המצעד, 7.10.06

RJlake

New member
*תקציר החדשות*

טו טו טו טו טו טו טו ביפפפפפ גלי צה"ל שלום השעה 22:00 כאן יעל כהן(איך הקול שלי שונה כשאני משדרת חדשות נכון?) תאונת דרכים קטלנית בצפון 3 הרוגים *הקשבתי ודעתי הוסחה* קדימה וישראל ביתנו יקבלו יחדיו חקיקה לשינוי משו. אולמרט וליברמן(?) עשו משו ביחד והכתבת שלנו עילעיל שחר מוסרת כל מני שטויות רקטת קאסם נפלה בשדרות. 2 נפגעי חרדה ונגרם נזק קל פידל קסטרו נשיא קובה בן ה-80 נמצא בסכנת חיים. קסטרו עבר ניתוח בבטנו והעביר את השלטון לאחיו ראאאול. מצבו הבריאותי הוגדר כסוד מדינה. כדורגל: בשעה זו מתמודדות הנבחרות הצעירות של ישראל וצרפת. התוצאה: תייקוו 0 משחק גומלין ישוחק בישראל מתישהו בקרוב הנבחרת הבוגרת של ישראל נמצאת במקום ה-2 עם 7 נקוןת תחזית מזג האוויר: ירידיה ניכרת בטמפרטורת ביום שני תחול עליה(מפגרים) עד כאן מחדר החדשות של גלי צה"ל

chen010189

New member
באולפן ליאורה עם החדשות ../images/Emo3.gif

סתם אני אוהבת את זה התחלתי לסיים מכתבים וכאלה ב"את המכתב ערכה חן מירון" השפעת החדשות

chen010189

New member
אני בועידה במסנג'ר עם חברים שלי

ועורכת את המצעד(הרשו לי לחוש עורכת!) את הסיכום, בוורד. תכף גם אלך לישון כי אני צריכה לקום מחר ב5(במקום ב4, וואו
)

chen010189

New member
נעמה, קיבלת את המסר עם המכתב?

יש לי רכבת ב6:29 אוטובוס ב5:45 מהבית שלי לתחנת רכבת זה חצי שעה נסיעה ואין לי אוטובוס יותר מאוחר מזה שמגיע בזמן.

b o n c h

New member
קיבלתי תודה נשמה! ../images/Emo25.gif

גם הדפסתי כבר וסגרתי מהר מהר במעטפה כי ממש רציתי לקרוא
אבל למה כ"כ מוקדם? למה את מגיעה לאן שאת מגיעה מחר ?

chen010189

New member
סבבה

כי ב8 הצילומים וזה שעה וחצי נסיעה וכל היום הסתובבתי סביב טופס אחד שצריך להחתים את ההורים שלי כי אני קטינה ושהם מאשרים את ההשתתפות שלי בסדרה. קוראים לה "השמינייה" היא משודרת לילדי HOT בערוץ הילדים אז אני משתתפת בסצינות שמצלמים בתיכון בתל אביב.

b o n c h

New member
אוי מגניב, כן מכירה את הסדרה

אם את לא חוזרת עם צרפתית ממיכאל אלוני אני מרביצה לך!!!

chen010189

New member
../images/Emo6.gifדווקא יש לי סיפור מעניין יותר

פורסמה כתבה בעיתון, לא יודעת איזה אבל סרקו לי שפרצו לידידיה ויטל לאימייל וגנבו את התסריטים ושזה עבר מטופל על ידי בית משפט ואת יודעת מי עומדת מאחורי זה? אני
אני לא הפורצת
אבל המפלילה
אבל זה לא היה אמור להגיע לעיתון
וגם עיוותו שם דברים בטירוף

chen010189

New member
יש יותר מדיי תאונות בזמן האחרון../images/Emo10.gif

שנה שעברה אוטו גדול כזה, בגודל של אמבונלס פגע בי כשירדתי מהאוטובוס והעיף אותי על המכונית שהייתה מאחור. שבוע הסתובבתי עם צוואר תפוס ויד שלא הצלחתי להזיז ואפילו את המספר שלו לא הספקתי לראות. אדיוט, הוא הסתכל וראה שהוא העיף אותי, ילדה עם ילקוט על הגב קיבינימט קשה לצאת מהאוטו לברר שהכל בסדר? חלילה, חכם יותר לברוח. יש לו מזל שלא ראיתי את המספר, הייתי הופכת עולמות כדי שהאדיוט הזה ישלם. טוב מה הכנסתי את עצמי לעצבים עכשיו
מאז יש לי פחד מכבישים.

limors2

Active member
איזה מניאק!../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif

לי רק היו הרבה "כמעט"ים. שחלק מהם זה בגלל המטומטמים שמביאים סחורה לשוק ונוסעים עם המשאית ברוורס על המדרכה. אזמה אם אני לא מרוכזת כשאני הולכת ברחוב ושומעת מוזיקה, זאת לא סיבה כמעט לדרוס אותי
על המדרכה

למעלה