המרוויחים הגדולים ביותר בספורט

moriarty

New member
רוצח, אין מה לדבר

אלוף הקילר אינסטיקט.
חבל על הסנטר החלש שקיבל עם התקדמות הקריירה שלו, וחבל שהקריירה נגמרה כמה שנים מוקדם מדי. הייתי מת לראות את לידל בשיאו נגד ג'ון ג'ונס.

BeniTaz

New member
זה השכר ההתחלתי ביותר

השכר שה-UFC מפרסמים, שכר הבסיס. הם לא מפרסמים בונוסים ונתחים מאירועים (שרק הבונוסים מכפילים את שכר הבסיס) ולא כולל חוזי פירסום.

תהיו בטוחים שהלוחמים הכי גדולים בספורט לא עשו בקריירה שלהם 2-3 מליון דולר סך הכל. הלוחמים הגדולים עושים בקרבות מיין אבנט בין 1-3 מליון דולר נטו לא כולל ספונסרים.
אני מתאר לעצמי שהלוחם המורווח ביותר ב-UFC בשנים האחרונות משכר שלא כולל ספונסרים זה ברוק לסנר, לדעתי עשה מעל 15 מליון דולר ב-7 קרבות שלו ב-UFC, ביניהם כמה מהאירועים הפופולארים בהיסטוריה. השני הכי פופולארי בעולם זה GSP, ובהתחשב בעובדה שהוא נלחם בארגון 19 פעמים אז הוא עשה יותר כסף מלסנר לאורך הקריירה. אם הייתי צריך להמר על המקום השלישי זה אנדרסון סילבה ואח"כ לידל.

בכל מקרה במקומות הראשונים תכפילו את המספרים ב-4-5 ואח"כ כדי לחשב שכר כולל חוזי פירסום אז תכפילו את מה שייצא לכם בעוד 4-5 ורק במקרה הטוב זה יהיה השכר שלהם.

AmitNHB

New member
אני רוצה בחזרה את ה 5 שניות שלקח לי להבין

שמישהו בסה"ך אסף את סה"ך השכר מכל payroll שה UFC מפרסמים לאחר כל קרב...

yair_bar

New member
מנהל
סבבה. באמת בזמן הזה יכולת

לסיים את המחקר שלך בריפוי תאי סרטן

סתם, זה תוכן של טוקבק שמישהו פעם הגיבה לטוקבק עם תוכן זהה לשלך בבלייזר על כתבה מצולמת של מישהי שאמורה להיות כוסית והיא לא ממש

AmitNHB

New member
אני אגיד לך למה זה בכ"ז מעצבן אותי. כי חבר

ותיק בפורום כמוך כבר צריך לדעת שהנתונים שהבאת חסרי משמעות כמעט לחלוטין, ואם לא אני אפנה אותך לאחת מיני אלפי ההודעות שרשמתי בנושא ב 5 שנים האחרונות.

PersonaNonGrata

New member
חחח...זה מצחיק...

לפי האתר הזה ג'ו רוגן יותר עשיר מכל לוחם ב UFC(גם מלידל ואורטיז)
אני לא אומר שזה לא נכון או לא הגיוני עם כל ה Fear Factor ועוד חלטורות שהוא עושה...זה פשוט מצחיק אותי שהפרשן עשיר יותר בהרבה מכל הלוחמים הסופרסטארים שהוא מפרשן...

BeniTaz

New member
כוכבי ה-MMA עדיין לא מקבלים מה שמגיע להם

אפילו לא באופן יחסי לחבריהם באיגרוף (ואני לא משווה, בגלל זה אמרתי אפילו באופן יחסי). את רוב הקופה גורף דיינה וויט. ככה זה שאתה מונופול.. אין מה לעשות.

BeniTaz

New member
אגב, ברוס באפר גם מרוויח הרבה מאוד כסף

אם מדרגים אותו כמו הלוחמים הוא בכיף בטופ 10.

AmitNHB

New member
יש מצב...

אין לי ספק שה FEE שלו נע בין 50 ל 100 אלף דולר לאירוע פלוס איזה בונוס שנתי נחמד כזה... הוא בהחלט עושה 7 ספרות בשנה, ואני לא אתפלא אם הספרה המובילה היא לא 1. זה לא GSP\אנדרסון סילבה\ברוק לסנר money... אבל מי עוד עושה מיליונים ב UFC כרגע ? JDS, אוברים, ג'ון ג'ונס, פרנק מיר, אולי דן הנדרסון וראשאד אם הם נלחים יותר מפעם אחת... שוגן\ויטור\משידה אם הם בקרבות בפרופיל גבוה בפוטניצה... כן, בהחלט יש מצב. היתרון של באפר הוא שהמשכורת שלו קבועה ומובטחת ושה UFC עושים טונה של אירועים.

מרקו בי

New member
תשמע הבחור לא עצלן עולה לאוקטגון כל ארוע

גם בארועים זניחים

אני בטוח שאם סילבה היה עולה כל ארוע השכר שלו היה בעל 8 ספרות בסוף השנה

עכשיו בלי צחוקים, הכרוז של wec לשעבר יערוך הופעת בכורה באחת מארועי ה FX הקרובים, מעניין מה הסיבה העיקרית הרי אין תחליף לבאפר בראטרס.

danielmo1

New member
אל תשכח

שתוחלת החיים של העבודה שלו לא נגמרת (הוא איש טלויזיה) ואיש טלויזיה די מצליח, אם אני לא טועה הוא גם איש רדיו.

חוץ מזה, ראית כמה כסף יש לדיינה וויט? והוא כולה 10% ביואפסי

עוד משהו מאוד מעניין
http://www.therichest.org/celebnetworth/athletes/boxer/george-foreman-net-worth/

ג'ורג' פורמן יושב על 250 מליון דולר (כתוב שהוא איש עסקים ממולח :))

moriarty

New member
ג'ורג' פורמן המציא סוג של מנגל

שנמכר בערוצי הקניות האמריקניים עם קידום מכירות כמיטב המסורת -
George Foreman Lean Mean Fat Reducing Grilling Machine (מילולית: "מכונת הצלייה מפחיתת השומן האכזרית של ג'ורג' פורמן").

אאל"ט, יש לו איזה עשרה ילדים, כשלכל הבנים קוראים ג'ורג' פורמן.

yair_bar

New member
מנהל
אתה מתכוון לכזה?

מדהים אילו שטויות אנשים קונים

Vizmo

New member
בתוכנית האחרונה של MMA BEAT

מישהו דיבר שם על זה שקרוב לGSP אמר שהוא מרוויח
בערך 8 מיליון לקרב. כדי להלחם בסילבה הוא ידרוש 50 !

AmitNHB

New member
הגיוני ש GSP מרוויח כרגע משהו כזה.

כבר הסברתי לא פעם: GSP = עוד 400-600 אלף קניות ועוד מיליונים בכרטיסים = עוד 10-20 מיליון דולר הכנסות ל UFC (מעבר למה שהם מרווחים במילא). אין שום סיבה שהנתח של GSP לא יהיה לפחות חצי מההפרש בין מה שה UFC עושים לאירוע נטול GSP למה שה UFC עושים לאירוע פלוס GSP.

למעלה