המרוץ לבולגריה....

כמהאפשר

New member
אחרונה:)

שי מדבר על כביש החוף, אבל מראים אותו נוסע על הכביש הישן.
תהיה אחרת- האם הם התעוררו בעצם? העירו אותם?

צחישמיל

New member
נראה ש

המרכזית פתאום התעוררה. זה נמנום של 10 דק' לכל היותר.
ראו שאחרי זוג שרץ רצו 3 אנשי צוות: צלם אשת הפקה ועוד בחור אז מעניין איפה הם היו בזמן הנסיעות, באוטו נראה לי היה מקום רק לצלם.

צחישמיל

New member
כמה נקודות

אורי ולין נראים הכי אינטליגנטיים, אבל דוקא הם היו צריכים "להעתיק" פעם מקרן ואסף את הדרך לקרית ספר, פעם מקרין ואלעד את הפתרון בדואר.

שי והתאומות מתאימים, הומור עם הומור, זה חתיכת מקדמה "לדלג שלב". יש כזה בהמרוץ למיליון? אבל איך נרדמים ככה באמצע? איפה האחריות.

קרין ואלעד היו בטירוף, אלעד סיים את הצלחת למרות שהקיא, קרין פלפל, שואלת אנשים ולא מחפשת במפות. נורא הצחיק אותי שקרין עמדה לשלוח את הדיילת למטה אם היא עוד פעם לא תקבל את התשובה שלהם בענין הטלית.

חוויאר ודבי השתרכו אחרונים לאורך כל הדרך, חוויאר מעדיף לפתור בעיות ניווט בעצמו כשהפתרון הקל והנכון הוא לשאול אנשים. לא מבין איך דבי הנבונה לא מבינה שאסור להלחיץ את הבנזוג שלך.

לא מבין למה קרן ואסף נתקעו בפקק כשהם יצאו ראשונים מהמסעדה ואחרים לא נתקעו- זה אתו כביש ואותם שעות. כעת הם אחרונים.

הרבה מחברה שם לא היו מעולם בחו"ל וזה הזדמנות אולי יחידה עבורם, בטוח מרגשת, שהם נלחמים עליה.

הדרך היא 3/4 שעה בערך, זה מקזז את היתרון של מי יצא מהמסעדה קודם, נראה לי שמי שיפול הוא זוג שפספס את היציאה מכביש החוף.

אני חושב שהיה פרק כייפי ומותח הותירו אותנו עם חצי תאוותנו יפה ששומרים את הסוף לפרק הבא.

כמהאפשר

New member
הי צחי

בהנחה וזה באמת היה מירוץ, תחרות-
בתחרות אתה מתחרה. אתה רואה מישהו רץ, אני יכלה להבין את הריצה אחריו. לא חושבים יותר מדיי, רצים אחריו לפעמים.
דווקא במירוץ זה קורה הרבה, כאשר עוקבים אחרי מישהו בנסיעה ואין זמן להביט במפה, רצים אחרי מישהו בכיוון הדגל(גם אם זה זוג חלש) וכו'.
כאשר הזמן מתקתק ואתה רואה אדם לפניך-משהו בך נלחץ ואתה מפקפק בעצמך.
לא אצל כולם, אבל זה קורה.
לא עניין של "העתקה", עניין של שיקולים וכדאיות.

לא הגעתי עדיין להרדמות:)

לגבי לדלג שלב-
יש בונוסים למי שמגיע ראשון, עונשים למגיעים אחרונים,
דילוג ישר לנקודת הסיום עבור משימת התאבדות.

על חלק מהכתוב דילגתי מחשש לספוילרים, סורי:)
אותי בקארין הצחיקו השאגות "אלע-עד!"

המשימה קצת מראה את הדינמיקה של הזוגיות בין החבר'ה.
ורגע, לין לא נולדה בחו"ל? גם דבי, חו"לניקית.
טוב, הולכת להמשיך לצפות:)
תמיד כיף לקרוא את התגובות שלך.
ברוב עוונותיי התחלתי לצפות גם בזוג מנצח בקביעות. מי היה מאמין.

צחישמיל

New member
תודה

היה לאורי עוד טעות כשנכנסו למסעדה הלא נכונה,
זה טבעי לטעות אבל 3 פעמים לזוג שנראה לי אינטילגנטי, לא מתאים להם.
לין אמרה שלא יצאה מהארץ, כמו קרן,קרין והתאומות.

למעלה