המר מתוק (!?) =)

shanyz

New member
המר מתוק (!?) =)

איזה פרק מהמם! כל כך יפה! הקטעים של השירה היו מאוד יפים! חוץ מהשירה של קליסטו שפחות אהבתי, אז הכל היה ממש יפה! אהבתי מאוד את הקטע של זינה, כשארס שר לה, וכל הלומים מאחור מציצים כל הזמן מהשריון שלהם, ואומרים: זינה....זינה...זינה...:) זה היה ממש נחמד. גם אני ממש אוהבת את הקטע שזינה אומרת לגבי: tell me how you feel, right now, nothing about the past וגבריאל עונה לה בעיניים דומעות (איזה שחקנית טובה!): i'm hurt insaid!!! don't you!? =(( איזה קטע יפה!!!! ועצוווב... הדבר היחיד שטיפה טיפה טיפה לא הכי חיבבתי בפרק זה שזה כאילו...כזה דברים כאלה לא מציאותיים, ונכון זה כאילו הכל היה בדימיון שלהם, אבל איך זה יתכן ששתיהן "חולמות" אותו הדבר? כלורמכל הזמן הזה הן היו מעולפות בתוך אגם או משהו לא? וזה היה רק הדימיון, אז איך זה שהן מדמיינות אותו הדבר.. אבל טוב, לא נורא, מה שחשוב זה שהקטעים של השירה, והכככי חשוב, הקטעים של זינה וארס (אווו.....איזה חמודים!!) היו הכי יפים! פשוט מושמלים! עכשיו אני הולכת לשים מלא (חיחי) תמונות מהפרק! לא להרגוש אותי: אתם מוזמנים לשים גם...

shanyz

New member
זאת אחת התמונות היפות ביותר של גבי!

רציתי לשים אותה גם! םשוט תמונה יפה! היא כל כך משחקת פה טוב! פשוט..מצויין! איך שהיא בוכה! כאילו הרב פעמים היא בכתה בתוכנית, אבל משום מה בפעם הזאת זה היה יוצא דופן:) לא יודעת למה... עוד תמונות..:)

shanyz

New member
ותורם של זינה וארס! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואו! אחת התמונות היפות!!!

shanyz

New member
איזה חמוד הוא היה כשהוא צחק על

השירה של זינה..חחה..=) אני אוהבת אותם!!!!!!!

למעלה