המר מתוק (!?) =)

shanyz

New member
עוד קצת..=) ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

shanyz

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

"מנגינה מרה"

Suite = מנגינה. המתרגמים לעברית לפעמים מתרגמים לפי שמיעה ולא לפי הכוונה האמיתית
לא ראיתי היום את הפרק, אז כל מה שאני אכתוב כאן זה מזכרון בלבד
זינה וגבריאל לא חלמו את כל מה שהיה...זה באמת קרה, הן הגיעו לארץ שנקראת אילוזיה=אשליה. זאת אשליה שסולן יצר כדי שזינה וגבריאל יוכלו לפתור את הבעיות שלהן. כל מה שקרה בפרק קרה ולא קרה <איבדתי את עצמי פה...> קשה לי להסביר את זה...אולי בגלל שפשוט אי אפשר להסביר...זאת אשליה, לא חלום. מה שאהבתי בפרק <חוץ מהעובדה שזה מחזמר ואני מאוד אוהבת מחזות זמר
, וכמובן חוץ מהמשחק המדהים> זה שבעצם בהתחלה רואים את ארס מדרבן את זינה להתנקם בגבריאל, אבל אחרי שהיא "הורגת" אותה באילוזיה, ארס הוא זה שגורם לה להבין את הטעות שבעניין...איך שאני הבנתי, ארס בעצם מייצג בפרק הזה <ולכל אורך הסדרה, עכשיו כשאני חושבת על זה> את היצר הרע של זינה, את הצד האפל שלה, ובתחילת הפרק היא נכנעת לו, אבל בטנגו <
> היצר הרע הופך להיות המצפון שלה, כשארס אומר <יותר נכון שר>: "This once beloved friend has been slain by your hand" אותו דבר קליסטו- קליסטו כל החיים שלה מנסה להתנקם בזינה על שרצחה את הוריה, ועכשיו <אחרי הטגנו> קליסטו בעצמה באה אליה ומעוררת את המצפון שלה, שואלת אותה אם זה שימח אותה להרוג את גבריאל, אם זה העלים את הכעס שלה, ואז זינה מבינה את הטעות שלה, היא מבינה שהיא הפכה להיות כמו קליסטו... וואי, אני קצת עייפה עכשיו <קצת הרבה> אז קשה לי להתחיל לנתח את הפרק, מה גם שמזמן לא ראיתי אותו...אולי באמת כדאי לרענן קצת את הזכרון...
לילה טוב!

shanyz

New member
אביב=)

את צודקת, בקשר לארס.. הוא היצר הרע שלה והוא מדרבן אותה להיות רעה...:) המלכה שלו!! כמו שצריך..!=) והיה קטע שהוא גם אמר שהיא אלוהית ומשהו כזה...איזה חמוד..=) אממ כאילו אני ידועת שכל הסדרה הזאת לא הגיונית וזה..אבל זה קצת מטומטם שהן הגיעו לארץ האשליה.. בעקרון אי אפשר לחשוב שזה מטומטם כי הן גם הגיעו לגן עדן ולגהינום אבל לא יודעת, זה שונה:) ובקשר לפירוש המילה :suite אז אצלי הבבילון מפרש את זה כ: דירה, מערכת דירות, פמליה... חחה..:) בכלל לא מתאים לפרק.. אז.. או שאת צודקת, או ש...לא יודעת=) ובקשר לזה שלא ראית את הפרק, שמתי הרבה תמונוץ, תוכלי להיזכר:)

למעלה