המשולש

suneli

New member
../images/Emo12.gif 11.5 ????

וואווו חשבתי ש 14 חודשים זה מהר...שברת את השיא שהכרתי....

21.7.82 הראשונה 10.7.83 השניה

אפילו טיפה פחות מ 11.5 חודש . ממש כמו תאומים, שום דבר לא עובר מאחת לשניה, הכל צריך להיות כפול .

../images/Emo9.gifיש לי שיא חדש.....

11 חודשים בין הגדולים שלי

ליcות

New member
כמו אצלי ואחותי - אותו הפרש

גם 11.5 חודשים. אמא שלי תמיד אומרת שבשנים הראשונות היה לה מאוד קשה, אבל בערך מגיל 3-4 היא התחילה לקצור את הפירות
. עד היום אנחנו חברות הכי טובות. ואני חשבתי שההפרש שיהיה לי - שנה ו 10 הוא מוגזם
.

אם פי 3

New member
הבעיה היא שבכיריים, החום הוא "נסתר"

אני בהחלט סומכת על הילדים שלי, וגם מלמדת אותם להזהר מחום בגיל מאד צעיר (כן, לתת להם לגעת בעדינות, עם עזרה, בכוס חמה, ומיד להרחיק ולהגיד חם! - הם לא נפגעים מזה, ולומדים המון). יחד עם זאת, כשהם רוצים לראות מה יש בסיר, הם נוטים להתעלם מהעובדה שיש שם אש, ולהתקרב יותר מדי. אני מוצאת את עצמי מזכירה להם שיש אש, גם היום, כשהבכורים שלי כבר בני 7.5 (לא יודעת איך זה בכיריים קרמיות, אבל חום הסיר הוא עדיין מסוכן). בבית עם ילדים קטנים - ממש לא הייתי מנמיכה את הכיריים. גם חשוב להקפיד על סגירת ברז הגז כשהכיריים לא בשימוש, נגד משחק "בטעות" (לא קרה לנו מעולם, אבל לא לוקחת סיכון).

suneli

New member
במטבח הכי נוח בעולם...

זה נוח שמשטח העבודה לא היה צמוד לכיריים?? נראה לי המשך ישיר של פעולת השטיפה והחיתוך, היא הזריקה לסיר. זה באמת יותר נוח משמעותית לבשל 10 ס"מ נמוך יותר?? הרי זה לא מטבח מקצועי של מסעדה ואני לא כל היום במטבח (כי אסטטית זה לא מצא חן בעיניי, עיניין של טעם)

או . להנמכה הזו יש יתרונות

גם מעבר לאסטטיקה , אשתי היא לא גבוהה ולכן זו הייתה הדרישה שלה, להנמיך את איזור הכיריים והיא כן אוהבת ועובדת במטבח . יש לזה משמעות גדולה כאשר לשיש לא היו חיבורים כמו שיש בהרבה מטבחים . שלשת חתיכות השיש היו ללא חיבורים . הכי חשוב מבחינת נוחות הוא המשטח שבסופו כיור , מנגבים הכל לכיור בציק והשיש נקי . המרחק מהכיור לכיריים הוא ממש קטן, כמעט בהמשך .

לא נראה לי שאתה בשלן...

איפה מיקום התבלינים- כי הכי נוח שהם בגובה העין מה עם ונטה לכיריים? המרחק בין הכיריים לכיור נראה לי קרוב מידי, צריך להיות מספיק מקום ביניהם על מנת שאפשר יהיה להכין את תכולת הסיר ולהעבירו הלאה, וכך קל יותר לנקות קרוב יותר לכיור מאשר במשטח הרחוק מהכיור. לדעתי זה רחוק מאוד מלהיות המטבח הכי נוח בעולם, ואולי הוא כזה בעיניך בגלל שהתרגלת אליו באי אילו השנים שחייתם בו... ובכלל יהיה נחמד אם תוסיף להודעותיך את המילה- *לדעתי*, על מנת שאלו לא יהיו הודעות החלטתיות שכאלו

סליחה, אבל אני לא מבינה גדולה, האם

זה בטוח שהכריים בגובה כל כך נמוך. את/ה יודע/ת ילדים? אשמח להסבר.

למעלה