המשחק הסתיים - כלום מגלים אמת

shoteret

New member
המשחק הסתיים - כלום מגלים אמת

היי סקסיים, זהו המשחק הסתיים ועל כולנו לגלות את משפט האמת אני אתחיל ראשונה ואחר כך אתם תכתבו בשירשור מהו משפט האמת שלכם נא להקפיד לכתוב בשירשור ולא כתגובה חדשה ולכם התודה על שיותף הפעולה ובכן, המשפט הנכון שלי הוא שהכרתי כאן מישהו ויצאנו לצפון לטיול - והיה אחלה.

האמת שלי.....

הייתי רוצה ...לעשות סקס עם החברה של הבת...בשלב זוהי פנטזיה.. האמת כמובן ששכבתי עם החברה הכי טובה של אשתי...איך מה ולמה ...ומה קרה...כתבתי וסיפרתי לכם בעבר...

ליאור א

New member
האמת שלי ...

מבוגרות זה לא הקטע שלי וגם ילדות לא בשבילי זו לא אמה של הידידה כפי שהבנתם את החידה אלא אורגיה פרועה עם לא אחת לא שתיים אלא ארבעה (ואני יודע שזה טעות לשונית אל תגידו לי את זה רק בשביל החרוז..)

pachanga

New member
או סוף סוף :) ליאור!!!!!

סוף סוף מישהו מדבר ישירות לעניין אפה נעלמת לי כל הזמן הזה:) שלום אני פאצ`נגה ואני בחורה די צנועה וחמודה ומתוקה:) ו.... נעים מאוד:)

ליאור א

New member
שמח להכיר ....

היי פאצ`נגה שמחתי להכירך ולקרוא את הודעתך אני אהיה פה תמיד גם להקשיב וגם כידיד הפורום מעניין גם להנות וגם להתדיין אשמח לקרוא מהגיגייך !! ממני החטא השביעי..

אז כמו שכולם אמרו....

אמא שלי תפסה אותי על חם במיטה עם החבר.... זהו המשפט הנכון! מה לעשות...? שרוני ילדה חמה ושובבה..... שלכם לנצח נצחים שרוני!!!!

האמת שלנו

טוב........ אני והחברה שלי הכרנו כאשר עצרתי אותה לבדיקת רשיונות ביציאה הדרומית לחיפה. וזה לא היה בכוונה תחילה ואפילו נתתי לה דו``ח על 750 שקל על דיבור בטלפון

mna

New member
האמת שלי

שניהם נכונים. לעבודה הקודמת שלי התקבלתי לאחר שהראיון הפך להוללות בחדרה של מנהלת כ``א. ובעברי הרחוק, לאחר שסיימתי חלטורה . . .הוצע לי בתור חלק מהתשלום להצטרף כמלווה, לבעלת הבית, לכנס מקצועי בצפון - כשבעלה היה בחו``ל - היה סופשבוע מדליק.

pachanga

New member
אפרופו גילוח:)

זאת היתה אחד הפנטזיות שלי שהגשמתי אותה שבחור אחד גילח לי את שיערי ערוותי וזה היה מדליק במיוחד מה שהוא עשה עם זה אחרי זה :) במיוחד שהוא החליק מרב המהירות חחחה:)

ילדות קשה...

תגיד, נשוי, הייתה לך ילדות קשה? תקשיב טוב טוב, חסר בטחון שכמותך... הנה וידוי של עוד אחת שמעולם - אבל מ-ע-ו-ל-ם לא זייפה!!! נ.ב. גבר שמרגיש טוב טוב ובאמת... את האישה שאיתו - יודע!

וזאת האמת שלי........... ;-)

האמת היא שאני לא יודעת לשקר ושני המשפטים שרשמתי הם נכונים.... *כן עבדתי במוקד שיחות ארוטיות תקופה קצרה..(סיפור ארוךך) *וכן דיברתי עם מישהו לילה אחד באינטרנט וככה ספונטני קבענו מפגש לאותו לילה למטרת סקס בלבד..... שלכם............חוקרת

למעלה