המשחק הסתיים - כלום מגלים אמת

הנשוי

New member
לחוקרת

את בטח משנה את התיאוריה שבמוקד שיחות אירוטיות יושבות זקנות מכוערות בעלות כל סקסי קצרי את הספור וספרי לנו נשמע מעניין

ושלי..

קיבלתי עבודה בחברה גדולה בזכות הכתיבה האירוטית/פורנוגרפית שלי. הם חיפשו מישהי עם יכולת כתיבה יוצרת.. :)

הנשוי

New member
לשוטרת ולכולם H-) H-(

מה זה הלקוניות הזאת? טוב שלא כתבת 1 או 2 וזהו!!!! קצת מעוף קצת דימיון ספרי על סקס בחרמון במקום תשובה קצרה ומתחמקת תני לנו ``סיפור`` שלא נטען שאת שותקת מותר להאריך מותר ל``הרביץ`` העיקר שלנו יצא המיץ

shoteret

New member
לנשוי ולכולם....

אז ככה הכרתי אותו בצאט שיחה מזדמנת שגלשה לערבים שלמים לוהטים עד הפגישה המיוחלת הגיע מהדרום במיוחד למעני רצה נורא לראות אותי ואולי גם קצת להרגיש... לילה שלם היינו יחדיו כמובן בצפון היה נהדר ואז שבוע אחרי נקטע הוא טס לחו``ל ומאז אין קשר זהו אז מה דעתך כעת? שוטרת מתחמקת או שוטרת מעניינת?

הנשוי

New member
האמת שלי 1

השאלה היתה האם פגשתי 2 מכרות מהאיי סי קיו בקולנוע או סקס באמצע הסרט? אז ככה לפני מספר חודשים הלכתי עם אישתי לקולנוע באחד הקניונים באיזור, נכנסנו לסרט היו מעט אנשים התישבנו בשורה האחרונה כשהכי קרובים אלינו היו זוג מבוגרים שלוש שורות לפנינו הסרט היה משעמם רצח ואישתי פתחה את רוכסן מכנסי והכניסה את ידה לתחתוני מיד החזרתי לה בהורדת תחתוניה(היא היתה עם חצאית)וכמובן בהחדרת אצבעותי בקיצור מכבוד אישתי לא אפרט יותר מידי רק אספר שאחרי ההפסקה היא כבר ישבה עלי ואני חדרתי לתוכה ואכן קימנו יחסים מלאים במהלך הסרט אין דבר יותר טוב מסקס במקומות הומים (או במעליות)

נשוי - תגובה / הערה / אחר ושוטרת גם

יודע אתה שבין נשוי לרווק, קיים איזה שהוא מרחק, אם מה שכתבת אמת, אתה יותר חי ממת, יש לך אשה נפלאה - ילדים יש ? על פניו - אין ממה להתבייש, סקס בקולנוע מתאים לרווקים, לנשואים - יש חוקים. ואז...כעבור זמן, יש פנטזיות שלא מימשנו, יש עוד מספר נשים ספור...שלא מיששנו... (-: בעוד האשה מכבסת ומטפלת בילדים, אנו בצ`ט מגדלים בונים... על אחת שמוצצת יותר טוב מהאשה (אשתי עושה זאת נהדר...), גם אשתך הבנתי...אז למה אנו מחפשים מעבר לנהר... ? בגלל הנורמות של הנישואין, בגלל הרצון להרגיש ``אין``, להרגיש שאנו שווים משהו..שאשה נוספת בנו רוצה, ``רק בשביל לדעת`` - זכור זאת, לא עבור החדירה לבצה. מודה אני - כי אם הגברת שאיתי לא גומרת, לפחות על פי מה שהיא גונחת ואומרת...(-: אזי אמתין בסבלנות ואענג אותה ככל הנדרש, ניסיון חיים - שלא רוכשים בבית המדרש...(-: כולנו עורגים כולנו יודעים שהתחושה המדהימה ביותר - הרי... הינה התחושה של - הלאות הנעימה שאחרי...

מפתיע

New member
והאמת שלי...

השוטרת ניחשה נכון, הכרתי את אשתי בבית חולים לחולי נפש, וכמובן לא היינו חולים שם

הנשוי

New member
האמת שלי 2

בגיל 30 אני מנהל רונן עם בת 17 או להיפך ? אז ככה בגיל 17 הייתי מבקר קבוע בחוף הים של ת``א באחד הפעמים התישבה לידי וליד חבר שלי בחורה מדהימה כבת 22 בלונדינית יפיפיה רזה עם גוף מהמם אשר הגיע עם אחיה הקטן כבין 3 ועוד חברה בהתחלה לטשנו לעברה מבטים בשעה שהשתזפה אבל מהר מאוד התחלנו לשוחח תוך כדי שיחה גיליתי שהיפיפיה היא עולה מחבר העמים כבת 30 נשואה שבעלה נמצא ברוסיה היא כבר חמש שנים בארץ וה``אח הקטן`` הוא בנה והסוד למראה הצעיר והמשגע הוא שהיא רקדנית בלט בבלט הישראלי למחרת כשהגעתי לים היא שוב היתה שם נשכבתי הפעם צמוד אליה על השמיכה שפרשה וביקשתי שתמרח את גבי כשהעבירה את אצבעותיה על גבי הרגשתי שהיא נהנית מללטף אותי וזה קצת יותר ממריחה תמימה ורטט עבר בכל גופי אח``כ נכנסנו למים השתוללנו השפרצנו מים נגענו אחד בשני והתחכחנו הרגשתי איך ההורמונים בגופי מתחילים להשתולל, כשהיא הציעה שנלך לביתה להתקלח כמובן שלא סירבתי היא גרה בדירה קטנה ברחוב הירקון בנה נישאר בחוף עם החברה שלה והחבר שלי ושנינו הלכנו לדירתה כשהתפשטנו ונכנסנו למקלחת ונחשפו לפני השדיים העגולים שלה והפטמות הורודות והזקורות כבר לא יכולתי יותר היא פשוט נראתה מדהים היא מיד התיחסה לזקפתי והחלה ללטף את איברי הזקוף אני לא יודע אם עברו יותר מעשר דקות עד שגמרתי לראשונה לאחר שיצאנו מהמקלחת נכנסנו מיד למיטתה ושנינו רטובים ולוהטים הזדינו כמו שבחיים לא עשיתי לפני וגם לא אחרי היא היתה לוהטת אחרי תקופת התנזרות ארוכה והוציאה ממני דברים שלא ידעתי שקיימים ורקדנית באלט לא מתלוננת על תרגילי גמישות במיטה להיפך עשיתי איתה תנוחות שלא ידעתי שקיימות . ככה המשיך הרומן ביננו בערך שלושה חודשים עד שלפתע היא נעלמה מהחוף כמובן שלא היעזתי ללכת לדירתה למרות הרצון העז , כחודש אחרי פגשתי אותה במקרה בטיילת הולכת מחובקת עם גבר מבוגר ובנה על פי המבט המבוהל הבנתי שזה בעלה המשכתי ללכת כאילו כלום ומאז לא ראיתי אותה אבל הזיכרון ישאר תמיד

pachanga

New member
המשפט הנכון שלי הוא....

התמכרות הכי בריאה זה מין אוראלי במקום לעשן:)

יאנה

New member
האמת שלי.........

טוב אני רואה שרק אני לא כתבתי את האמת שלי. כמובן שלא ניתפסתי עם אף אחד במיטה :cool: האמת התקבלתי לעבודה בגלל המראה ונישארתי שם 4 שנים בגלל ידע וכמובן מאריצים ;-)

למעלה