המשחק " זה או זה "

CharmedRulez

New member
אליסה מילאנו. קצר וסקסי. ../images/Emo99.gif

אליסה - שיער חום, שחור או בלונדיני?

ofiri85

New member
חום ../images/Emo3.gif

חום הככי יפה לה D: אוקקקקי , אליסה - שחקנית או זמרת ?

ofiri85

New member
ערוץ 10 D:

אני אוהבת את שתיהן , אבל אני חושבת שאני יותר אוהבת את התוכניות בערוץ 10 . ואפרופו דיבורים על טלווזייה . אחרי הרבה שנות חברות בחברה הוט , אני עוברת ליס :\\\\\ אבא שלי לא ממש שואל אותי . וזה אומר , שאין יותר מכושפות , 90210 , העונה הבאה של האלופוה , חצויה ועוד .. וכרגע אנני האדם הכי עצוב בעולם :\ שבוע סוף או ארץ נהדרת ?

always be me mc

New member
ארץ נהדרת../images/Emo104.gif../images/Emo232.gif

ולא יודעת מה להגיד לך
אין לאמא אמרה בעניין? ומה עם האחים/אחיות אם יש?
מקווה שאיכשהוא הכל יסתדר ואם לא: מכושפות, 90210 בטוח אפשר למצוא באינטרנט אז זה לא הסוף! ספגטי או פיצה?

ofiri85

New member
פיצה D:

יש אמרה גם לאמא וגם לאחים ואחיות אבל אבא עקשן :\ ובוא נגיד שאני די מעריצה חדשה של מכושפות ובגלל זה רק עכשיו הצטרפתי לפורום המהמם של אליסה :) אולי עם 90210 אני אסתדר כי זו עדיין סדרה חדשה וטרייה ואפילו העונה השנייה לא יצאה , אבל נראלי שיהיה לי קצת קשה לראות עוד 6 עונות שלמות של מכושפות באינטרנט . הארי פוטר - הספר או הסרט ?

always be me mc

New member
הספר../images/Emo232.gif

למרות שהפסקתי לקרוא אחרי הספר ה-4 כי כולם התחילו לדבר על זה וזה עיצבן אותי XD(חוץ מזה קיבלתי גם כבלים בסוף אז בכלל התרחקתי מספרים) אבא עקשן אבל אם זה חשוב לך אל תוותרי לו. ואת צודקת בקשר למכושפות(מה חשבתי לעצמי?|נותנת לעצמי כאפה|) באמת זו בעיה לראות ככה 6 עונות המ אבל אפשר להשכיר מאחת החנויות נראה לי. בריכה או ים?

ofiri85

New member
ים ../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif../images/Emo181.gif

ברור שים . שמש , חוף , בגד ים , בנים
. ויש מצב שנגיד בחנויות להשכרת DVD יהיו דיוידי של עונות של מכושפות ? D: ג'ינס או שורט ?

always be me mc

New member
ג'ינס../images/Emo232.gif

וחשבתי שראיתי פעם באוזן השלישית אבל זה היה ממזמן אז אני כבר לא כזה בטוחה. בכל מקרה שווה בדיקה (ואם תמצאי זה יהיה בלי תרגום כמובן כי בארץ לא טרחו להוציא לנו DVD מתורגם כמו לסמולוויל ועקרות בית נואשות..) כחול לבן או שחור לבן? (סתם תוהה איזה שילוב יותר יפה)

ofiri85

New member
שחור לבן :)

למרות שהדגל היפיפה שלנו הוא בצבעים כחול לבן , אני חושבת ששחור לבן הוא שילוב יותר יפה ^^ . אממ , בוקר או לילה ?

always be me mc

New member
לילה../images/Emo232.gif

כי בלילה אני לא עובדת
והדגל שלנו בהחלט יפה
המ פורים או חנוכה?

ofiri85

New member
חנוכה D:

חחחחחחח אם אפשר לשאול , במה את עובדת ? D: האמ. עט או עיפרון ?

always be me mc

New member
עט../images/Emo232.gif

המ ואני עובדת במעון, עושה שמה שירות לאומי
סלט פירות או סלט ירקות?

ofiri85

New member
וואי זה קשה :\

אני חושבת שאפילו שסלט פירות זה מתוק יותר , אני אבחר בסלט ירקות
חחחחחחחח שמת לב שאנחנו משחקות לבד ? D: אהמ , , מכושפות - דן או ליאו ?

always be me mc

New member
ליאו../images/Emo189.gif../images/Emo232.gif

סלט ירקות
לא אוהבת משום מה. וכן שמתי לב ! שנמשיך בכל זאת?
מכושפות - אליסה נראית יותר טוב בעונה 1 או 2?

ofiri85

New member
עונה שנייה D:

בעונה השנייה הדמות של אליסה יותר בוגרת ויותר דומיננטית , ובנוסף היא גם יותר יפה D: לאכזב או להתאכזב ?

always be me mc

New member
להתאכזב../images/Emo232.gif

יותר קשה לאכזב אנשים אחרים לדעתי. האייקון הזה
או האייקון הזה?

jasika siton

New member
../images/Emo189.gif :)

יאי סופסופ אני יכולה להמשיך לענות אחרי שחזרתי מאילת .. :) מכושפות - פייג' או פרו ?

always be me mc

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo232.gif

המ.. פייג'(רק בגלל שהיא הוסיפה צחוקים לסדרה) סרט קומדיה או סרט אימה?

למעלה