אחלה תמונה XD אהבתי.... זה מהקוספלאיי(איך שלא כותבים את זה?!) נכון?
S sintesis New member 13/5/05 #39 ננסה "קגומה": אני רציתי להתחפש לאינויאשה אבל לא ידעתי איפה לקנות אוזניים..
Y YuviChan New member 14/5/05 #47 סאשי וקגומה סאשי: בואי נתנשק קגומה: לא כדאי לך להתנשק עם YuviChan היא הרבה יותר שווה.. סאשי: אהה נכון *זורק את קגומה לרצפה-בא אליי ומדביק לי נשיקה ע-נ-ק-י-ת על השפתיים*
סאשי וקגומה סאשי: בואי נתנשק קגומה: לא כדאי לך להתנשק עם YuviChan היא הרבה יותר שווה.. סאשי: אהה נכון *זורק את קגומה לרצפה-בא אליי ומדביק לי נשיקה ע-נ-ק-י-ת על השפתיים*
נ נורל New member 14/5/05 #45 הינה אחד אני לא טובה בדברים כאלה אבל אני אנסה הילדים:"אתם רבים כי אתם מאוהבים אמא אומרת לי תמיד כשאני מציק לסאן שאני אוהב אותה אז אתם מאוהבים..." אינויאשה:"ילדים מעצבנים... כולכם תחטפו..." לא יצא משהו...
הינה אחד אני לא טובה בדברים כאלה אבל אני אנסה הילדים:"אתם רבים כי אתם מאוהבים אמא אומרת לי תמיד כשאני מציק לסאן שאני אוהב אותה אז אתם מאוהבים..." אינויאשה:"ילדים מעצבנים... כולכם תחטפו..." לא יצא משהו...
H harar8 New member 14/5/05 #49 טוב, הנה יש לי הילדים:*שרים*"אינויאשה וקאגומה יושבים על העץ ומתנשקים" אינויאשה:"מה זה צריך להיות? ילדים פרחחים!"
טוב, הנה יש לי הילדים:*שרים*"אינויאשה וקאגומה יושבים על העץ ומתנשקים" אינויאשה:"מה זה צריך להיות? ילדים פרחחים!"
C calimero and friends New member 15/5/05 #51 אני יודעת איך אומרים לעזאזל ביפנית- וזה מה שהוא אומר להם -_____________________________________-