המשחק מהו חושב..!!

הנה:

אני שותף ידיים טרי לי לי לי לי לי בסבון ומים טרי לי לי לי לי לי והלכלוך מהר מהר בורח וטוב לי טוב עכשיו וגם שמח כי אני נקי וכשאני נקי אני מושלללםםםםםםםםם!!!!!

../images/Emo6.gifאני חושבת שהוא חושב..

אורנית איפה את?! בואי תעזרי לי לשטוף כילים את שוטפת יותר טוב ממני...וחוץ מזה אני מתגעגע

רגעע רגעעע

ישש ליי משוו אחרררררר הואא חושבב "אים תתני לי הזדמנות שניה אשטוף כיליך {יענתו כלים} אשטוף גם תכביסהה אוריד תזבל והכללל אים רק תאמרי ליאל תלךך אני רוצה להיות כאן בשבילךךך!" חחחח זה נחמדד לא?

הואא חושבב

" יום השישי ויכולו השמיים והארץ וכל צוואם ויוכל אלוקיםביום השביעי מכל מלאכתו אשר ברא ויברך אלוקים את יום השישי .." חח זה כל מה שאני זוכרת חחח

שירוש125

New member
הוא חושב:נו שירוש איפה את?אני

מתגעגעע
גמני יפה שלייייייייייייי חחח

סיכום סיבוב מס' 2

1.אורי-"אני שותף ידיים טרי לי לי לי לי לי בסבון ומים טרי לי לי לי לי לי והלכלוך מהר מהר בורח וטוב לי טוב עכשיו וגם שמח כי אני נקי וכשאני נקי אני מושלללםםםםםםםםם!!!!!"8 נק'! 2.שרין-""אים תתני לי הזדמנות שניה אשטוף כיליך{יענתו כלים}אשטוף גם תכביסה אוריד תזבל והכללל אים רק תאמרי לי אל תלך אני רוצה להיות כאן בשבילך!"+"יום השישי ויכולו השמיים והארץ וכל צוואם ויוכל אלוקים ביום השביעי מכל מלאכתו אשר ברא ויברך אלוקים את יום השישי.."8 נק' 3.שיר-"נו שירוש איפה את?אני מתגעגע!"3 נק' [אני לא מנקדת את שלי...סתם מגעיל..אורנית אל תעלבי..משיעמום כפרע
]

עונההה

אדם אומר: למה תמיד אני צריךך לעשות כליםםםם נ.ב. סנדרה הפכנו לרביעייה...
->מיכאלה גנץ
->שושנה
->דוד
->אין לי מושגג איך קוראים לו חחחחחחח

חחח

"איזה מבאס שוב פעם אני שוטף כלים, איפה המעריצות שלי שיחממו לי את הלב בזמן שאני קופא מהקור של המים?!" סתם המצאה..

לפי דעתי אדם חושב..

יופי.. כולם אוכלים בסבבה ואני צריך להתקע במטבח עם סבון וכלים.. נגמר הסבון.. תביא עוד

למעלה