המשחק!! >>>

AeroDar

New member
המשחק!! >>>

אוקי פעם קודמת ניצח moby dick עם 6 נקודות... thank you קיבל רק 2 קולות... והיום מתמודדים קשים במיוחד... יותר ממה שהיה לנו אי פעם... 2 יצירות אומנות פשוט!! המתמודד הראשון הוא stairway to heaven שהוא לד זפלין בשביל המון אנשים... אחד השירים הגדולים בכל הזמנים אי פעם... וממולו שיר מדהים!!! kashmir שכל אוהבי לד זפלין אוהבים אותו מאוד... אז בהצלחה לכם...אני יודעת שיצא עכשיו מאוד קשה... מצטערת... \= אז יאללה!! להצביע ולהשפיע!

P o M i K i

New member
האמת שאני מוצא את זה יותר קל

מהחבירה בין "בטאל אוף אוורמור" לבין און הוום" שפשוט היו ל כך שונים שזה היה כימאת בלתי אפשרי להגיד מי יותר טוב... שתי השירים האלו יותר דומים והם הם אולי הכי סמלים של זפלין ושחושבים על זפלין אז או שעולה לך הבית האחרון של סטרווי או הריף הזה של קשמיר(לפחות לי
). קשמיר אולי יותר יפה מסטרווי, אבל בסטרווי דבר ראשון יש מין קסם כזה, הוא מתחיל כל כך שקט אם החליל בהתחלה, יש בו המון רגש. ואז הגיטרה של פייג' אם הקול של פלאנט שזה אחד השירים היותר יפים של פלאנט. ואז מגיעה הכניסה של התופים, והכניסה שם פשוט לא יכולה להיות יותר מושלמת ממה שהיא(ובכלל, אני מת על התופים בשיר הזה בגירסה של הbbc, הם כל כך עוצמתיים). ולאט לאט הקצב מתגבר והשיר נהיה יותר "כבד" אבל עדין יש לו את העדינות המתוקה הזאת שלו. ואז הסולו של ג'ימי שזה סולו פשוט נהדר. והבית האחרון והאגדי שם שכולם שם נותנים את המכסימום מעצמם. אז אולי לקרמיר יותר יפה, אבל גם לסטרווי יש את כל המיתוס סביבו. וזה מה שהופך את זפלין לכזאת אגדת רוק ענקית. אז כמובן שאי מצביע stairway to heaven!! ולמרות שאולי קשמיר יותר יפה הוא בכלל לא תחרות לstairway... ותגידו, גם אתם שמים לך איך מפלס המצביעים יותר אם כל תחרות? זה התחיל ב15 ואז 12 והאחרון הוא 8... קדימה אנשים!!! מי שמצביע משפיע!!!

silvermarlin3

New member
בעעעע

אחרי שדפקתי את הראש במקלדת 50 פעם החלתי stairway החלטה קשה ביותר

jammit

New member
אי אפשר להכניס את stairway למשחק

זה פשוט לא יהיה הגיוני.

AeroDar

New member
חחח...

לא נורא תתמודדו... אני לוקחת את התשובה שלך שזה סטייר וואי?? בקיצר אני בוחרת ב סטייר וואי... יצירת אומנות. (נקודה.) טוב אני שמחה שיש הרבה תגובות... תגידו רוצים שנעשה את המשחק כל יום או כל יומיים... כי אם כל יומיים יקח לנו שנים לסיים... וגם אני רוצה שתכסנו לפה כל יום...חחח אני מכריחה אותכם!! חחחח סתםם... בקיצר תכתבו לי אם אתם בעד לעשות את המשחק כל יום או נגד...

yoyoyud

New member
כל יום... את רושמת את התוצאות?

אני נכנס לפה אפילו יותר מפעם ביום, פשוט בדר"כ אין על מה להגיב.

Chopstick

New member
דווקא לא

כמה שירים כבר יש להם..? 90? זה לא הרבה יחסית, וזה יכול להפעיל את הפורום להרבה זמן

AeroDar

New member
כנסו יש פה כמה תשובות...

אוקי אז אני יתחיל את זה כל יום... וכן, אני רושמת את התוצאות...כאילו את מי שניצח, לא בכמה... אוקי אז עד סוף החופש יש לנו תעסוקה?? להיכנס לפה כל יום כדי לבדוק מה השירים של היום...

yoyoyud

New member
אמממ... ומה את עושה עם התוצאות../images/Emo35.gif

איך המשחק עובד בכלל?

למעלה