המשחק!! >>>

AeroDar

New member
אוקי,

אני רושמת את כל השירים שעשיתי ושניצחו. אחרי שנגמרים כל השירים עוברים לשלב השני שהוא כל השירים שעברו לשלב השני מתמודדים כאילו זוגות ואז זה שניצח עולה לשלב השלישי והרביעי וככה עד שמגיעים לשיר האהוב ביותר... יש מבין?

AeroDar

New member
בגלל זה

שיניתי את זה ליום יום ולא ליומיים כי לא היינו מסיימים את זה בעשר שנים הקרובות...חחח

thecrimsonking

New member
stairway to heaven

זה ההמנון של לד זפלין! וגם איך אפשר להשוות אותו לkashmir שזה שיר של 3 דקות שנמשך 9 דקות (שיר דיי גרוע שלהם)

sacrament

New member
קשמיר!!!

סטירווי פחות טוב הוא יצירת מופת כמובן אבל פחות טוב לא מבינה איך סטירווי ניצח את קשמיר

yoyoyud

New member
נזכרת מאוחר מידי חמודה....

כל יום באטל חדש... וגם סרוווי ניצח בהפרש מוחץ של 13 נקודות... ככה שזה לא משנה...

sacrament

New member
לא הייתי פה מלא זמן../images/Emo4.gif

הייתי בהתחלה ממש, כשרק פתחו את הפורום ונדהמתי לגלות פתאום שלא היה אפילו אחד שחשב שקשמיר יותר טוב מסטרווי. שזה מוזר. אפילו רוברט בעצמו אמר פעם שקשמיר הוא השיר הטוב יותר של הלהקה. לבחור את סטירווי כשיר הכי טוב זה קצת...ללכת עם הזרם לטעמי. כמו שישאלו אותך איזה שיר של מטאליקה אתה אוהב ותגיד את nothing else matters או שישאלו איזה שיר של רייג' אתה אוהב ותגיד את killing in the name of, אז סבבה שניהם מדהימים! אבל הם קצת...המוניים... ומוכרים יותר לציבור כי קיבלו חשיפה נרחבת אבל לא תראה הרבה מעריצים "אמיתיים" שידרגו אותם במקום ראשון. יש שירים פי מיליון עליהם. כאילו, את סטירווי מאוד אהבתי בהתחלה כי הוא קיבל יותר חשיפה...כשעוד השיר האהוב עליי היה babe I'm gonna leave ya , אבל אז פשוט נחשפתי לשירים אחרים וסטירווי עכשיו הוא איפשהו בין המקומות האחרונים. אין ספק שהוא יצירת מופת, ואני מאוד נהנית לשמוע אותו תמיד, אבל עדיין- לפי דעתי לומר שסטירווי הכי טוב זה אומר שאתם לא באמת מכירים ולא באמת נפתחתם לשירים אחרים שמבטאים הרבה יותר את הלהקה. זו דעתי, בכל אופן...

SwitchMan

New member
יאאאא אנל'א יכול../images/Emo7.gif

שניהם קלאסיקות כאלה... קשמיר זה שיר כזה כמו שצריך, מושלם....כל שניה בו היא בדיוק במקום.. והמדרגות..זה כאילו שיר שכולל כמה שירים..הרבה קטעים שונים..ושילוב פצצה ביניהם..חלק קצבי שאני מתחיל לתופף על עצמי ולצרוח מרוב אושר וחלק רגוע..שבא לי להשתין במכנסיים כמה שזה יפה
תיקו

למעלה