המשימה השבועית!

Idan91

New member
המשימה השבועית!

הפעם המשימה מיודעת ל: 1) ד ג י 2) מרב881 3) wwwgounga ולמשימה... אתם מכשפה (או לפחות מישהי שחשדו בה שהיא כזאת) מתקופת ציד המכשפות. אתם מתגוררים בכפר, והשמועות עליכם רצות... ספרו לנו על זה- מה בדיוק קורה שם בכפר? איך אתם מרגישים? מאיפה הגיעה השמועה הזאת? יש לה ביסוס? וכו´ וכו´... ובבקשה, שיכתב בצורה סיפורית... :) ב-ה-צ-ל-ח-ה!

מרב881

New member
../images/Emo26.gifהסיפור שלי

השנה- 1692 עוד מסכנה נתלתה היום. בין אם היא הייתה מכשפה או סתם אומללה עם יותר מדי אויבים זה כבר לא משנה. השמועות בכפר אומרות שאני יהיה הבאה בתור. בריחה לצערי, היא אינה אופציה. הכנסייה והשלטונות חסמו את כל הדרכים היוצאות מסיילם ועלי להישאר פה. לפחות עד שהצייד המטופש הזה יסתיים. מה בסך הכל עשיתי?! הכנתי לשכנה שלי תרופת סבתא?! על זה הם שופטים אותי?! אז אולי אסור לי לחשוב על ההאשמה המגוחכת הזו בצורה הזו. אולי לא באמת חושבים שאני מכשפה, אולי יש מישהו ששונא אותי מספיק כדי לרצות לראות אותי מתה. אבל מי? אני חייבת להסיר את האשמה מעלי, ומהר. אפילו שזה לא נכון, הכנסייה לא לוקחת צ´אנסים. קודם כל עלי להפטר מהחתול שלי. חתול או כל חיה כלשהיא עלולה להראות מפלילה. ומה יהיה על הילדים? חכו רגע, דופקים בדלת...

Idan91

New member
יפה!

גדול! אהבתי... כתבתי בצורה זורמת ויפה, מקסים!

נועה1990

New member
אופססססססססס

אני רשמתי את ההודע למרב, פשוט היא אחותי ושכחתי לשמות את השם!!!

wwwgounga

New member
הסיפור שלי!!!!../images/Emo98.gif

טוב, הכל התחיל בזה שהחתול שלי ג´ינג´י נתקל בשכנה העיוורת צבעים שלי ז´ורז´ט שחשבה שהוא שחור והוא גם שד ממזר (ממתי גור בן שנה שד?) אז היא ספרה למושל ואז האדיוטים האלה חושבים שאני מכשפה, ידעתי שהייתי צריכה להקשיב לאלבוס דמבלדור ולמק´נוגל שהם הלכו לקדחת הרותחת... הם הלכו שהכל התחיל בשביל לא להזדהות ולהסתבך והלכו לעירם, ואיזה שיטה מטופשת מטביעים שורדת- מכשפה! מתה- אופסי!!!!! וחוץ מזה אם היו מכשפות כל הזמן אז למה לא הטרדנו את האנשים???? טוב ההוצאה עוד שעה ואני צריכהלהיעלם ביי ביי!!! =פוף=

Idan91

New member
הממ....

לא כ"כ הבנתי מה הלך בקטע הזה... ציפיתי לקצת יותר עלילה, אבל מילא... אהתבי את ה"פוף"....

אני נרתמת למשימה....:)

קודם כל, שלום לכל משתתפי הפורום היקרים. אני שירה, בת 13 מזכרון יעקב. אני משתתפת בהרבה פורומים אחרים, ודרכם הגעתי לפורום הזה. אז הנה הגרסא שלי למשימה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "כסילים, טיפשים, אובדי עצות שכמותם. איך הם לא שמים לב???...אם ארצה, אוכל לצחוק עליהם יומם וליל, על הטיפשות מעוררת הרחמים שלהם!!! חה...חה...חה... כישוף אחד קטן, שזעזע עולם שלם. והכל...הכל...הכוחות שלי! הכוחות שלי... כן, שלי... הכוחות שלי, רק שלי...! אם הייתי רוצה, הייתי בוודאי יכולה גם להחריב את העולם מלהתקיים. אך מקרה זה לא ישעשע אותי כלל וכלל, לעומת מה שקורה כאן בזמנים אלו. הו, כסילים... ככה! ככה הם רוצחים בדם קר איש את אחיו, מתוך טימטום! טוב, לא טימטום... הרי אין להם מה לעשות נגד זה... אני זו ששולטת בהכל. ואני כל כך חכמה... כל כך חכמה שזה הורג אותי. אפילו גרמתי להם לחשוד בי ולבסוף לגלות שאני "לא" מכשפה כדי שלבסוף לא יחשדו שאני בצד של הרוצחים... אלו שכולם שונאים, אלה שתולים את העם. הם אמורים עוד מעט לבוא לביקור בית בנסיון למצוא דברים שירמזו על כישוף, אך הכסילים לא יראו מאום בתוך ביתי! אפילו את זה עשיתי, הטלתי כישוף הסתרה. כל מה שעדיף שלא ייראה בפני עיניהם, לא ייראה. הו... מטומטמים, כסילים... חה.. חה.. חה..!" מה אתם חושבים...?

Idan91

New member
מעולה!

קודם כל.. אל תתרגשי אם לא מגיבים מיד למה שאת כותבת, לפעמים לאנשים לוקח קצת זמן להגיב. ולתגובתי... מאוד אהבתי את הסגנון בו כתבת וג את הרעיון, זה היה נחמד, מעניין ומשעשע!

התגובה של עידן זה כל התגובות???

לא נעים... זה הסיפורון הראשון שלי כאן בפורום..קצת כבוד בבקשה ):

wwwgounga

New member
תיקון........./images/Emo3.gif../images/Emo140.gif

יומני המכושף והיקר...... 23.8.1602 אתמול אחד החתולים שלי ג´ינג´י (מה לעשות שאני אוהבת חתולים?) אז ג´ינג´י נתקל בשכנה העיוורת צבעים שלי שחשבה שהוא שחור אז למה אני מבלבלת לך עם זה??? פשוט, לפני כמה שנים איזה איש אידיוט החליט שיש מכשפות הן מרושעות,ופוגעות בבנאדם,בתור חברה באגודת המכשפות העולמית וחברה טובה של אלבוס דמבלדור וגב. מק´גנוגל חברים בכירים באיגוד (נו מה חשבתם גם אני למדתי בהווגוורטס!) אני יכולה להגיד לכם שכבר מאות שנים אנחנו לא פוגעים בבני אדם למה לנו? סתם בזבוז זמן! אז האידיוטים עושים כזה טקס, מטביעים את המסכנה, שאם היא לא עולה מעל פני המים היא לא מכשפה, אבל מסכנה שסתם מתה, ואם היא מכשפה אז היא תצא מהמים! חחחח כאילו שנתגלה להם... סך הכל עושים קסם השרדות מתחת למים ונשארים עד שכולם הולכים נו, יומן אתה לא חושב שזה אידיוטי? והכל בגלל שמוצאים אצלה חתול! חתול! אחד מסכן שלא פשע נחשב לחיית מחמד של מכשפה!!! איזה שטויות!!! ידעתי שאלבוס דמבלדור מקג´נוגל ושאר המכשפים לא עזבו סתם לדיאגון! הייתי צריכה לחזור איתם בשביל שלא יהיה סתם שטויות! או.קיי יומן "ההוצאה להורג עוד שעה ואני צריכה לעשות קסם העלמות אבל אל תדאג יומן, אני עשיתי לך כישוף מיוחד שיעביר אותך בזמן 400 שנים קדימה בדיוק!!! ל2002! אני מקווה שאנשים ימצאו את היומן ויבינו שיש מכשפים ומכשפות אבל טובים ושיתקנו את העוול הזה, או.קיי בי בי! =פוף=

wwwgounga

New member
תיקון........./images/Emo3.gif../images/Emo140.gif

יומני המכושף והיקר...... 23.8.1602 אתמול אחד החתולים שלי ג´ינג´י (מה לעשות שאני אוהבת חתולים?) אז ג´ינג´י נתקל בשכנה העיוורת צבעים שלי שחשבה שהוא שחור אז למה אני מבלבלת לך עם זה??? פשוט, לפני כמה שנים איזה איש אידיוט החליט שיש מכשפות הן מרושעות,ופוגעות בבנאדם,בתור חברה באגודת המכשפות העולמית וחברה טובה של אלבוס דמבלדור וגב. מק´גנוגל חברים בכירים באיגוד (נו מה חשבתם גם אני למדתי בהווגוורטס!) אני יכולה להגיד לכם שכבר מאות שנים אנחנו לא פוגעים בבני אדם למה לנו? סתם בזבוז זמן! אז האידיוטים עושים כזה טקס, מטביעים את המסכנה, שאם היא לא עולה מעל פני המים היא לא מכשפה, אבל מסכנה שסתם מתה, ואם היא מכשפה אז היא תצא מהמים! חחחח כאילו שנתגלה להם... סך הכל עושים קסם השרדות מתחת למים ונשארים עד שכולם הולכים נו, יומן אתה לא חושב שזה אידיוטי? והכל בגלל שמוצאים אצלה חתול! חתול! אחד מסכן שלא פשע נחשב לחיית מחמד של מכשפה!!! איזה שטויות!!! ידעתי שאלבוס דמבלדור מקג´נוגל ושאר המכשפים לא עזבו סתם לדיאגון! הייתי צריכה לחזור איתם בשביל שלא יהיה סתם שטויות! או.קיי יומן "ההוצאה להורג עוד שעה ואני צריכה לעשות קסם העלמות אבל אל תדאג יומן, אני עשיתי לך כישוף מיוחד שיעביר אותך בזמן 400 שנים קדימה בדיוק!!! ל2002! אני מקווה שאנשים ימצאו את היומן ויבינו שיש מכשפים ומכשפות אבל טובים ושיתקנו את העוול הזה, או.קיי בי בי! =פוף=

ד ג י

New member
חזרתי...

כן כן חזרתי לא כתבתי כאן בגלל שהייתי במחנה של בני המושבים ביער עזריקם אבל עכשיו חזרתי אתמול זה שוב קרה, שוב גילו שאני מכשפה, זאת כבר הפעם השלישית ב500 שנים האחרונות אז מה אז הפכתי את ראש העיר לצפרדע מה הם נבהלים הרי אישתו התייחסה אליו ככה גם קודם, מה הם כל כך שונאים מכשפות זה שאני שוחטת ילדים קטנים לא הופך אותי ללא בן אדם. אוליי באמת לא הייתי צריכה להעיף את כל הבתים של תושבי הכפר באוויר. אוליי אני פשוט צריכה להפסיק להחזיק את החתולים ולשחוט אותם טוב אני שומעת דפיקה בדלת אז אני צריכה ללכת היום פשוט ינסו לשרוף אותי אני רואה שיש אנשים בחוץ בטח מסיבת פרידה רגע אני הולכת לבדוק יצא לי לא טוב

גם אני רוצה!

הם בטח נורא מתגעים בכך שתפסו אותי, אבל לא עשיתי כלום, באמת. מאיפה הם יודעים עם הרגתי את כל אותם האנשים, או לא? גם עם יטילו אלי את האשמה, הרוצח ימשיך להרוג. כל האנשים ההם שוכבים על האדמה מכוסים דם, חצי אכולים, אני לא היתי יכול לעשות את זה, זה לא הסגנון שלי. אני חף מפשע, באמת שלא הרגתי אותם, אבל ראיתי את הערפדים שאולי הרגו אותם. עם הם כבר מאשימים אותי בזה ששלכתי שדים להרוג אותם, לפחות היוא נותנים לי קרדיט עבור כל אותם האנשים שכן רצחתי, זה היה מביא לי קצת כבוד מהמכשפים האחרים. טוב, מחר אטיל אליהם קללה, שבעוד הרבה, הרבה זמן, מדינה רחוקה, רחוקה נגיד... פקיסטן, תישלך אליהם ציפור גדולה שתהרוג את כל המשפחות שלהם. עכשיו כדי שאלך לישון.

למעלה