המשימה השבועית!

Idan91

New member
תגובה:

אהבתי את הרעיון, אבל לדעתי היה נחמד אם היית קצת מפתחת אותו. בנוסף, קצת הפריעו לי שגיאות הכתיב, אבל חפיץ..

לא ניבחרתי למסימה אבל אני גם רוצה!!

זוכרים אותי (אני מקווה) משם הקודם שלFeryli המחשב שלי נדפק והיה בתיקון (עכשיו החמוד בסדר) הסיפור שלי... אסור לבטוח באף אחד , רק עזרתי לה עם אהובה והיא הולכת ומלשינה אליי הכלבה הזאת חשבתי שהיא חברה שלי!!!! ועוד היא באה אליי עושה את עצמה מודאגת , כאילו שהיא לא יודעת שאני יודעת מה היא עשתה , היא מזלזלת בכוחות שלי , מה היא לא יודעת שאני המכשפה האמיתית היחידה בעיירה הזאת ודבקה בגלל זה אף אחד לא שם לב לזה , הם כול כך טיפשים הם הורגים אנשים חפים מפשע .. טוב נו עשור להפריע לגול ... ,הם רק עושו לי טובה בזה שהם תלאו את שני המפגרות האלה שאמרו שאני עושקת במאגיה שחורה וכול זה , הן מחלקות את המאגיה לצבעים...כמה טיפשי... הם צריכים לעשות להם לפחות מבחן ,ולא להסתמך על מי אמר מה " זה מביאה אליי מחשבה אולי חתולי יפיץ שמועה שהם עצמם מכשפים..הרי הם כטיפשים הם יאמינו לו...הוא אפילו הכם מהם....נכון חמודי אתה יותר כחם מכול אלא ביחד .. טוב ניראה מה יש בספר הצללים שלי ... ממ.. טיפת שמן אלוורה כפית בלדונה כף של שורש ברוש מושק לבן 13 עלי שזיף לערבב את הכול , ולבשל אל אש קטנה כ25 דקות לפחוש מדי פעם לפזר בפתח הבית ולזרוק נוצת עורב במקום להגיד את הבאה בין למפזרים את השיקוי: עזבו עזבו את המקום ולא תגיעו אף פעם עזבו עזבו את המקום ולא תיקחו דבר עזבו עזבו את המקום או תישארו בו לעולם "טוב חתולי ..עוד כמה דקות זה היה מוכן , אין לנו מה לדאוג" "הם מגאים לעצור אותי מחר , יש יותר מידי רעיות ..מה אני אגיד..בצדק... טוב אבל ...מצפה להם הפתעה ..*משעקת*...
האאא האאא האא
נ.ב אידן כשהמסימה תגיאה אליי ,בבקשה תעשי משהו עם מכשפות יש לי כול כך הרבה רעיונות

Idan91

New member
תגובה...

דבר אחד לא הבנתי... שגיאות הכתיב היו בכוונה?! בכל מקרה.. אהבתי, והשתעשעתי במיוחד מהמשפט: "הן מחלקות את המאגיה לצבעים...כמה טיפשי... "

אני שמחה ששמת לב ../images/Emo8.gif

השגיות היו אכן בכוונה ,ימיהבייננים ..כפר\עיירה ...

למעלה