המשימה שבועית!

Idan91

New member
המשימה שבועית!

ובכן... השבוע מוטלת המשימה על: 1) פרח חצות 2) SiS MaSiS 3) OmriEd והמשימה היא... כִּתבו סיפור/קטע כלשהו (הוא יכול להיות מותח, אבל הוא יכול גם לא להיות...) שסובב סביב שמועה כלשהי שהופצה בעיר/עיירה (כלשהי...), וגרמה לבהלה רבה. ועוד דבר... בסיפור יהיו שלושה חפצים חשובים לעלילה, והם: 1) משייף ציפורניים 2) בובת ברבי 3) קומקום חשמלי. ב-ה-צ-ל-ח-ה!

scooby4

New member
משימה מאוד טובה!! ../images/Emo6.gif

היית מת לעשות אותה!...

Idan91

New member
אתה מוזמן...

מישהו מונע ממך לעשות אותה?
כל אחד שמתחשק לו מאוד לעשות את המשימה השבועית, גם אם היא לא מופנית כלפיו- מוזמן לעשות אותה. כמה שיותר, יותר טוב...

SiS MaSiS

New member
אמאלהה

רק הגעתי והמשימה שלי :(( אני בלחץ מה אני יעשה אני לא כותבת טוב אני...אני קקה :(( יאללה אבל לא נורא מקסימום אתם אלה שסובלים שאתם קוראים את זה חח

scooby4

New member
איזה קטע!

כתבנו ת´מכתב באותו זמן! מגניב!
חוצמזה...אני מאוד מסתקרן מה יצא לך, אל תדאגי, הפורום הזה ידידותי לסביבה!..
(במיוחד אני...
)

Chandler Rulz

New member
אני יודע שלא נתבקשתי אבל כתבתי בכל

בכל זאת ואני רוצה תגובות (זה הסיפור הראשון שאני כותב בכל החיים שלי אז תהיו כנים) את הכל המצאתי לבד, כל קשר לסיפורים קיימים הוא מקרי בהחלט! הסיפור הבא מבוסס על שמועה, לפיה ישנו בית ישן ונטוש בעיירה קטנה בשם ווסטרצ´ילד שנמצאת במדינת נוודה שבארה"ב, שבבית הזה שוכנת רוח רפאים של רוצח ואף אחד לא יודע את סיבת מותו... יום אחד עברה משפחה קנדית לגור בבית, הם שמעו את כל הסיפור על הרוח מסוכנת הנד"לן שלהם אבל זה רק עזר להם כי ג´רמי, אבי המשפחה, הוא חוקר רוחות בתפקידו. המשפחה מורכבת מ-5 נפשות:ג´רמי, אבי המשפחה, חוקר רוחות, בן 48. מרדית´, האמא, עקרת בית, בת 46. ג´וסף, אבא של ג´רמי, פנסיונר, בן 83. דיינה, הבת הקטנה, גן חובה, בת 5 וחצי. דייויד, הבן הבכור, תלמיד כיתה י´, בן 15 וחצי. הסיפור שלנו מתחיל ביום ראשון סוער במיוחד, מרדית´ ניקתה את המטבח, ג´וסף ישן, הוא יושן הרבה בגילו. ג´רמי הזסתובב בבית וחיפש חדרים סודיים, הוא משוכנע שבכל הבית הזה יש אחד לפחות. דיינה שיחקה עם בובת הברבי שלה בסלון והפריעה לאחיה שצפה ב"סטרדיי נייט לייב" ועוד בפרק שמתארחת ג´ניפר אניסטון! (ג´ניפר היא השחקנית האהובה עלו בעולם, יש לו אפילו חתימה ממנה כשנסע שנה שעברה לצילומים של הסידרה שלה "חברים") הוא התחיל לצעוק עלייה ואמר לה ללכת להז***ן. מרדית´ שמעה את זה, עזבה מיד את צחצוח הקומקום החשמלי ואמרה לדייויד: "תכבה מיד את הטלוויזיה, לך להתרחץ ואח"כ לישון! ואתה מקורקע לשבוע!" הוא ענה לה: "זה לא פייר! היא מפריעה לי ואני מקבל עונש?!" "בלי ויכוחים" ענתה אימו, "יאללה, למקלחת ולישון!" הוא הלך בלית רצון וברירה למקלחת. בדרך למקלחת, שנמצאת בקומה השניה, הוא פתאום שומע לחישה "תביא לייייייי..." הוא מסתובב, אין כלום מאחוריו, "שוב אתה מדמיין" אמר לעצמו. הוא המשיך ואז הוא שמע את זה שוב "תביא ליייייי....". הוא שוב בדק ושוב, אין כלום. הוא המשיך למקלחת, הגיע, התפשט ונכנס למקלחת. בעודו מתקלח הוא שומע צעדים מחוץ לחדר המקלחת ושוב את אותה לחישה: "תביאאאא לייייייי....", פתאום דלת המקלחת נפתחת והוא שומע דמות מתקרבת למקלחת הדמות שולחת יד ומזיזה את הווילון של המקלחת. דייויד רואה מולו איש עם צלקות על הפנים שלבוש בבגדים קרועים עם מבט זדוני והאיש אומר: "תביא ליייייי.....". דייויד שמת מפחד שואל בגימגום כבד: "ל...להביא מ..מה?" אז הוא אומר לו: "תביא לי משייף ציפורניים אחרת אני ימות מציפורן חודרנית ברגל!!!!!!!!!!" נו? אז מה אתם אומרים?

scooby4

New member
חחחחחחחחחחחחחחח....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ממש מצחיק!!!!!!!!! חחח...... אתה מוכשר!!
ממש טוב!

wwwgounga

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

לעובדיה יש ציפורן חודרנית ברגל....

שניה, שניה

האב בן 48, האם בת 46, והילדה בת 5, הפרש כזה לא עד כדי כך מצוי. חוץ מזה הסיפור נראה לי בסדר!

Idan91

New member
חחחחחח, ג-ד-ו-ל!!

נקרעתי... כתבת טוב, והעלילה גם היא הייתה מעניינת- אמנם כוונתי בשלושת החפצים הייתה שהם יהוו מוטיבים מרכזיים בסיפור (סתם כי זה נשמע לי משעשע ודי פריקי), אבל בינינו, זה לא כזה משנה, ובהחלט נהנתי לקרוא! רק מה, בהודעות רגילות בד"כ אני משתדלת לא לתקן אנשים על שגיאות בעברית... אבל בהודעות שהן סוג של סיפור (או שיר- לא בפורום הזה...), זה קצת יותר צורם... אז שני דברים שצרמו לי במיוחד בכתיבתך היו: א) כתבת "יושן"- זאת מילה שלא קיימת בעברית, יש להגות (ולכתוב): יָשֶן (אני לא בטוחה שניקדתי נכון, אבל ככה צריך להגות את זה, בכל מקרה...) ב) כתבת "אני ימות"- אז שוב אני אכתוב כאן את הסיסמה של מישהו מפורום "שאלה קטנה": "גוף ראשון עתיד- תחילית א´ תמיד!" יש לומר "אני אמות". קח את התיקונים ברוח טובה, המטרה היא טובה :)

sh 2

New member
אני חדשה בפורום

אבל רציתי לומר שפשוט ----אהבתי----

scooby4

New member
אוקי - עכשיו שלי! ../images/Emo3.gif

אני יודע שאני לא אמור לעשות את זה, אבל בה לי... ולהגיד לכם את האמת, אני מאוד הופתעתי מעצמי! יצא לי יותר חר*ה ממה שחשבתי שיצא לי, יצא לי גם קצת ארוך, ותסלחו לי אם יש שגיאות כתיב, כתבתי מהר..טוב, הנה הסיפור, תהנו!: "הברבי המכושפת": "ילדה קטנה, מסתובבת ברחוב, לבד, בחושך. ניסתה לחפש את אימה, אבל אותה היא לא מצאה, היא מצאה משהו שונה לחלוטין, בובת ברבי, יפה, שיער בלונדיני עם קצת שחור בשורש. פנים יפות וגוף מדהים. למזלה של האמא, היא נכנסה בדיוק לרחוב החשוך בניו יורק הגדולה שבה הבת שלה נמצאת. האמא צעקה בקול חסר אונים ועצוב: קייטי! קייטי שלי! קייטי! איפה את? האמא העצובה, כל כך נואשת! לפתע האמא ראתה באמצע הרחוב, ילדה שוכבת על הרצפה, כשפניה על המדרכה. האמא רצה, קייטי? פחדה שמשהו קרה לה, האמא הפכה אותה כדי שתוכל לראות את פניה.. היא ראתה פרצוף שרוט, וכול גופה של קייטי דימם!" כך סיפר דין לחבריו בתיכון. הוא אמר להם, "זאת השמועה, בדיוק, מילה במילה, זה מה שקרה." מתי זה קרה?, שאל אחד מחבריו, "מלפני 8 שנים בדיוק מהיום". אז היום, אם אתם רוצים לבדוק את הבית של קייטי, לכו לכתובת הזאת, ונתן להם דף קרוע עם הכתובת עליו. אתם יכולים להגיד לה שבאתם להגיד לה כמה שאתם מצטערים וכל הבולשיט הזה… כולם שואלים דין, אתה לא אמרת שזה שמועה?, "אמרו לי שזה שמועה. אני יודע שזה אמיתי, אבא שלי שוטר ושאלתי והוא סיפר לי מה קרה., פשוט מאוד!" אחר הצהריים, 2 מחבריו של דין, מיילס וג´ימי, הלכו לביתה של אמה של קייטי, מונה. הם אמרו שהם מצטערים, וכל הבולשיט, כמו שדין אמר…ושאלו מה קרה. מונה סיפרה להם מילה במילה, בדיוק מה שדין אמר. אז ג´ימי, החכם מבינהם, שאל אותה, אחרי ששמע את הסיפור פעמיים. "ומה עם הברבי?". מונה שתקה. קצת כעוסה ומעוצבנת, עצובה ומרוגזת. אומרת להם, אני לא מעדיפה לדבר על זה! צאו מהבית שלי! לכו, אני לא רוצה אורחים. אז ג´ימי עוצב אותה מלדחוף אותם, ואומר לה, "את מאמינה שהיא זאת שהרגה את קייטי, נכון?" האמא חשבה לרגע. קצת פחות התעצבנה. התיישבה על הכסא במטבח בחדרה, ואמרה להם לבוא לשבת. "אז מה הסיפור?" אמר מיילס. "באותו יום שקייטי… לקחתי את הברבי מידיה, ושמתי אותה למזכרת האחרונה ממנה. שמרתי את הברבי למרות שאף פעם לא ראיתי אותה. שמתי אותה בחדרה של קייטי, שמרתי אותה. לא הזזתי כלום. אבל זה לא משנה, מה שמשנה זה מה שקרה לפני חודשיים. קמתי בבוקר. הכל היה כמו יום רגיל. הלכתי לקניות באותו יום, קניתי קומקום חשמלי. הוא משהו חדש, ממש טוב. הוא גם היה במבצע!. אז שחזרתי מהקניות… מיילס עצר אותה לרגע ושאל: "הקומקום החשמלי קשור לסיפור בכלל?" מונה עונה לו: "מה? ברור שלא! אני רק מזכירה אותו בגלל עידן המנהלת. "אה!" מיילס וג´ימי הגיבו. אז… אמרה מונה: כשחזרתי מהקניות רציתי לשייף את הציפורניים שלי. עליתי למעלה, נכנסתי לחדר השינה שלי, אבל לא מצאתי את משייף הציפורניים שלי. אני חשבתי שאולי השארתי אותו בחדר של קייטי. אני עושה שם דברים לפעמים… לא עניינכם! וקרצה להם…, אז הדלת הייתה סגורה. ופתאום התחיל לצאת עשן ורוד למזדרון. אני ישר נכנסת לחדר, לא יודעת מה קורה. כולו ורוד! ואני רואה את הברבי שלה, מסתכלת עלי, ומתחילה לזוז. עיינים מרושעות יש לה. פחדתי, לא הבנתי! היא התחילה לדבר איתי, היא שאלה אותי: "את יודעת איך קייטי מתה?" "בגלל משייף הציפורניים שלך!" "שייפתי את ציפורני כל כך טוב, עד שהצלחתי לשרוט אותה למוות!!, עכשיו תורך!" צחקה צחוק סקסי, אבל קר… אני טילפנתי למשטרה מיד! אמרתי לשוטר בלי הפסקה! צעקתי ובכיתי, לא בגלל הברבי, בגלל קייטי שלי…, בלי הפסקה צעקתי לשוטר! "ברבי מנסה לרצוח אותי! ברבי מנסה לרצוח אותי!!" ועוד כמה כאלה, פתאום הוא ניתק לי. היום במשטרה הם כל כך עצלנים שהם לא מאמינים כבר לכלום! מיילס מצחקק ומיד ג´ימי בועט לו ברגל. עליתי למעלה בחזרה, אבל הברבי לא הייתה שם. פתאום מן התקרה הברבי קופצת עלי! שורטת אותי בגב, ממש ירד לי דם! ואני צועקת לה: "אאאיההה!!!!!!" הסתובבתי במהירות והורדתי לה את הראש!! לקחתי את משייף הציפורניים המזוהם, אותה ואת ראשה, עליתי למרתף, קשרתי אותם בשלשלאות ברזל, יצאתי מהר ונעלתי את הדלת, את המפתח זרקתי לאש, והוא הושמד למהרה. למשלי הסיפור נגמר טוב, לא כמו קייטי. אני לא מאמינה איזה טיפשה הייתי שלקחתי את הברבי! מיילס וג´ימי, שהיו מאוד מרוצים, יצאו מבייתה של מונה, ,"מקווים ששימחנו אותך קצת!" ביי! אמרו ג´ימי ומיילס. אבל לפני שמונה סגרה את הדלת, מיילס שאל אותה שאלה מהירה: "רגע אחד, מאיפה יש לך שלשלאות ברזל?" מונה חייכה קצת, אמרה לו "זה לא עניינך" וקרצה לו.

Idan91

New member
חיחי... מעולה!

זה היה טוב ומאוד משעשע, סקובי! גם אהבתי את הסוף... אבל היה דבר אחד שלא התאים כ"כ לדעתי (לא, לא הקומקום החשמלי...
) כתבת שמיילס וג´מי היו מאוד מרוצים כשיצאו מביתה של מונה... ובכן, אני מבינה שהם היו מרוצים כי היא סיפרה להם את כל הסיפור וכו´... אבל, בכל זאת... היא סיפרה להם על בתה שמתה ועל חוויה קשה (אמנם קצת ביזארית, אבל עדיין...) שעברה עליה- והם יוצאים מרוצים?! מוזר במקצת... אבל שוב, ממש אהבתי! המשך כך...

למעלה