המשך הדיון על אדם בעל 6 אצבעות

hezy44

New member
לא הבנתה אתה הטענה שלי.

ראשית, בנושא הגנטיקה. הטענה שלי כי שינוי גנטי בודד אינו יכול ליצור תבנית מושלמת שהיא שונה מהתבנית המקורית בצורת התכנון שלה. אם היה מדובר בתוספת אצבע אשר צורתה בדיוק כמו שאר האצבעות, יתכן והדבר אפשרי. אך יש פה בפירוש תכנון מחודש של כל האצבעות, ולא שכפול של אצבע אשר כבר היתה מקודם. בקשר להתפתחות השנפנזים, אתה לא תופס על מה אני מדבר. אילו התיאוריה של דארוין היתה נכונה, היינו אמורים להבחין בהתפתחות אבולוציונית של השנפנזים במשך 5 מליון השנים האחרונות, מאז נפרד מהם האדם. העובדות מראות כי התפתחות כזו אינה קיימת. השנפנזים פשוט לא התפחו... אותו הדין לגבי התנינים אשר לא השתנו במשך לפחות עשרות מליוני שנים. למעשה כל השלדים של החיות הקיימות היום, מראים חוסר שינוי משווע מאז הם הופיעו לראשונה על כדור הארץ. מה כן רואים, התפצלות של ייצורים חדשים על יסוד התכנון של הייצורים הקודמים, כדוגמת האדם והשינפנזים...

יש משהו נכון בהודעה שלך?

הטענה שלך בנושא הגנטיקה הובנה היטב והיא לא נכונה. ברגע שתוסיף אצבע "תאלץ" בכך את כל כף היד לשנות את המבנה המקורי שלה. הטענה שלך בקשר להתפתחות השימפנזים לא נכונה. המינים הקיימים היום אינם אלה שהיו קיימים בפליוקן. הטענה שלך בקשר לתנינים אינה נכונה. בכל יבשות גונדוונה קיימים מיני תנינים שונים, כך שהם כנראה עברו שינויים מאז הופעתם ביורה. בקיצור, אוסף טענות שגויות ועל סמך טענות אלה אתה רוצה להפריך את האבולוציה?

hezy44

New member
דמגוגיה היא התשובה של חסידי דארוין

אתה לא מתייחס מעניין "תכנון מדהים" של עצמות כל בעלי החיים. תכנון כזה לא יכול להעשות במקרה. אתה מצביע על זנים שונים של תנינים וטוען כי כי זנים אילו הן מוטציות. איך אתה מוכיח את זה ? אתה בעצמך משתמש במילה "כנראה" כדי לתרץ את הליקויים שבהשערות דארוין. כבר מזמן הפסקתי להאמין ל "מדענים". מסתבר כי הם בני אדם פשוטים אשר מנצלים את הבורות של אנשים עוד יותר פשוטים, כדי לקדם את האנטרסים שלהם...

"התכנון המדהים" שלך מלא פאשלות.

בוא נתחיל עם דוגמית קטנה מתכנון האדם- אלוהים נתן לו רק 2 מערכות שיניים. זה עבד יופי כאשר תוחלת החיים של האדם היתה 30-35 שנה, אבל עכשיו בלי רופאי שיניים הוא יגיע לגיל 50 בלי שיניים. נמשיך עם האצבע השישית של הפנדה (לפרטים ראה "בוהן הפנדה" של גולד)- אלתור עלוב שעובד איכשהו. ובוא נעזוב את השלד- נעבור למעלי הגירה. חקלאים המגדלים מעלי גירה מוסיפים לדיאטה שלהם באופן קבוע תוספי חנקן וזרחן. מתכנן סביר היה מתכנן את מערכת ההפרשה שלהם כך שחנקן וזרחן המופרשים בשתן היו עוברים במקום זה אל מערכת העיכול. אני יכול להוסיף אין ספור דוגמאות לתכנון לקוי. כאבי גב הם דוגמא נוספת לתוצאת תכנון לקוי כזה. ובאשר לתנינים- אם הם לא השתנו מאז הופיעו ביורה, למה יש היום סוגים (לא "זנים") שלא היו כאשר הם הופיעו לראשונה? אסיים בדוגמא מהבריאתן גיש ("אבולוציה? המאובנים אומרים לא") שטען שהלטימריה מפריכה את האבולוציה מפני שלא השתנתה כלל מאז "נעלמה" בסוף הקרטיקון ועד שהתגלתה שוב בימינו, אבל אינו יודע כנראה (או שהוא פשוט משקר) שהסוג לטימריה כלל לא ידוע ממאובנים. בקיצור- האם יש משהו נכון במה שאתה כותב?

Caligola

New member
עוד לא הסברת לי,

כיצד אתה מסיק לכך שדבר מסוים הוא מתוכנן? OK, נניח ואתה בוחן את עצמות בעלי החיים, כיצד אתה יכול להסיק שהם מתוכננות כביכול???

בליעל

New member
התכנון המדהים של העצמות ?

תעיין ב Some More of God's Greatest Mistakes ותגלה, בין כל שאר הפאקים ב"תכנון" גם שגיאות ב"תכנון" העצמות.

../images/Emo93.gif חיפשתי עכשיו בגוגל...

וזה דווקא כן של אואולון קולופיד. אבל אולי כדאי לחבר ספר אמיתי בשם זה?

למעלה