המשך הדיון על הילד המאומץ ,

המשך הדיון על הילד המאומץ ,

פותחת רישרוש חדש כי קשה לעקוב אחרי ארוך , קשה להחליט לכן אולכן לבי אם שני הורים אני ממש מרגישה חצויה , לא הייתי רוצה להיות אחד מחבר השופטים

ילדים נשחכים בישוב אלעד

הורים ממש לא בסדר לא שומרים על הילדים עד שיקרא איזה אסון חלילה אז כולם קמים ואחרי כמה ימים זהו ממשיכים, הנה כתבה

דדלי

New member
שישים אחוד ממי ??

מאלו שיש להם אינטרנט ? מאלו שמכירים את הסיפור עד הסוף ? איזו קלישות זו ?

English

New member
רק נקווה שיבדקו את החוק מכל צדדיו

לפני שיצביעו עליו. שלא יישארו פרצות, שיבדקו שאכן החוק מיטיב עם כל הצדדים אך עם הילד בראש ובראשונה. מקווה שלא רק ירכבו על הגל העכשווי אלא ידונו כמו שצריך עם אנשי מקצוע שונים.

צודקת

לפעמים הם עושים חוקים מלאים פריצות ולא שווים כלום , מקווה שיעשו משהו מועיל בעניין, לטובת הורים ביולוגים,ומאמצים,ומעל הכול הילד

מעניין אם

מעניין אם הם מסתכלים על סכרים וכול מה שקורא , לא קל הלית שופט בתיק זה ממש לא קל מה שלא תחליט היה לא טוב לצד אחד ולשני טוב

dudumagic

New member
משל למצב הזה

את נותנת לי להגדיר מצב מישהו ראה רכב פתוח עם מפתחות בפנים התניע ונסע ונהנה מהרכב חצי שנה ויותר ... שטף אותו ,שמר על נקיונו, טיפל בו , עשה ביטוח , טסט ... אחרי חצי שנה הבעל של הרכב נזכר להתלונן במשטרה על הגניבה המשטרה מצאה את הרכב , האיש הגיב בהתלהטות " אני טיפלתי ברכב , אני דאגתי להכל .. אך החוק מחייב מכיוון שהרכב רשום על שם הבעל החוקי והחזירה אותה לבעליה

זה כבר מוגזם

מה לשוות את הילד למכונית , את הילד היא לא רצתה ונטשה אותו , היא לא חיפשה אותו אפילו אחרי חודש לא רק אחרי שאב שב אלה אז לרצות אותו היא ניזכרה , מה היה קורא אם אב היה חוזר אחרי שנה ,

../images/Emo88.gifיש דחיה בהחלטה עד יום ראשון

שממש משגעים את ההורים ועוד יום ועוד יום ממש קשה להחליט, נקווה עד יום ראשון שהיה לזה סוף אבל סוף טוב לטובת הילד ולא מישהו אחר,

English

New member
כשהילד שלך חולה אתה הולך למוסך?

מקווה שהילד שלך הוא יותר מאשר רכוש עבורך. המשל מאד גרוע, מקווה שאתה רואה את ההבדל. אבל אם להשתמש בכל זאת במשל שלך, אז לפני שנה נגנב לי הרכב. חברת הביטוח לא פיצתה אותי כי לדעתם לא עשיתי מספיק בשביל לשמור עליו, ובבית המשפט השופט הצדיק אותם. בדיוק כמו פה: האמא הביולוגית התייחסה לפרי רחמה כמו לאוטו: החנתה אותו והלכה. בהחלט לא עשתה מספיק בשביל לשמור עליו. אבל ילד זה לא אוטו! שמתי שגומרים לבלות חוזרים אליו. על זה בדיוק הדיון.

dudumagic

New member
היא לא נטשה אותו

אתם קובעים דברים על סמך מה ? שלא יתבעו אתכם על הוצאת דיבה

סליחה אז מה זה שהיא

חתמה על וטור ונתנה אותו לאימוץ לא נטישה , נטישה בטוח,היא לא קטינה שלא ידעה במה זה כרוך זאת בחורה די בוגרת,ואני מבטיחה לך שגם הציעולה אומנה לא רק אימוץ אני יודעת מנסיון של אחרים לא היא רק רצתה ביבי סיטר ,לשנה , יכלה לבקש משפחה אומנת ,ואז לא היתה בעיה , ולא היה מגיע לכותרות וכול סיפור

משתפרת

New member
דודו

עוד לפני הלידה היא פנתה לשירות למען הילד והודיעה שתמסור את הילד שתלד לאימוץ. זו עובדה.

ברוריהה

New member
תיקון קל להקבלה ...

מישהו מכר רכב ... כי לא התאים לו, כי רצה משהו טוב יותר, כי היה צריך את הכסף ... אחרי חצי שנה גילה שהוא כן צריך את הרכב הזה בא לבקש אותו חזרה ? ? ? ? ? ? ? ? הקבלה משונה קצת ...

אני1

New member
אולי תרדו מעניין הרכב

תזכרו שיש לה חצי שנה לחזור בה . שכחתם את זה ? ואם להיות ממש ישרים , נדמה לי שהיא לא הסכימה בפני שום שופט לוותר כי הדיון הזה נעשה רק לאחר חצי שנה . ובעצם עד היום הכל מתעכב בזכות המאמצים שמושכים זמן . או שאני טועה ????... מהכרות עם הצד השני של המטבע , עד שלא עומדים מול השופט ושומעים אותו אומר "כאשר תצאי מפה זה יהיה מאוחר מדי" ורק אז מבינים בעצם במה מדובר . כנראה שהיאר הבינה קודם . היא הבינה את זה עוד לפני שהשופט בכלל פנה אליה . אז מה הבעיה בעצם ?.. החוק עובד פה לטובתה .לצערם של כל יושבי הפורום. עצם השעיית ומשיכת הזמן לא צריכה להיות לעזר בידי מי שמשך אפילו ברמת העיקרון עם כל הכאב שבדבר ויש המון כאב .

דיאנה*

New member
אתה קצת טועה

אני יקר, תקופת ההמתנה שבין מסירת הילד לידי המאמצים ועד לאישור האימוץ על ידי בית המשפט לא נועדה כדי לאפשר למשפחה הביולוגית להביע התנגדות או הסכמה לאימוץ. חתימת האם על מסירת ילדה לאימוץ מקבלת תוקף ואישור של בית המשפט ורק אז מוכרז הילד כבר אימוץ. רק לאחר שנקבע כי הוא בר אימוץ, מחפש לו השירות למען הילד משפחה. התקופה של ששת החודשים הבאים היא תקופת מבחן למשפחה המאמצת, ובסופה, באם הכל הולך כשורה, המשפחה מוכרת כמשפחתו המאמצת של הילד. במקרה של הילדון הזה, ההורים הביולוגים נצלו את תקופת הזמן הזו כדי לערער על הפסיקה שכבר ניתנה - כלומר על עצם ההכרה בבנם כבר אימוץ. היה כאן צירוף של נסיבות יוצא דופן. ככלל, החוק אינו מכיר בתקופה הזו כתקופת ערעור של ההורים הביולוגים. במקרים בהם האם מערערת על עצם המסירה לאימוץ, מתקיים הליך משפטי מייגע וארוך באשר להכרזה על הילד כבר אימוץ. הילד אינו מוכר ככזה ונשלח לאומנה או לסידור מוסדי, ובמקרים יוצאי דופן, כאשר ישנה סבירות גבוהה באשר לפסיקה הסופית וכאשר צרכי הילד מחייבים זאת (ומתי לכל הרוחות זה לא כך?) הילד נמסר לאימוץ תחת הקטגוריה "צרכים מיוחדים" כילד שעניינו עדיין מצוי בהליך משפטי פתוח. לא כך היה הדבר במקרה שמסעיר כאן את כולנו.

gilahk

New member
דיאנה - הסברת את זה כל כך יפה

ומדויק. מאחר ויש הרבה ששואלים "מה זה מצב משפטי פתוח?" אולי תשימי הסבר זה במקום נגיש לכל דורש! כל הכבוד לך. גילה

למעלה