המשך המאבק להחזרת גלעד

dariayaari

New member
תכתוב בטוש או בצבע גועש או אקריליק

על טישירט לבנה, כל משפט שאתה רוצה. זה לא חייב להיות מקצועי. דינה.

עמיחי38

New member
להריץ את גלעד שליט בראשות מפלגה לכנסת !!!!

מי שקורא את הרעיון אולי יוכל להעביר לנועם שליט . צריך להקים תנועה פוליטית ובראשה גלעד שליט !!! המונים יצביעו עבורו הן מתוך דאגה והן מתוך מחאה נגד השלטון המסואב. אחרי שיבחר לכנסת בראש תנועתו אני מאמין שגם הבאים אחריו ברשימה יכנסו לכנסת וכל מפלגה לא תוכל להקים ממשלה בלי מפלגת "שליט". במצב זה אנו משיגים : 1. תקציבים לצורך העלאת המודעות בציבור לשחרור גלעד 2.הכרה בינלאומית והבנה של האו'ם לדרישה של ישראל לשחרור מידי של חבר כנסת נבחר ציבור 3.לגיטימציה כלל עולמית לכל פעולה שישראל תעשה לשחרור נבחר העם (ראה מקרה שחרור החטופה בקולומביה) לנועם שליט : אולי אני הוגה רעיון מטורף ואולי יראה טפשי בעיינך אך הבן כי גם אני אבא ואיני יכול להפסיק לחשוב עליך ועל בנך . מה דעתך ? עמיחי [email protected] זה הרעיון הראשוני כפי שעלה לי בראש ואני מדבר על כך עם חברים שהביעו תמיכה ברעיון , מה דעתכם ? אל תשכחו איך מפלגת הגמלאים (להבדיל) קיבלה אלפי קולות של צעירים שרצו למחות !!!

אנחנו עם גמור

גם לאהוד אולמרט היו נותנים לחכות כל כך הרבה זמן או לברק אם הילדים שלהם היו נחטפים??? אנחנו חיכינו זמן רב מדי ומחכים עדיין נתנו המון גופות ומחבלים עבור שני ארונות פשוט שערוריה. אנחנו מדינה וחברה שאין לה זכות קיום והמקרה של רון ארד אומר את הכול. מי שמע ששני שבויים נהרגים ואנחנו מחרישים. שני החיילים נחטפו פצועים ולא עשו דבר כדי לגרום להם להחלמה מצמרר!!!!!!!!!!!!!!!!!1

עם ארגוני טרור לא עושים עסקאות

בארגוני טרור נלחמים. הבעיה היא שהצבא של היום לא יודע להילחם. זה מה שהוכח במלחמה הזאת. אי אפשר לצפות מארגון טרור צמא דם שיחזיר לנו אנשים חיים. גם גלעד שליט לא יחזור חי (אם יחזור בכלל). קשה להגיד את זה ואין מילים לתאר את הכאב. אך זאת המציאות.

mcasher

New member
גלעד שליט חי ויחזור חי בעזרת ה'

אבל אם הוא לא יחזור חי זה רק בגלל העקשנות והספינים של אולמרט שבהתחלה היתעקש לא לנהל מו'מ עם ''טרוריסטים'' ובסוף הסכים לכך, רק לא היה מרוצה מהמחיר שאותו הפלשתינים דורשים ומיכאן הדילמה, אילו היה מוכן לשלם ''כל מחיר'' כמו בן אדם שאיכפת לו מאחרים (ואולמרט הוא טיפוס שרוב עיניינו זה כסף) היה מביא את החייל חי כבר ליפני חודשים.הכדור בידיים של הממשלה בציון.

לחיזבאללה אין שום סיבה

להחזיר שבוי חי. בייחוד לא לאחר שהם ראו כמה זה קל, לתת לנו גופות ובתמורה לקבל רוצחים חיים. עם כל זה עדיף שגלעד יחזור בתוך ארון (עם כל הכאב שבזה) מאשר שיישאר בידיים שלהם אבל בתמורה אסור לנו להחזיר להם אסירים ומחבלים חיים. לא ייתכן שננחל תבוסה נוספת ושוב נקבל גופה בתמורה לרוצחים חיים. להרוג את כל האסירים ורק אז להחזיר אותם.

mcasher

New member
נטע מה שאת אומרת זה בכלל לא נכון

קודם כל היה להם סיבה לחטוף חיילים ולישמור אותם חיים בגלל שנסראללה אמר לאחר העסיקה הקודמת שבפעם הבאה יביא אותם(חיילים חטופים) חיים, אז בשביל לספק את ה''בוס'' זה כבר סיבה. אבל מסיבה שלא מובנת לי הם כניראה הוציאו להורג את אחד מהם בשבי, לאחר שנהרג אחד עוד במהלך החטיפה. יתכן ששניהם נהרגו עוד במהלך החטיפה. אף אחד לא יודע בודאות מה קרה שם חוץ מהמחבלים שביצעו את המהלך. גלעד שליט חי והאחריות לשלומו מוטלת על כתפיים של חמאס ואבו ג'יהאד שמחזיק אותו ונתן פה ושם כמה ראיונות לתיקשורת הישראלית והזרה ורמז שהוא חי. גם הקלטת מוכיחה שהוא חי,יש להחזיר אותו חי כי בין כה וכה נשלם משהו עליו אז עדיף לשלם עוד טיפה ולקחת אותו בחזרה חי. את נראה לי האשה היחידה במדינה שמעדיפה אותו בחזרה בארון וזה ממש לא מובן לי.

לא הבנת אותי כלל

לא אמרתי שאני מעדיפה שהוא יחזור בארון. הלוואי ואתבדה והוא יחזור חי. מה שאמרתי הוא, מכיוון שאני לא מאמינה שארגון טרור יחזיר לנו שבוי חי, עדיף שהוא יחזור להיקבר כאן, בארץ מאשר שיישאר בידיהם והמשפחה תשאר עם אי הוודאות כמו שקורה עם רון ארד. בהחלט סביר להניח שהוא חי כרגע אך זה לא אומר שהחמאס יחזיר אותו חי. כשאני הייתי בצבא הייתה הפרשה של חטיפת נחשון וקסמן ז"ל. כזכור הוא הוחזק חי בשבי עד רגע הניסיון לחלצו. השובים שלו לא חיכו שהחיילים שלנו יבואו ויחלצו אותו חי מידיהם. הם הרגו אותו במקום. וכמו שאמרתי קודם, אסור לנו להחזיר להם מחבלים חיים. אפילו עם בע"ה גלעד שליט יחזור חי. אני פשוט לא יכולה לסבול את המחשבה על כך שארגון טרור הביס את הצבא שלנו. ואת העובדה שבזמן שאנחנו מתאבלים על שני בנים שכבר לא יראו אור יום, הרוצח שאנחנו החזרנו חי ונושם ועומד על הבמות לשאת את דבריו לעולם. אלדד רגב ואהוד גולדווסר ז"ל כבר לא יוכלו להגיד את דבריהם.

mcasher

New member
צה''ל לא בדיוק הובס ע''י אירגון טרור

במילחמה על הקרקע אפשר להגיד שזה היסתיים ב ''תיקו''. מטרות המילחמה לא הושגו לכן זה הפסד בעוד שחיזבאללה קיבל את מה שייחל לקבל מההתחלה ע''ע סמיר קונטאר. עכשיו איך את מיתכוונת בכלל להחזיר את שליט בין אם בארון כמו שרמזת ובין אם חי ובועט, ללא שום עיסקה עם חמאס? הם לא יתנו גם חולצה שלו או כובע בחינם, לכן אם כבר ניכנסים לעיסקה אז למה לא עכשיו כשברור לכולם שהוא עדיין חי? או לפחות לפי הקלטת ששוחררה לא מיזמן. נחשון וקסמן זה סיפור אחר ברגע שהמחבלים ראו שחיילים ניכנסים לדירה בו הוא מוחזק בכדי לשחרר אותו בכח בטח שהם ירו בו אם לא מקבלים עליו כלום אז בטח שהם יעדיפו לירות בו,מדובר באירגון פלשתיני לאומני קיצוני כל אירגון טרור היה נוהג ככה והיה מעדיף לירות בשבוי מאשר לראות אותו משוחרר ע''י הצד השני ובכך בעצם ליספוג תבוסה משפילה. בכל אופן מדובר בטעות של רבין, הוא היה צריך לשחרר אותו באופן דיפלומטי.

יש לי הרבה כבוד

ואין לי כוונה לפגוע באף אחד, ומתנצלת אם פגעתי. וגם אני מתפללת שגלעד שליט יחזור אלינו חי אבל כולנו יודעים שהסיכוי לכך קלוש. אני כותבת את הדברים מתוך כאב וליבי עם המשפחות השכולות ועם משפחת שליט שעדיין נמצאת באי וודאות נוראית. זה שיש לי ביקורת על צה"ל כארגון, לא אומר שאיני מכבדת את חייליו. אני מצדיעה לכל חייל חי או מת שנותן את הנשמה שלו בשביל הארץ. רק צריך לזכור שבזמן שאנו מתאבלים על שני הבנים שחזרו בארונות, צריך גם להדליק עוד 119 נרות לחיילים שנפלו לשווא במלחמת לבנון השנייה ועוד 44 נרות לאזרחים שנהרגו במלחמה ההיא. שוב, אין לי כוונה לפגוע אבל הייתי חייבת לומר את הדברים.

רועי1511

New member
נטע, טעויות בשפע...

1) אם נמשיך לחשוב שהסיכוי להחזיר חייל חטוף בחיים קלושים, לעולם לא נעשה את הדרוש באמת להחזירו 2)חיזבאללה לא הביס אותנו במלחמה, הוא נפגע קשות כמונו, כלומר: מלחמה מיותרת שלא תרמה לאף צד 3)מוסרנו אינו כמו מוסרם, הפער הוא עצום. אני, כמו רבים, רואים במחיר שיחרור רוצחיהם המתועבים של חיזבאללה / חמאס מחיר יקר, כואב אך הכרחי ביותר לשחרור חיילים חטופים, חיים או מתים, חזרה לישראל.

נסיה 5

New member
נטע, האמיני לי

ההגיון שלי אומר שגלעד שליט יחזור חי ושלם, מילה אחת טוב שלוש מילים- אסטרטגיה של החמאס. אני לא יכולה לתאר לך את התיאוריה שלי ולא, אני לא קשורה בשום קשר או חצי קשר לגורמי הביטחון, אני פשוט עשיתי חישובים והגעתי למסקנה שהוא יחזור חי ושלם. הבעיה העיקרית שכאן היא מה עושים תמורת החזרתו מבלי שמדינת ישראל תשלם על המחיר למרות שהיא תשלם מחיר בכל מצב וצורה. אני ממש אבל ממש מפחדת נורא ואני לא טיפוס שנוטה לפחד כמו ברגעים האחרונים.

נטע, את מבקרת של מערכת הביטחון?

מי שמך לומר כאלו מילים שהצבא לא יודע להילחם? בושי והיכלמי לך. אם היית יודעת עד כמה את טועה, ומפיצה שטויות (סליחה על ההתבטאות) היית חוזרת בך. ובעבר רק להשכיל אותך היו שבויים בידי אירגוני טרור והם שבו בחיים. לא מבין מיניין לך חוצפה כזו , לומר כאלו דברים? את לא יודעת היסטוריה, לא מבינה בנושאי בטחון (הוכחת בדברייך) ועכ הייתי מציע לך לשבת בשקת, או לכתוב באתר אחר.

ועוד מילה...את לא מבינה במשא ומתן כלום

כי ברגע שהחמאס הציג את הקלטת של גלעד שליט לכל העולם, וברגה שיש מכתבים ממנו- ם כבר למדו מרון ארד שלא יוכלו להעלים אותו. חבל שאת כותבת דברי הבל כאלה!!

y a u l a

New member
מן הראוי היה,נטע, לפני שאת פולטת שטויות,

לקרוא קצת את ההיסטוריה! בלי כל קשר למלחמתה של מדינת ישראל בטרור, ישבה מדינת ישראל בעבר למשא ומתן עם ארגוני טרור ובעסקאות חילופי שבויים שהיו, החזירו ארגוני הטרור שבויים חיים! זה שראשי ממשלות, בעבר ובהווה, חושבים שאם בראש ובראשונה יצעקו ש"לא יקיימו משא ומתן עם ארגוני טרור" זה יעלה להם את הרייטינג, נקודות הזכות או השד יודע מה, זה לא אומר שגם 'עמך ישראל' צריך ללכת אחריהם בעיניים עצומות. אמנם במעמד הר סיני עמדו בני ישראל מול לוחות הברית ולפני ששמעו את מה שהוציא משה מפיו צעקו כולם "נעשה ונשמע", אך היום, ב"עידן המודרני", אלפי שנים אחרי, "נעשה ונשמע" הוא צמד מילים די פתטי. היום, כשעומד בראש העם שלך ראש ממשלה שצועק "לא נקיים משא ומתן עם ארגוני טרור", אל תלכי אחריו בעיניים עצומות אלא פקחי את עינייך, השתמשי בתבונה בשכל שקיבלת מן אללה ובמקום ללכת בכוח עם הראש בקיר, תחשבי למי תכאב יותר המכה, לארגון הטרור שמחזיק בשבוי שלך או לך, שבסופו של עניין השבת השבוי לגבולות המדינה ששלחה אותו לקרב הוא מה שעומד בראש מעינייך. אגב, המלחמה האחרונה לא הוכיחה שהצבא שלנו לא יודע להלחם. הפוך הוא - היא הוכיחה שמי שהנהיג אותו במלחמה הזו היה בלתי ראוי לתפקיד רם המעלה הזה. במלחמה הזו נוכחנו כולנו לדעת עד כמה מדינת ישראל הפקירה את מערך המילואים שלה ואת מלאי מחסני הנשק/הביגוד/אמצעי ההגנה על המערך הזה, ויחד עם זאת המערך הזה לא הרים ידיים וביום פקודה התייצב ונלחם! ומילים כמו: "הבעיה היא שהצבא של היום לא יודע להילחם. זה מה שהוכח במלחמה הזאת." מזלזלות בחיילים שלא זכו לשוב מן הקרב ובבני משפחותיהם!

למעלה