תודה ללהקת איזיס הנפלאה....
תודה לסולניות : נטלי דביר, שרון טוראל, סגית אלמליח, נועה דגן, מלכה עמנואל, רקדניות ירושלמיות ותיקות, חברותיי למקצוע, עם חלקן התחלתי את קריירת הריקוד שלי לפני הרבה שנים!!!! בלי היסוסים הן נענו מייד לקריאתי ויחד נרתמנו למופע ההתרמה. אז ראשית... תודה לכל חברותיי הרקדניות הירושלמיות!!!! תודה לכל התומכים והתומכות לאורך כל הדרך, לחברותיי התל אביביות והירושלמיות שתמכו בי ועודדו אותי, לעשות צעד משמעותי בחיי........!!!!!. תודה לחברותיי בלהקת "איזיס" - הלהקה הירושלמית לריקודי בטן ועוד... שעם המון אנרגיות חיוביות עזרו לרקדניות חדשות להיקלט בלהקה שהיתה כבר מגובשת. אני מודה לרקדניות שלי, שלא הפסיקו להאמין בי ואף לו לרגע קט, ויחד, עם המון אהבה ואמונה ביכולת שלנו צעדנו צעד צעד לקראת מופע הבכורה של להקת "איזיס". להקה חדשה עם שם חדש ואנחנו על המפה הירושלמית. כמעט הכל היה חדש: תלבושות חדשות שתפרתי בעצמי, כוריאוגרפיות חדשות כמעט כולן, התחדשנו לנו במופע חדש. מאחורי הקלעים, המחזה היה מרהיב, מרומם, עזרה הדדית, שיתוף פעולה. התרגשתי עד עמקי נשמתי, ברכיי רעדו. האולם היה מלא כמו שרק להקת "איזיס" מסוגלת למלא אולם של 400 מקומות. הכל , כתרומה נעלה למרכז סיוע לנפגעות אונס ותקיפה מינית. ואנו ממשיכות הלאה עם אותה מטרה, עזרה לקהילה. כבר הערב יצא צוות של הלהקה לאחד ממקלטי הנשים בעיר כדי לשמח אותן ולתת להן שעה טובה של ריקודי בטן וכיף. ושוב תודה גדולה לכולם לכל מי שנתן יד ועודד ותמך. אוהבת את כולן, ובטח אחזור עם עוד כמה שורות ..... דורית ייני, מנהלת להקת "איזיס" ומנהלת המגמה האוריינטלית של מרכז עפרון למחול - כאן בירושלים .