פאנק
ר רותם גוזי בת New member 3/3/03 #216 nirvana,led zepplin and metallica.. ככה אתה?.. יש לי גם את עופר ... כן עופר ... (מורה שלי לג.ט)
ר רותם גוזי בת New member 3/3/03 #218 lord of the dance וואלק אני חן ואני כזה תותח אני יודע מי זה הסולן של נירוונה... וואלק וואלק.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
lord of the dance וואלק אני חן ואני כזה תותח אני יודע מי זה הסולן של נירוונה... וואלק וואלק.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M MiStEr G u I t A r New member 3/3/03 #219 אה?!../images/Emo12.gif מייקל ג'קסון ../images/Emo168.gif
ר רותמיקה New member 3/3/03 #221 פרנויה../images/Emo29.gif ומי שלא שמע את השיר את השיר הזה לא שמע שיר מצחיק ומטומתם מעולם!
T TAMAR THE SUPER GIRL New member 3/3/03 #222 תמר כי אני אחד האנשים הכי פרנואידים שיש... *אוי שמעתי רעש* *מסתכלת*
T the king 25983 New member 3/3/03 #223 למרות שזה בכלל לא היה אמור להתגלגל ככה, כי המילה האחרונה מאז שחן אמר, הייתה דני ענק אבל לא משנה, אם כבר כתבתם... המילה שלי היא: דקל
למרות שזה בכלל לא היה אמור להתגלגל ככה, כי המילה האחרונה מאז שחן אמר, הייתה דני ענק אבל לא משנה, אם כבר כתבתם... המילה שלי היא: דקל
T the king 25983 New member 3/3/03 #225 אתה...../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif קוראים לך דקל|
ר רותמיקה New member 4/3/03 #228 ../images/Emo34.gif../images/Emo26.gifנגמר../images/Emo36.gif../images/Emo34.gif../images/Emo29.gif אממ זהו בואו נעצור את השרשור כאן כי אפחד כבר לא מגיב גם ככה! אז ככה: הגענו מהמילה מוניקה סקסל חומוס נחמד...
../images/Emo34.gif../images/Emo26.gifנגמר../images/Emo36.gif../images/Emo34.gif../images/Emo29.gif אממ זהו בואו נעצור את השרשור כאן כי אפחד כבר לא מגיב גם ככה! אז ככה: הגענו מהמילה מוניקה סקסל חומוס נחמד...
T the king 25983 New member 4/3/03 #229 אבל לא סתם../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif לא סתם ממוניקה סקסל |חומוס| אלא דרך: מוניקה סקס מוזיקה אי אפשר בלי זה קרמבו טעים סטייק של אבא מוות רצח רבין שלום peace אביב גפן מסחריות סאבלימינל שוביניסט לא בן אדם מחבל פיגוע בית חלון שמש חם יפת זפת דביק מגע סקס אהבה (מוזר שזה קודם סקס ואח"כ אהבה אבל לא משנה...) פחד גבהים הר שלג קרח קר חרמון טיול שנתי טבע חיות כלב חתול עטיפה של סוכריה סוכרייה מתוק שקל ארטיק קרח קפה תה קמומיל תה ויסוצקי חם בתוך שמיכת פוך תרנגול כרית שינה חלומות רצח קצח מצח נצח נחושה ( ) דם ערפדים שטן אדום תפוצ'יפס שֶמן קלוריות אוכל רעב גדול מדי חייב לראות פיטר שחר תופים מקלות בלאגן מפגשפורום פורום שירשור אולסטאר סגול רן רץ דשא ירוק יער מנגל ריר פומבה חזיר מסריח נריה נר אילן רמון אהוב חיית מחמד אהבה דניאל מתופף מיכאל חבר קש קשוח אורווה סוס פרה חלב מהסופר שכונה כדורסל דוד גואה מים חמים מקלחת שמפו הוואי להיות נקי מקלחת מים ים כינרת דגים אוכל זה טעים תות גלידה שמנת איכס קישואים ירוק מכבי חיפה בהרגשה של כפר שקט ריק צנצנת ריבה ריבת חלב סופגניה מגיעה סוכרייה מקל תחת מונים נוע"ל צופים שבט מכאן התייאשתי ונמאס לי שמישהו אחר ימשיך אותי...
אבל לא סתם../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif לא סתם ממוניקה סקסל |חומוס| אלא דרך: מוניקה סקס מוזיקה אי אפשר בלי זה קרמבו טעים סטייק של אבא מוות רצח רבין שלום peace אביב גפן מסחריות סאבלימינל שוביניסט לא בן אדם מחבל פיגוע בית חלון שמש חם יפת זפת דביק מגע סקס אהבה (מוזר שזה קודם סקס ואח"כ אהבה אבל לא משנה...) פחד גבהים הר שלג קרח קר חרמון טיול שנתי טבע חיות כלב חתול עטיפה של סוכריה סוכרייה מתוק שקל ארטיק קרח קפה תה קמומיל תה ויסוצקי חם בתוך שמיכת פוך תרנגול כרית שינה חלומות רצח קצח מצח נצח נחושה ( ) דם ערפדים שטן אדום תפוצ'יפס שֶמן קלוריות אוכל רעב גדול מדי חייב לראות פיטר שחר תופים מקלות בלאגן מפגשפורום פורום שירשור אולסטאר סגול רן רץ דשא ירוק יער מנגל ריר פומבה חזיר מסריח נריה נר אילן רמון אהוב חיית מחמד אהבה דניאל מתופף מיכאל חבר קש קשוח אורווה סוס פרה חלב מהסופר שכונה כדורסל דוד גואה מים חמים מקלחת שמפו הוואי להיות נקי מקלחת מים ים כינרת דגים אוכל זה טעים תות גלידה שמנת איכס קישואים ירוק מכבי חיפה בהרגשה של כפר שקט ריק צנצנת ריבה ריבת חלב סופגניה מגיעה סוכרייה מקל תחת מונים נוע"ל צופים שבט מכאן התייאשתי ונמאס לי שמישהו אחר ימשיך אותי...
T the king 25983 New member 4/3/03 #230 כלומר...../images/Emo103.gif לא סתם ממוניקה סקס לחומוס אלא דרך: מוניקה סקס מוזיקה אי אפשר בלי זה קרמבו טעים סטייק של אבא מוות רצח רבין שלום peace אביב גפן מסחריות סאבלימינל שוביניסט לא בן אדם מחבל פיגוע בית חלון שמש חם יפת זפת דביק מגע סקס אהבה (מוזר שזה קודם סקס ואח"כ אהבה אבל לא משנה...) פחד גבהים הר שלג קרח קר חרמון טיול שנתי טבע חיות כלב חתול עטיפה של סוכריה סוכרייה מתוק שקל ארטיק קרח קפה תה קמומיל תה ויסוצקי חם בתוך שמיכת פוך תרנגול כרית שינה חלומות רצח קצח מצח נצח נחושה ( ) דם ערפדים שטן אדום תפוצ'יפס שֶמן קלוריות אוכל רעב גדול מדי חייב לראות פיטר שחר תופים מקלות בלאגן מפגשפורום פורום שירשור אולסטאר סגול רן רץ דשא ירוק יער מנגל ריר פומבה חזיר מסריח נריה נר אילן רמו ן אהוב חיית מחמד אהבה דניאל מתופף מיכאל חבר קש קשוח אורווה סוס פרה חלב מהסופר שכונה כדורסל דוד גואה מים חמים מקלחת שמפו הוואי להיות נקי מקלחת מים ים כינרת דגים אוכל זה טעים תות גלידה שמנת איכס קישואים ירוק מכבי חיפה בהרגשה של כפר שקט ריק צנצנת ריבה ריבת חלב סופגניה מגיעה סוכרייה מקל תחת מונים נוע"ל צופים שבט מכאן התייאשתי ונמאס לי שמישהו אחר ימשיך אותי...
כלומר...../images/Emo103.gif לא סתם ממוניקה סקס לחומוס אלא דרך: מוניקה סקס מוזיקה אי אפשר בלי זה קרמבו טעים סטייק של אבא מוות רצח רבין שלום peace אביב גפן מסחריות סאבלימינל שוביניסט לא בן אדם מחבל פיגוע בית חלון שמש חם יפת זפת דביק מגע סקס אהבה (מוזר שזה קודם סקס ואח"כ אהבה אבל לא משנה...) פחד גבהים הר שלג קרח קר חרמון טיול שנתי טבע חיות כלב חתול עטיפה של סוכריה סוכרייה מתוק שקל ארטיק קרח קפה תה קמומיל תה ויסוצקי חם בתוך שמיכת פוך תרנגול כרית שינה חלומות רצח קצח מצח נצח נחושה ( ) דם ערפדים שטן אדום תפוצ'יפס שֶמן קלוריות אוכל רעב גדול מדי חייב לראות פיטר שחר תופים מקלות בלאגן מפגשפורום פורום שירשור אולסטאר סגול רן רץ דשא ירוק יער מנגל ריר פומבה חזיר מסריח נריה נר אילן רמו ן אהוב חיית מחמד אהבה דניאל מתופף מיכאל חבר קש קשוח אורווה סוס פרה חלב מהסופר שכונה כדורסל דוד גואה מים חמים מקלחת שמפו הוואי להיות נקי מקלחת מים ים כינרת דגים אוכל זה טעים תות גלידה שמנת איכס קישואים ירוק מכבי חיפה בהרגשה של כפר שקט ריק צנצנת ריבה ריבת חלב סופגניה מגיעה סוכרייה מקל תחת מונים נוע"ל צופים שבט מכאן התייאשתי ונמאס לי שמישהו אחר ימשיך אותי...
T the king 25983 New member 4/3/03 #231 המשך...../images/Emo103.gif שבט ביצים קשות שבועות שיבולים ים ים תיכון אשדוד מרינה מורה למוזיקה אלה תאונת דרכים פאנק מטאל nirvana, led zepllin & metallica קורט קוביין lord of the dance מייקל ג'קסון אחינועם ניני פרנויה תמר דקל אני אתה פיתה חומוס וככה מוניקה סקס הפכו לחומוס
המשך...../images/Emo103.gif שבט ביצים קשות שבועות שיבולים ים ים תיכון אשדוד מרינה מורה למוזיקה אלה תאונת דרכים פאנק מטאל nirvana, led zepllin & metallica קורט קוביין lord of the dance מייקל ג'קסון אחינועם ניני פרנויה תמר דקל אני אתה פיתה חומוס וככה מוניקה סקס הפכו לחומוס