לא נכון, זאת כן היתה החברה!
ר רחלי בת מקלאוד New member 16/3/05 #31 היה וגם לחתולה של אמא של טס ז"ל טס לומדת איגרוף היה/ לא היה/עיוות
ר רחלי בת מקלאוד New member 16/3/05 #33 היה וקראו לו גק בקי חוזרת לחתונה של קלייר ואלכס היה/לא היה/עיוות
N Nira22 New member 14/3/05 #24 מה אני אעשה, יש לי זיכרון טוב גם לדברים שוליים....(עד שזה מגיע ללימודים....)
א אורטל מקלאוד New member 10/3/05 #12 שאלה!!!!!!! חברה יש למישהוא DVD של בנות מקלאוד? הוא מישהוא יודע איך אפשר להשיג? חיפשתי כבר בהרבה חניות של דיסקים הלכתי בימיוחד לכול מיני מקומות ואזורים ושאלתי (וחשבו שאני אבלה) אז אולי כאן מישהוא יכול לעזור לי בבקשה תעזרו לי מי שיודע משהוא .....
שאלה!!!!!!! חברה יש למישהוא DVD של בנות מקלאוד? הוא מישהוא יודע איך אפשר להשיג? חיפשתי כבר בהרבה חניות של דיסקים הלכתי בימיוחד לכול מיני מקומות ואזורים ושאלתי (וחשבו שאני אבלה) אז אולי כאן מישהוא יכול לעזור לי בבקשה תעזרו לי מי שיודע משהוא .....
Y yaelelele New member 18/3/05 #34 ממשיכה מרחלי....: לא היה../images/Emo70.gif הם לא הספיקו להתחתן לצערי הרב..... . ג'ודי מתכננת לשכב עם מישהו ובסוף הקיא היה? לא היה? עיוות?
ממשיכה מרחלי....: לא היה../images/Emo70.gif הם לא הספיקו להתחתן לצערי הרב..... . ג'ודי מתכננת לשכב עם מישהו ובסוף הקיא היה? לא היה? עיוות?
ח חצי ערביה New member 18/3/05 #35 היה! ביומולדת 18 שלה... לניק היה רומן עם הפיזיוטרפיסטית שלו.... היה? לא היה? עיוות?
N Nira22 New member 18/3/05 #36 היה ליז מתנגדת לקשר של ניק עם סאלי (הפיזיוטרפיסטית) היה, לא היה, עיוות?
ר רחלי בת מקלאוד New member 18/3/05 #37 לא היה ( חבל שלא) טס עוברת ניתוח וחולמת על אלכס היה/ לא היה/עיוות