המשך סיפור הגלמים

אלהלה

New member
המשך סיפור הגלמים../images/Emo13.gif

הבטחתי והנה ההמשך, אז בקעו פרפרים וכבר יומיים הם מזדווגים והיום התחילו להטיל ביצים ושוב בשידור חי למול עינינו. משו משו. בצד ימין למעלה רואים זוג מזדווג, והנקודות הצהובות הקטנות הן הביצים.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifאלהלה, "ספור הפרפרים"

מזכיר לי חוויה שעברנו ב 1988 עם קליאו, החתולה הקודמת שלנו (ז"ל). זה התחיל ביום שתקפו אותה צירים.(המלטה ראשונה ויחידה) היא היתה מפוחדת, ובאה אחרי לכל מקום, אפילו לשרותים. ואם לא ראתה אותי לשניה, ישר התחילה לבכות. (וזאת היתה חתולה פראית, שאף אחד חוץ מאתנו לא יכל לגעת בה, ומי שניסה, חטף כהוגן. גם לנו נשארו כמה סימנים ממנה.) אבל הפחד שלה עשה את שלו, והיא נדבקה אלי. בלילה, לא הסכימה שאלך לישון בחדר, פשוט יללה חזק, לא רציתי להעיר את כולם, והלכתי לישון בסלון. כמובן, לא ישנתי, אלא עיסיתי לה את הבטן כל הלילה, מה שמאד הרגיע אותה. בבוקר מוקדם ירדו לה המים, ואז היא הסכימה שאעביר אותה לארגז שהכנתי. התחילה ההמלטה, שהיינו עדים לה. הראשון והשני יצאו בסדר. השלישי יצא הפוך, ונתקע באמצע הדרך. יו באיזה לחץ היינו. אבל לא היה זמן, ולכן לקחנו יוזמה. אחד מאתנו הרחיב בעדינות את הפתח, והשני משך לאט את הגור החוצה. וזה ה צ ל י ח! . לרביעי, היא לא נתקה את חבל הטבור, כבר היתה שפוכה, ואני עשיתי זאת עם מספריים שחטאתי במים רותחים. מה להגיד לכם, זאת היתה ממש חוויה. באותו יום לא הלכתי לעבודה, (נדיר ביותר אצלי), וכל היום הייתי צמודה אליה. ויש סוף נחמד לסיפור: כידוע, חתולות כמעט ולא עוזבות את הגורים בימים הראשונים. אבל היא, בלילה שלאחר ההמלטה, שוב לא הסכימה שאעזוב אותה, ושוב נשארתי איתה בסלון. וכל הלילה היא עלתה עלי, ולקקה אותי, יענו נשקה אותי, וחזרה לגורים כשהם בכו, וחזרה אלי ברגע שנרגעו. ככה כל הלילה. כנראה, רצתה להודות לי. הווטרינר אמר לי, שמעולם לא שמע דבר כזה, ואלולא אני שספרתי לו את זה, (הוא מכיר אותי טוב) לא היה מאמין. ולגדל בבית גורים, לראות איך שהם מתפצחים, זו חוויה בפני עצמה. (לצערי, השחור היחיד מת בנסיבות לא נעימות) החוויה היתה כל כך חזקה, שאני זוכרת כל פרט, כאילו זה קרה לא מזמן. אני מוסיפה תמונה, מהמיטה של הבן, שלשם אהבה להביא את הגורים.

evike

Well-known member
מנהל
מתפצחים=מתפתחים (וואי, זה נשמע רע)

ובכלל על קליאו הזאת, אפשר לכתוב ספר. היא עשתה דברים שלא יאמנו. על זה בפעם אחרת.

אלהלה

New member
איזה סיפור יפה../images/Emo13.gif גם לי יש כמה

דומים והיום אחרי ספירה נוספת בחצר יש 13 בוגרים ועוד 12 גורים - לא כולם ישרדו אני יודעת אבל ככה זה בטבע לא???
מזל שאלה שבתוך הבית מסורסים ומעוקרת

טומי*

New member
פרפרים, חתולים, מה עם כלב ../images/Emo35.gif

אז הנה יש גם כלב..... בתמונה מופיעים אחותי ואנוכי ורקסי הכלב. התמונה צולמה בהונגריה לפני כחמישים שנים

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif טומי, כמו שכבר אמרתי

אצלי הכל הולך. מתה על כל מה שזז, אפילו נחשים לא מגעילים אותי, אפילו יש לי צילום עם נחש. אבל בסוד, אל תגלה, הכי הכי, זה חתולים וכלבים.
וכו'

טומי*

New member
רגע נוסטאלגי....../images/Emo6.gif

בימים אלו מלאו 40 שנה לעלייתנו ארצה אז הנה אחת התמונות הראשונות שלי...שצולמה בנתניה

טומי*

New member
ואם אני כבר "מתלהב" מהסורק.....

החדש שקיבלתי ליום הולדת, אז הנה תמונה מפורים לפני כ 15 שנה מסיבה של מ.ד.א. ואני כמובן ה"בחורה" עם החצאית הסקסית בעמצא

evike

Well-known member
מנהל
תתחדש על הסורק, ותשלח לנו

הרבה תמונות. בנוסטלגית, אתה אחלה חתיך, ובפורים, אתה אחלה חתיכה. ושיהיה רק בשמחות.

אלהלה

New member
מה לכולם היה כלב רקס?????????

גם לי היה כזה ואני זוכרת שגם אמא שלי סיפרה שגם לה היה רקס
ובובי ועוד כמה.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifרק של חתולות על 4

של חתולות על 2, אני משאירה לטומי. הוא המד"א שלנו.

ju100

New member
סיפורי המלטות...../images/Emo41.gif

של כלבים וחתולים עברתי כבר מספר פעמים..ובכל פעם מחדש מתפעמת.. כן הסיפור שלך אויקה מוכר לי...האם היולדת ניצמדת על מי שעזר לה.. והיה איתה..לא בכל מיקרה כי מיסתבר שגם לחיות הקטנות והמופלאות האלה יש אופי שונה האחד לשני..ממש כמו אצל בני אדם..יש סימפטיים יש כעסנים יש מנהיגים..מיקרה אחד לפני די הרבה שנים היה שמצאתי,כן מצאתי חתולה סיאמית שאו שאיבדה את דרכה או פשוט ברחה. והיא הייתה בהריון. דבר הריונה התברר לי תוך ימים וכמובן שאימצתי אותה והיא קיבלה צ'ופרים מיוחדים..כמו שרק חתולה הריונית מקבלת...ההתרגשות לקראת הלידה הייתה גדולה..וכל מהלך הדברים די דומה לתאור שלך אויקה.. מקרה נוסף היה לי עם כלבה שכרעה ללדת בבית..ואני במשך שעות ישבתי לידה ועזרתי לה..המעניין הוא שאני עצמי הייתי בתחילתו של הריון וטרם ידעתי על כך..כן זה היה הריוני השני שתוצאותו היא ביתי השניה שהיא כיום חיילת! בשנים האחרונות אני מגדלת בבית כלבים/חתולים..אבל לידות אין יותר.. החלטתי שאני נותנת לחיות הללו את החיים הטובים ביותר שאני יכולה..ואינני רוצה בתוצאות של גורים שלאחר מכן אין למי למסור..ואם אתה מוסר אתה לא ממש יודע מה יעלה בגורלו.

עב

New member
חבל שבבתי חולים אנחנו לא מקבלות יחס

לפי הסיפורים האלה כיף להיות חתולה או כלבה אצל מי שאוהב בעלי חיים. למרבה הצער בבתי החולים המילדות לא נותנות יחס כזה. הגברים עושים עכשיו ספורט כורסא ואנחנו יכולות לדבר על מה שאנחנו רוצות!!!

גלי®

New member
רק על עצמי לספר ידעתי - ילדתי פרטי,

וזו חויה מומלצת... בעלי לשעבר ידע שאם הוא לא רוצה בושות ו"גיבנת" עד סוף החיים, כדאי לו לממן לי את ה"פינוק" הזה... :)))))

ju100

New member
כן עב..יש ../images/Emo41.gif

צדק בדבריך..דוקא את המילדות אני זוכרת לטובה אבל בלידה השניה היה נוכח רופא אדם כל כך גס רוח..וכל כך לא נעים.. ובכלל עולם בעלי החיים יודע כל כך להעניק...אין צורך בשפה..אין צורך במילים..וכמו שכבר אמרתי בעלי החיים בינם לבין עצמם..עולם ומלואו! ולכל מגדל בעלי חיים יש את הסיפורים המיוחדים שלו..את חוויותיו האישיות עם דיירי המשנה שלו שלפעמים הופכים להיות דיירים עיקריים...וכל הבית סובב סביבם...

עב

New member
וטרינרים ובעלי החיים

כשאני רואה איך הוטרנירים מתייחסים לחתולים אני רק יכולה לקנא בהם. בחתולים כמובן, לא בוטרינרים. אף אחד לא אומר לחתולים "תפסיק לילל זה לא כואב". או: "לא נורא, לא מתים מזה", "עוד מעט לא תרגיש" ועוד כל מיני חכמות. אחרי שהחתולה שלי עברה עיקור הוטרינר התקשר לשאול איך הגברת מרגישה. וזה אחרי שהיא שרטה אותו וגם השתינה לו במרפאה... יש לנו - או יותר נכון לחתולים - מזל גם אצל הוטרינר הפרטי וגם בבית החולים הוטרינרי. החתולה שלי נמצאת אצלנו, או אנחנו אצלה? כבר 12 שנים וזה שיא מבחינתנו. לפני 3 שנים הגיע הנה חתול והחליט להישאר, אבל כיון שהוא בן אז בקושי רואים אותו, הוא עסוק במרדפים אחרי הבנות (עכשיו הוא ביורו ליג).

B T1

New member
../images/Emo108.gifאם כבר מדברים על חתולים...

בנוסף לעיוורת, שאני גר אצלה אני עובד עבור כעוד 25חתולים שמצאו מקלט ומזון אצלי בחצר. (את הגורים אני לא סופר)

למעלה