המשך סיפור הגלמים

ברק 188

New member
לידות

בהיותי ילד גרתי מול רפת פרות, ולא אחת היו נזעקים השכנים לעזרת הרפתן בעזרה להמלטות של עגלים, משהו מיוחד לראות יצור חדש בא לעולם בוהה בחוסר עונים בסובב אותו. הקשר ללידות בני אדם מכיון שילדי הגדולים נולדו אי שם בסוף שנות ה-70 לא היה מקובל שאב יהיה נוכח בלידה, למזלי נולד לי בן זקונים ב-94 וא החמצתי חוויה מרגשת- זו נוכחתי ועזרתי לאישתי בשעה זו, ואני יכול לאומר לכם בהן צדק מומלץ לכל גבר לפחות פעם אחת להיות נוכח "בתצאות לאותם רגעים שבהם היה שותף", אגב באותה לידה נולד בריון 4.150 טפו...טפו שיש לנו בריא.

ju100

New member
ואני דוקא....../images/Emo41.gif

חסכתי מיקירי את תהליך הלידה של ה"קטנה" שלי(18)...חושבת שהוא היה מתעלף כל 20 שניות..וכל תשומת הלב הייתה הולכת אליו... ובלי שוויצים 188 שלי השניה נולדה 4.520..ישר עם תיק אוכל לגן!

B T1

New member
לידות... בעבר הרחוק הוסמכתי..

כנהג אמבולנס בצה"ל. זה כולל קורס עזרה ראשונה, אבל ללא לידות (תמימים) את הלידות השלמתי ע"י עבודה של כשנה וחצי ברפת של אחד הקיבוצים ההונגרים בגליל המערבי. הרבה הונגרים-הרבה המלטות. (למען הסדר והאמת, קודם הייתי רפתן ורק אח"כ נהג אמבולנס)

ברק 188

New member
אז יש לנו... והכנס בצפת זוכרים?

איש מד"א, יש נהג אמבולנס, יש מילדת- אפשר לנסוע לכינוס לצפת לא חשש. אז מי בבאים לפי חשבוני המהיר יש כ- 15 אנשים פחות או יותר, על מנת שנוכל לחשוב איך נוסעים בהסעות או ברכב פרטי צריך לדעת מי מהבאים מעונין בפגש שם האחת המיסעדות או כל דבר אחר כטוב בעינכם בגליל'ה, אנו שרשרו בא/ה בעונין/ת בפגש,או מסתפק/ת בכינוס.(מוטב מוקדם מאשר מאוחר שנוכל להתארגן בהתאם וכראוי).

ju100

New member
188...מתפקדת!....../images/Emo41.gif

לבקשתך (והוראתך)כן אני באה למיפגש/מעונינת במיפגש/..(בלי נדר) אין לי רכב/וכבר קניתי מלא קופסאות תירס..כובע טמבל..ומיימיה!

B T1

New member
ליום אחד בלבד, פורומנו ממש...

יתגבר את מערכת הבריאות (לא ביוב) הקורסת של צפת

ברק 188

New member
תוספות והסבר, זה לא שאני רוצה לנדנד

לכם, אך מיכון שאני הצעתי ולוקח על עצמי את האירגון אז אני מעלה את את בקשתי להתפקדות מוקדמת כי- אם רוצים להגיע רק לכנס בהסעות ניתן להירשם עד 02/7 ולשלוח עוד לפני כן למוזיאון את עלות ההסעה 60ש.ח הלוך ןחזור(ת"א , 40ש"ח חיפה) + 15ש.ח השתתפות, במידה ואנחנו נפגשים ומגיעים ברכבים הפרטים נראה ונבדוק מי יכול לקחת את מי כדי שכולם יהיו מסודרים, וכמובן שברצוני להזמין מקום למפגש למפרע ולא על רגל אחת , אז בבקשה להתפקד בשירשור המתאים . תודה לכם חבר'לה, ועכשיו ל
,
, וה-
שמחכים לי.

ju100

New member
188...אם לא תנדנד....../images/Emo41.gif

מי ינדנד?...ולמי שולחים את הכסף?...ואפשר תשלומים?..

B T1

New member
תראו מי צוחק עלי... הרי העץ...

לא נפל רחוק מהתפוח.

B T1

New member
עוד פעם דחפת את אזנייך למקום

לא ראוי... מה כבר אפשר לשמע עם המכשיר שמיעה שלך?

עב

New member
בקשר לכנס בצפת

אני רוצה לבוא, אבל עדיין לא יודעת מה מתכננים לי בגן. לנכד יש מסיבת סיום באותו יום ולא ברור לי מה סידור העבודה של הוריו העסוקים. נראה מה יהיה...

גלי®

New member
:))) אזני הארנב הארוכות שלי מגיעות

לכל מקום-ראה, הוזהרת... :)))

למעלה