המשך תרגילי הדיאלוגים שלי

בלגונה

New member
תודה על התגובות

אני יודעת שזה לא ממש מעניין- שיחה על מזג האוויר. סתם באותו רגע היה לי ממש קר, ונמאס לי מהחורף- ומשם זה המשיך. לא היה ממש מתוכנן- אני מודה.
פעם הבאה אני אעשה משהו יותר קשה, בשבילך חתולונת:)

מה בא לי לעשות? להרוס למישהו תמצברוח!

ביקורת חתולים קטלנית! יאי!
אני אמדוד את אמינות הדיאלוג על סמך האם אני יכולה לדמיין את עצמי אומרת משהו כזה/מישהו שאני מכירה אומר משהו כזה/מישהו בסרט אומר משהו כזה, ואותי לא מתפוצצת מצחוק ומשפריצה קולה מהאף על המקלדת. ובכן:
משפט ראשון: סבבה.
משפט שני: "אני מרגישה ריקה". אוקיי, זה דבר מוזר לומר, אבל נזרום איתו כי לפעמים אנשים אומרים דברים מוזרים והשאר אומרים 'הה'?
משפט שלישי: לא, לא. תדמיין את זה רגע. אני באה ואומרת לך, "אני מרגישה ריקה". מה היית עונה לי בחיים האמיתיים?
1. אה...מה?
2. הרגע אכלת שני קוראסונים י'דבה, מה ריקה?
"למה את מתכוונת" זה משהו שפסיכולוג היה אומר. וגם זה רק כי מתפקידו להגיד "למה אתה מתכוון" בכל פעם שאדם אחר היה מגיב ב-WTF.
משפט רביעי: אפילו יותר גרוע. היא מדברת כאילו היא מודעת לעובדה שהיא דמות בסיפור ולא אפיינת אותה בסדר. ג'קסמית עשה אותי לא טוב, אני מרגישה שבלונית.
משפט חמישי: גם אותי הוא לא עשה משהו, אבל זה תרגיל, אז תרגיעי. הוא לא אמור לפתח פה דמות, רק לכתוב דיאלוג.
או לסיכום: לא.

תראה, אני לא אסתבך לסנופקין בין הרגליים (למרות שזה מה שחתולים נוהגים לעשות), הוא התחיל לתרגל אותך וזה אז אל תשים עלי. אבל מה שאני הייתי מציעה לך לעשות, הוא לתמלל דיאלוג אמיתי שהיה לך. אמיתי. לא להמציא מילה אחת. פשוט לכתוב אותו כמו שהוא.
זה בשלב הראשון. ואחר-כך אני אבקש ממך להכניס שינויים קטנים. למשל: עכשיו תספר לחבר שלך גם על השלב האחרון שעברת בקנדי קראש. ועכשיו תגרום לחבר שלך לספר לך שהוא בעצם דרקון בתחפושת. ועכשיו תגרום לעצמך לא להקשיב לו, ולו להתעצבן ולירוק עלייך אש...אבל קודם תעשה את הקטע של התמלול.

ויימס

New member
כולם התלוננו על שפיכת הלב של הבת דודה,

אבל זה נשמע כמעט כמו משהו שהייתי אומרת, באחד ממצבי הרוח הפחות משמחים שלי.
זה נשמע כמו נאום כי האדם שאומר את הדברים האלה, אמר אותם לעצמו הרבה הרבה פעמים לפני שהוא אמר אותם לחבר שלו או ווטאבר.
מה שכן הייתי משנה:
במקום תחומי עניין או תחביבים- "אין לי שום כישרון מיוחד". תחומי עניין/ תחביבים זה נשמע יותר מדי כמו דיווח. כמו בראיון עבודה, כשהמראיינים אומרים לך, "ספר לי משהו אישי על עצמך- תחומי עניין, תחביבים", ואתה כזה, "ובכן, בלאט."
ואז היא מדברת על להיות בקבוצה ואין לה מה לתרום- הייתי מקצרת, לא כי זה לא אמין, אלא כי לא צריך לחזור על אותה הנקודה כמה פעמים.
"לא כיף לי לדבר עם אנשים. אין לי מה לתרום ואני מרגישה מיותרת."

ועם סימני פיסוק (סימני פיסוק!!!
)
"אין לי שום כישרון מיוחד, לא כיף לי לדבר עם אנשים. אין לי מה לתרום, ואני מרגישה מיותרת."
או שתנסח את זה בכל צורה אחרת, במילים שלך, אבל יותר אישי, ובלי חזרות מיותרות.

אה, והיא קוראת לו 'בן דוד' וזה לא כ"כ אמין. אתה יודע, כמו בסרטים, שאנשים כזה, "סון.
"

למעלה