המשך...

aniviel

New member
המשך... ../images/Emo26.gif

של שרשור תחרות הרקעים. אני הולכת 'לנעוץ' את ההודעה הזאת כך שתוכלו לשרשר לכאן רקעים וזה יישאר למעלה לזמן מה. בינתיים נכנסו לתחרות רשמית: Galadriel 3000 moran500 nAm250 (עם שני רקעים) ופינקילושה כל מי שעוד לא עשה, יש לכם זמן עד יום שישי הבא
לירון

Galadriel 3000

New member
וייהיי!

ובסוף תזכרי ששמתי לינק ולא צירפתי קובץ כי הקובץ של הוולפייפר במחשב השני והוא לא מצליח לעלות אל תפוז... נכון? כלומר אל תחפשי בסוף את הוול שלי בקובץ, זה מה שאני אומרת פה...

aniviel

New member
העברית חזרה ../images/Emo13.gif וזה בסדר...

שמרתי את הקובץ במחשב שלי ואני אשים אותו בגלריה כשהיא תפתח אז אין לך מה לדאוג

aniviel

New member
../images/Emo6.gif

פראן היה אתמול בפורום שלהם (הרשמי של טראוויס), איזה חמוד חח

הייי גם אני מצטרף, אבל יש לי בקשה..

מישהו יודע על תוכנה שיודעת לצלם תמונות מסרטים במחשב? תודה לעוזרים

aniviel

New member
לא לדבר על הורדות כאן...

בהמשך לשיחה שלך... זה לא חוקי

אני כמעט בטוח שזו תוכנה חינמית../images/Emo13.gif

אני פשוט לא מוצא מאיפה מורידים אותה

Galadriel 3000

New member
טחח תמיד יש את הפרינט סקרין.

ובאיש שמעליי לא יפה להגיד שאתה הולך לנצח בתחרות הוולפייפרים... למרות שזה טוב שיש מוראל טוב. ואניבייל אמרה שלא מדברים על הורדות אז לא מדברים

הכל ברוח טובה

דוגרי אני לא מבין כלום בפוטושופ, ככה שאין לי הרבה סיכוי..... אבל נעשה את הכי טוב שלי.... בקשר לפרינט סקרין, הוא לא עובד כשמנסים לצלם סרטים, ובדקתי, זה בחינם, ועל דברים בחינם מותר לדבר, נכון לירון?

Galadriel 3000

New member
חח בעקרון דברים בחינם

זה הורדות,כמו שמורידים סרט מקאזה וזה לא חוקי... אבל אני מניחה שהורדת ICQ למשל זה חוקי, כי אי אפשר לקנות את התוכנה בחנות...

Chakotay

New member
זאת כן תוכנה חינמית

ותוכנה מצוינת! אני ממש אוהב אותה. http://www.bsplayer.org/ ומותר לדבר על הורדות חוקיות בפורום! ואין לי מושג מה BS אומר.

Galadriel 3000

New member
אני רוצה להציע את הרקע שלי מחדש...

למה זה מחדש? כי זה אותו וולפייפר רק עם שינוי קטן- שהצלחתי להכניס בו דבר כתוב! כמובן שאת הקודם שלי יש לפסול, למעוך, למחוק ולהשמיד
אז הנה החדש.

ChipiM

New member
הרקע שלי לתחרות! ../images/Emo140.gif

שוב לא הייתי כאן הרבה זמן... חחחח.... מקווה שתאהבו אותו למרות שהוא לא משתווה כ"כ לרקעים שכבר הכינו כאן...

למעלה