אוף אין לי מושג!
G Galadriel 3000 New member 20/4/04 #31 יש!!! רואים שוב! חח עכשיו גיליתי שמלא אנשים שמו כל מיני אייקונים שמייקונים ואפילו לא ידעתי...
G go girl1 New member 20/4/04 #34 כיף לך!../images/Emo10.gif../images/Emo66.gif אצלי עדיין לא רואים... את סידרת את זה או שזה הסתדר לבד?
כיף לך!../images/Emo10.gif../images/Emo66.gif אצלי עדיין לא רואים... את סידרת את זה או שזה הסתדר לבד?
C ChipiM New member 21/4/04 #35 כי אני אוהבת שחור-לבן... ../images/Emo140.gif וככה זה נראה יותר, אמממ איך להסביר... אוף לא יודעת... שון בין בשחור לבן נראה אפילו יותר מהמם! חחחחחח.... יש לי עוד שני רקעים, אבל אני מתלבטת בין איזה מהם להעלות...
כי אני אוהבת שחור-לבן... ../images/Emo140.gif וככה זה נראה יותר, אמממ איך להסביר... אוף לא יודעת... שון בין בשחור לבן נראה אפילו יותר מהמם! חחחחחח.... יש לי עוד שני רקעים, אבל אני מתלבטת בין איזה מהם להעלות...
P pookacha1 New member 21/4/04 #39 וואי מישמיש איזה יופי!!! ../images/Emo85.gif כל הכבוד! למות שראיתי את זה כבר... מ-א-ו-ד י-פ-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאה בך!!!!!!!!!
וואי מישמיש איזה יופי!!! ../images/Emo85.gif כל הכבוד! למות שראיתי את זה כבר... מ-א-ו-ד י-פ-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאה בך!!!!!!!!!