לא בדיוק אבל בערך...
בים בם בום. זאת הייתה פחות או יותר הכוונה שלי. ואני לא אומר ששיר של היהודים בלי לחן וכלי מנגינה לא יראה טוב או לא ירגש. כי קודם כל כל בן אדם לוקח שיר למקום אחר,אחרים זה יכול לרגש אותם אחרים לא. אבל יש לא מעט שירים של היהודים שאם רק תקרא את המילים השיר לא יראה לך משהו,או לא ירגש אותך. אבל ברגע שתשמע אותם לייב בהופעה עם גיטרות ושירה ותופים ולא יודע מה אז זה יהיה עולם אחר. למשל אם נסתכל על "גנבה" בלי לחן ובלי שום דבר רק מילים,אז לרוב האנשים זה יראה כמו סתם שיר דפוק על מישהו ממורמר שעזבו אותו והמשיכו הלאה. אבל בהופעה עם הדיסטורשן,ועם הלחן המפוצץ,והצעקות של תום, והמעבר בסוף בין "אני רק שר לך" ל"תראי מה נשאר לך" זה הופך לשיר לא רע בכלל עם המון משמעות וכאב. ואני יכול לתת לך עוד המון דוגמאות. המסר שניסיתי להעביר כאן זה שלפני שיורדים לחייו של שיר של היהודים שבקושי שמעתם אותו(ואם כן אז לא יותר מפעם פעמיים) ואתם בכלל לא סגורים על המילים שלו,חכו טיפה,תנו לו לצאת באופן רשמי עם המילים הנכונות, תשמעו אותו כמה פעמים בדיסק,תשמעו אותו כמה פעמים בהופעה,ואז תחליטו אם הוא באמת כזה מפגר ואם באמת היהודים ירדו ברמה. תחשבו רגע איך הלהקה תגיב אם היא תקרא פה שאתם יורדים כאן על שיר שבקושי שמעתם ואתם בכלל לא סגורים על המילים שלו. שיר שאני בטוח שלקח ללהקה לא מעט זמן לעבוד עליו(ומי כמונו יודעים כמה זמן לוקח ללהקה לעבוד על השירים הללו) אני בטוח שהם ירגישו נורא. אז בחיית אל תהפכו להיות כפויי טובה. תנו לשיר לפחות צ'אנס לפני שאתם רוצחים אותו בדם קר. אחרי הכל זאת הלהקה שלכם...