המשקל כבד ב-UFC, לאן?

AmitNHB

New member
חוסר ההשגעה של ה UFC במחלקה אכן היווה

מאז ומתמיד סוג של תעלומה. זו הרי אמורה להיות המחלקה הכי אטרקטיבית בספורט

זקס11

New member
אני מסכים כמעט עם הכל

לטעמי, כל הטענות שלך נכונות, למעט הרכישה של SF. אני חושב שהחוזה של פידור הפיל את SF לקרשים, ודיינה זיהה עסקה זולה. הוא הוכיח בעבר שהוא מעולה בזה.

מבחינה מקצועית, ההתנהלות הייתה בזיונית. דיינה היה צריך להביא את את בארנט, קורמייה ופידור. פידור היה מגיעה בעלות זולה במיוחד (באופן יחסי), ובארנט וקורמייה היו מרעננים את המחלקה. ומדובר בלוחמים שגם היו יכולים לתרום מבחינה פיננסית, כי כל אחד מהם היה מחזיק בקלות קו-מיין איבנט.

מבחינה מקצועית, ההתנהלות היא שערורייתית פשוט בכל המחלקות. החל מהרמיזות שלוורה יש סיכוי לקרב אליפות, וכלה בקרב הקרוב של סילבה מול בונר. על הדרך, מחלקת ה WW נרצחה אחרי שלא מונה אלוף חדש בעקבות פציעתו של GSP. וגם ה LW בהקפאה עמוקה, אחרי שבמשך שלוש שנים היו רק שלושה מתמודדים על התואר.

BeniTaz

New member
לא הבנתי למה החוזה של פדור הפיל את SF

לפי מה שאני יודע פידור לא בדיוק היה שייך לסטרייקפורס. הוא היה תחת M-1 ובאירועים שהוא נלחם זה היה מין עיסקת חבילה.. אירוע משותף בין M-1 לסטרייקפורס. אני לא יודע איך הלכו ההפרשות (אני לא אתפלא אם 50-50).

סטרייקפורס לא נשענו על פידור.. הוא לא היה מציאה כלכלית גדולה, אני חושב שזה היה קטע ספורטיבי ואידיאולוגי מבחינת סקוט קוקר שחייבים לקחת אותו בחשבון ובצדק. M-1 כמו חלבו עד כמה שאפשר לחלוב. לטעמי ההיפך, אם פידור היה מנצח או זוכה בטורניר זה היה מעמיד את סטרייקפורס בסכנה אבל כל הנציגים של קוקר ניצחו אותו וזה הוכיח שהוא תפל. גם שיווקית.

cat food

New member
אחלה סקירה

מסכים עם הכל, אבל עם כל זה עדיין כיום מצב המחלקה הוא הטוב אי פעם יחסית לעבר הרעוע שגם ציינת אותו כאן.

BeniTaz

New member
בעבר אף פעם השליטה של ה-UFC

לא היתה כל כך מוחלטת בספורט כמו היום. כל מה שהיה זז ביפן מת, כבר אין סטרייקפורס, אפליקשיין, אליט XC או ארגון אמריקאי רציני שידגדג מעט. נשארו רק בלטור שאפילו לא מדגדגים ולצערינו עומדים במקום.

ה-UFC הגדילו את הרוסטר שלהם כמעט בפי 2 בשנים האחרונות.. רק כמות הלוחמים ב-HW נשארה אותו דבר. המצב אפילו יותר חמור מלפני שנים.. היה אפשר לומר "עוד יש מעט מתחרים וארגונים רציניים" אבל מה התירוץ כיום?
נכון, המחלקה יותר טובה מפעם אבל זה לא מדד ההשוואה הנכון ביחס למצב הנתון של ה-UFC וה-MMA כיום. אם פעם היינו מתנחמים באלטרנטיבות אחרות.. כעת נותרנו רק עם ה-UFC וכשהם לא מספקים את הקרבות אז אין במה לצפות.

cat food

New member
נכון, אתה אומר שזה לא חוכמה

שעכשיו המצב של המחלקה הכי טוב אי פעם. כי ה-UFC הביאו כמה לוחמי HW חדשים מעטים (מיוצ'יץ', דל רוסיו לדוגמא) + ההריגה של של המחלקה בסטרייקפורס.
זה יותר ניטרול המתחרים ופחות שיפור של המחלקה עצמה ועם זה אני מסכים. היום באמת יש את התנאים לבנות סוף סוף באירגון אחד מחלקה אמיתית של HW שהטובים בעולם יתחרו אחד נגד השני.
רק ציינתי שהרע במיעוטו כן קורה בשטח. מחלקת ה-HW טובה בהרבה כיום מימי קוטור וסילביה העליזים.

moich

New member
תודה צחי, תענוג כרגיל.

בבקשה אל תפסיק! התגעגענו לסיקורים שלך.

למעלה