המשקל לא זז, אמאלה!!!

SimpleMe

New member
בא לי לבכות ../images/Emo10.gif

כבר שבוע שאני עושה פעילות שחשבתי שהיא אירובית (ריצה), ועכשיו גיליתי שהיא לא.. יופי הגר! את מטומטמת! ולפני שהתנפלו עליי, לא אני לא רוצה למות בגלל זה

למה הגר, עשית אחלה פעילות!

תראי, ריצה היא לא פעילות אנאירובית מוחלטת בשלמותה כמו הרמת משקולות. תמיד יש בגוף תאים שעובדים אנאירובי, אפילו עכשיו, כשאת קוראת אותי. רק מספרם קטן יותר מהתאים שעובדים אירובי. פשוט זה מתחיל אירובי, ובאיזשהו שלב כשהעומס גדל גדל מספר התאים שעובדים אנאירובי. שוב - אנאירובי גליקוליטי, מהשם את יכולה להבין שמדובר בגולקוז - סוכר (4 קלוריות לגרם...). בריצה כזו, יש המון הוצאה אנרגתית הן במסלול האירובי והן באנאירובי, המון הוצאה קלורית! כי הגוף צריך לפרק הרבה סוכרים כי יש לו שני מסלולים שעובדים. פשוט פחות שומן נשרף באופן יחסי, אבל שימי לב: 1. הוצאת הרבה קלוריות. גם משומן. 2. לוקח לגוף זמן להתאושש, והוא צריך עוד קלוריות כדי להתאושש - חילוף החומרים עולה - עוד הוצאה אנארגתית.

ירץ

New member
את ישנה מספיק?

את אומרת שאת תשושה מעבודה ומהתעמלות, אולי תקחי יומיים חופש, תשני ותרגיעי יומיים ואז תמשיכי עם הכל.

smartblonda

New member
קארין מיכל כתבה לך בדיוק מה שצריך .

לעשות וחוץ מזה הירידה בשבועיים הראשונים היא של נוזלים בלבד ולא של שומן ותתחילי לאכול בכמויות קטנות כמה פעמים ביום ויחד עם ספוורט אני מאמינה שתוך שבוע תראי את ההבדל. סהכ את בדיאטה שבועיים זה כלום זו רק ההתחלה אל תתיאשי.

למעלה