המשתתפת אורנית מספרת כיצד חוצנים תוקפים אותה

franse

New member
המשתתפת אורנית מספרת כיצד חוצנים תוקפים אותה

ואת בני משפחתה.
רשימה חדשה בבלוג.

לפני מספר ימים קיבלתי מכתב מעניין:
משתתפת ותיקה בפורומים הרוחניים החליטה לשתף אותי במה שעובר עליה:
היא ובני ביתה נתונים להטרדה אלימה מצד חוצנים, מהסוג שאני מתאר בבלוג שלי.
העובדה שהיא עוסקת בנושאי הניו-אייג' לא עוזרת לה ולא מספקת לה הגנה נגד תקיפות אלה.
הפתרונות שמציע הניו-אייג': "העלאת תדרים", לדמיין שדה הגנה אנרגטי מסביב לגוף, קריסטלים וכו', אינם אפקטיביים.

זה מאוד מטריד...

זו בדיוק דוגמה שממחישה את הצורך במחקר יותר מעמיק ורציני בתחום הזה, כמו גם בחשיפת כמה שיותר מידע שיהיה נגיש לכולם.

לדעתי, כדאי מאוד למצוא מטפל/ת שמתמחה בקשר עם אנשים מפלנטות אחרות (אני יכולה להמליץ על שתי מטפלות כאלו שאני מכירה באופן אישי -- במענה לפניה במערכת המסרים). לצערי, הרפואה הקונוונציונלית אפילו לא קרובה לתת מענה לדברים מהסוג הזה, אם כי, יש תרופות שיכולות לעזור להתמודד עם הסימפטומים (מיגרנות, כאבים אחרים, סחרחורות וכו'). אני הייתי בוחרת בטיפול משולב, רפואי-קונוונציונלי ומשלים-אנרגטי. בכל מקרה, להמשיך לסבול בשקט זה לא רעיון טוב.

העלאת תדרים זו עבודה מאוד קשה ויכולה להיות גם מאוד ממושכת, בעיקר מנקודת התחלה של סבל נוראי. זה אולי נשמע כמו משהו שאפשר להשיג בעזרת קצת מדיטציה ודימיון מודרך, אבל האמת היא, שזה מצריך עוד הרבה דברים מעבר לזה, ובתקופה שבה מתמודדים עם קשיים קיצוניים, כדאי מאוד לקבל הדרכה מקצועית צמודה, במידת האפשר.
כלים כמו הגנה אנרגטית בדמיון מודרך ובתמיכה של קריסטלים, הם טובים מאוד, אבל כתוספת להתמודדות מודעת עם הדברים.

AsAf2810

New member
דרור, תעיפי מבט על שם הפורום

אני חושב שחל פה בלבול.
לא מצוין פורום "ניו אייג'", "מיסטיקה", "רוחניות" או "טיפול באמצעות חוצנים". אז למה לעזאזל אתם עושים פה סלט ומכניסים את כל הרפש הזה ?
את מעניקה במה לאנשים הלוקים בנפשם, שמסבים נזק עצום לתחום שנחקר תחת כלים מדעיים מזה שנים. תחום הנחקר על-ידי אנשים משכילים ומכובדים, בין היתר.
את מתחברת לתחום הרוחניות ? סבבה. את עוסקת בתחום ? סבבה. אבל למה פה ?!?!
או שתבקשי מהנהלת תפוז לשנות את שמו של הפורום, או שתדאגי שרק חומר רלוונטי יתנוסס מעל דפיו.
יש עב"מים וחוצנים ויש רוחניות, מיסטיקה וכו'. אחת ולתמיד, תעשו את הפאקינג הפרדה !!!

אכן חל בילבול, אבל לא כאן.

ההפרדה המלאכותית בין רבדים שונים של המציאות היא תוצאה של בורות ופחד. אין לי כל כוונה לצנזר דברים שגולשים מעוניינים להעלות לדיון, רק מפני שהם לא נחקרו מדעית או לא מספיק "מכובדים" לטעמך.

כל מי שלא מעוניין לדון בנושא שהועלה פה, מוזמן לפתוח דיון בנושא אחר הקשור, ישירות או בעקיפין, לתחום הפורום.

עם כל הכבוד לך ולשותפים לעמדותיך, אף אחד מכם לא מוסמך לאבחן ליקויים בנפשם של כותבים אחרים, ודאי שלא על-סמך הודעה בפורום -- לכן, אבקשך להימנע מהשמצות מהסוג הזה בעתיד.

זהו פורום ציבורי שפתוח לבעלי דעות שונות וגישות שונות -- לא חייבים להתחבר להכל וודאי שלא חייבים להסכים עם כל דבר שנכתב פה. יחד עם זאת, צנזורה ופגיעה בחופש הביטוי, מהסוג שאתה מבקש, לא תהיה פה.

AsAf2810

New member
מה הקשר לחופש הביטוי ?!?!

האם נראה לך לגיטימי, שאפתח בפורום כדורסל שרשור על טניס ?
צריך לשמור על הסדר. זה תפקידך בתור מנהלת. אני רואה פה סלט שלם של הבלים וקשקושים.

franse

New member
דרור אל תתרגשי כל כך מהודעות מסוגו שלAsAf2810

ישנן בתחום דרגות ידע שונות.
בעוד חלק מהאנשים עדיין מחפשים עדויות ראשונות לקיומם של עב"מים בשמיים, המנוסים יותר יודעים שהם נחתו מזמן והם מסוכנים להפליא.

הדאגה "לנזק עצום לתחום שנחקר תחת כלים מדעיים" היא אחת הקלישאות הנפוצות ביותר בתחום והוכחה כחסרת בסיס.
מתחת לנימוק הזה מסתתר לרוב אינטרס פשוט הרבה יותר:
לסתום את הפה למי שדעתו שונה משלך.
לכן אני מציע לך לדאוג קודם כל לחופש הדיבור עבור כולם.
וכבוד הענף? אל תדאגי הוא לא בסכנה. מעולם לא היה.

AsAf2810

New member
"כבוד הענף" ?

"ענף" של שרלטנים, נוכלים, רמאים וחולי נפש.
אתם עושים כסף על גבם של אנשים תמימים ומסכנים. מאחורי סורג ובריח צריך לשים אתכם.
בדיוק כמו שלא אפתח דיון בפורום כדורגל על גולף, אני מצפה שלא יפתחו בפורום עב"מים וחוצנים דיונים על תקשורים, מיסטיקה ורוחניות.
פשוט אין קשר.

hamamin

New member
בטח,החוצנים למדו בטכניון

ועמדו בבחינות של משרד החינוך ואולי גם קיבלו הכשר מהרבנות הראשית,
הכל על מנת לעמוד בקריטריונים שלך.
לדבר על חוצנים כאילו הם לא פיות ורוחות רפאים בבטחון של מהנדס בניין זה דומה בדיוק כמו להגיד
שמכונית זה סוג של קרנף מבוית שרץ בין קווים מקווקוים.
ממש הבנת את הנושא החוצני לאשורו.
[תעזוב אותנו משרלטנים ונוכלים ,פה בפורום לא מרוויחים כסף ----אבל זה שבא לך על מדע נטו,
לא יסביר לך איך עובדת אפילו צלחת מעופפת קטנה וחד פעמית אחת,כל הכבוד למדע העכשוי,
אבל הבעיה היא לא ב"מאמינים" אלא בעבמים עצמם---ודרך אגב, גם יתוש קטן הוא יותר פילאי בכל המובנים, מהתאוריה
של אינשטיין,בינתיים]
זה לא בא להקניט אותך אלא לתת לנו מרחב נשימה כל-שהוא מול הביקורת המוגזמת שלך.
תנסה בכל זאת להיות סבלני בנושא כל כך בילתי מובן זה.

AsAf2810

New member
לא אנסה ! ניסיתי מספיק !

הנהלת תפוז מתייחסת לפורום הזה באופן הכי ציני שיכול להיות.
היא העדיפה להשבית את הפורום הזה למשך כמעט שנה (!), מאשר לשים פה מנהל שיקפיד על כללים בסיסיים.
את המרחב נשימה שאתם כה זקוקים לו, תוכלו למצוא בקומונת ההזיות של אריק. מדוע להחריב (פעם נוספת) את הפורום הזה ?!
החוצנים לא למדו בטכניון, אבל אולי עדיף, לשם שינוי, לתת פה במה לאנשים "שלמדו בטכניון" מאשר לחולי נפש שבאמת מאמינים בכל לבם שהם מתקשרים עם חוצנים.
מה אתה אומר על השינוי המרענן הזה ?
את תפוז מעניין רק דבר אחד- רייטינג !
מבחינתם, שידונו פה גם על רוחות רפאים, פיות ושאר קשקושים מומצאים. העיקר הרייטינג הארור.
כל אדם שפוי בדעתו, שחשב בטעות להתעניין בנושא וקלט את כמות השטויות שנכתבות פה, התחפף כל עוד נפשו בו, ובצדק.

hamamin

New member
מה שיך הנהלת תפוז לעבמים [היתי פעם מנהל פה-

בעבר וחוסר הסבלנות ,בעיקר,כולל שלי עצמי היה לרועץ לפורום]
הם לא מעורבים כמו שנידמה לך ובטח לא מבינים ממש בעבמים וחוצנים.
מי מבין בכלל [???]
אנשים שלמדו בטכניון הם אוצר בלום למחקר והפצה של הנושא.
נקודה .
מי שחושב שהמדע נותן פתרונות להבנה ברורה של הנושא הלא אפשרי הזה, גם הוא הזוי.
נקודה .
מבחינתי ברור לחלוטין שבלי פתיחות מכסימלית וסובלנות לעולם לא יהיה ניתן לפגוש חוצנים ולהבין עד להיכן המדע
עשוי להתקדם על בסיס לימוד משותף עם צוויליזציות יקומיות אחרות מאיתנו.
זה ה"א-ב" שלי ולא מאהבת פיות יער ורוחות רפאים אני מדבר.
עוד לא הבנת שלטוס מעבר לזמן ולמקום[תנאי הכרחי בשביל להגיע ולצאת מפה,מכדור- הארץ] זה עניין דומה לרוחות רפאים ?
אם לא הבנת אז לא יעזור גם דוקטורט ממכון וויצמן.
מי שהתחפף חשב אולי שזה נושא קליל וחביב של סירטוני ילדים,כזה.
זה לא.

AsAf2810

New member
תקשיב, אין אף אדם בעולם שבאמת מתקשר עם חוצנים

ובטח שלא מרפא אנשים בעזרתם. פשוט אין.
אני רק מבקש דבר אחד- שיסננו מהפורום הזה את כל הבולשיט.
אם נקודת אור נצפתה בשמיים על-ידי עד או מספר רב של עדים, היא בהחלט ראויה להתייחסות, גם אם סבירות גבוהה ביותר שמדובר במקור ארצי לחלוטין.
תקשורים לא ראויים להתייחסות.
אני לא צריך ולא רוצה בפורום הזה מנהל/ת עם ראש פתוח. אני רוצה מנהל/ת שיסנן את כל החומר שאינו רלוונטי.
אתה יכול להיות מוצף בפתיחות וסובלנות. זה לא יעזור לך. אם חוצנים אינם מעוניינים להתגלות באופן רשמי, הם לא יתגלו. נקודה.
אם ביכולתם להגיע עד הלום, סביר להניח שההחלטה בידיהם בלבד אם להתגלות בפנינו או לא. את העובדה הזו, מקנה להם יתרון טכנולוגי ברור. זאת בתנאי שהם בכלל מבקרים פה.

hamamin

New member
הבנתי [לא מסכים למנהל מסנן,כזה]

זכותך להביע את דעתך ,כמובן.
ובהתאמה גם אני.
מסכים לגמרי שאם הם פה הם שולטים במידע עליהם כבר שישים שנה או שלוש מאות אלף שנים,
או מיליארדי שנים [?] זו שאלה פתוחה.
משמעותית אבל ללא תשובה מספקת .
חשבת פעם,או דימינת פעם מפגש בלילה או בחלום עם חוצן שלא ממש דומה לבני אדם ?
סובלנות זה שם המשחק במקרה כזה.
דרך אגב---- זה שלדעתך אין מיפגשים כאלה כולל ריפוי מבולפף או אמיתי ועבודה שרלטנית או לא בין בני אדם
וחוצנים או ישויות זו דעה קדומה בלבד,שלך.
אישית ולא איתי ממש, אבל קרוב מאד מאד,התרחש ריפוי כזה והיה חשוב,חיובי ומשמעותי מאד לאותו אדם קרוב.
אני נגד הדברים האלו כמוך עקרונית, אבל מספיק פתוח עם כלי הכלה [דימיון ויצירתיות] לדעת שאתה טועה במקרה הזה---
----כאמור יש תיקשורים ויש "ריפויים" עם ישויות וחוצנים או שדים וחייזרים[המינוחים לבחירתך] והם עקרונית מסוכנים ושליליים בעיני.
עקרונית.
ההבדל ביננו שאני שולל,לא ממליץ לגמרי, משהו שקיים ואתה שולל משהו שלא קיים לדעתך,סתם שרלטנות,הונאה .
אז אלו דעותינו.
מסכים בהחלט אתך גם----- שחלק,קטן או גדול מהנושא הזה, הוא הזיה חולנית של חולי רוח מסוימים,במצבי תודעה מסוימים-------
לא חסרות צרות בעולמינו.

AsAf2810

New member
אם כך

אנחנו שוב נאלצים להסכים שלא להסכים.
זה קורה לי יותר מדי איתך.
ממש קשר רומנטי...

hamamin

New member
שאני שומע דיאט

אני בורח.
יש שתי אפשרויות ---
1.שנמשיך להסכים לא להסכים כלומר כל אחד בקול אחר,אני בירה קורונה מכסיקנית ואתה,
תוכל להזמין אפילו גלידה דיאט עם קצפת נטולת שומן.
או סודה דיאט אפילו.
2.נתפשר על קוקה - קולה.
במידה ולא תושג הבנה נחכה לביקור של נשיא ארה"ב כל שהוא שיעשה פשרה או משהו.
ואולי יספר לנו בסוף הדרך על העבמים שלו.

AsAf2810

New member
קוקה קולה תמיד הולך

את נשיא ארה"ב אני מעדיף שלא לראות. לא את הנוכחי.
אתה רואה, הגענו לעמק השווה לאחר סכסוך של שנים. ותודה לקוקה קולה.

Doolin

New member
היי, אתה שותה רעל מזוקק ביודעין

אבל משוכנע שמחזיק ב-אמת על היקום הזה?

מרתק לראות כמה מכעיס אותך שהפורום הזה גולש מהפרמטרים שאתה מסוגל לעכל

בעיניי זה כמו לאכול מצה בפסח (הזוי)

פרוססור אסא כשר המדע התרבות והשורט ברצוני

לעצב את צומת ליבך שאין מונופול על כלום.
לא על השטויות.
לא על ההחרבות.
לא על נחלות הרפש.
לא על שפיות זמנית
ובטח לא על רייטינג התחפפויות ושאר קשקושים מומצאים.

כמישהו שעושה את צעדיו הראשונים בפרדס,
אבל בנחישות והתמדה,
אני רוצה לומר לעצמי,
שצדק זה דבר אחד בלבד.
כוכב.
וכיוון שכל פורום והמומחיות שלו.
מי שרוצה לדעת על כוכבים.
חייו ללכת לפורום משפטים.
מורכבים מחוברים או פשוטים
זה ממש לא משנה.
אבל שיהיה בהם פאנץ'.

מדע עאלק.