המשתתפת אורנית מספרת כיצד חוצנים תוקפים אותה

אתה כל-כך טועה בעניין הזה...

אחד היתרונות של פורום ציבורי הוא, העובדה שהוא פתוח לכולם ומאפשר ביטוי של דעות שונות -- זו המטרה האמיתית.
לפי דבריך, לאף אחד אין זכות לקיים את עצמו, כי במקרה אחד זו "רדיפת רייטינג" ובמקרה אחר זו "שרלטנות". מעניין מה כן נחשב בעיניך לגיטימי...

הניסיון המגוחך שלך לאבחן את מצבם הנפשי ומידת שפיותם של כותבים אחרים, על-סמך הודעותיהם בפורום, שומט את הבסיס של הקריאה שלך לצנזר כל דבר שאינו "מדעי" -- מוסר כפול הוא דבר מאוד בעייתי.

כאמור לעיל, אתה מוזמן לפתוח פה דיון בנושא אחר הקשור לתחום הפורום, ומובטח לך שגם דעותיך לא יצונזרו.

AsAf2810

New member
דעותיי לא יצונזרו

לא בגלל שאת עושה לי טובה, הוד רוממותך.
את מדברת איתי על מגוחך בפורום שמהווה במה להבלים בתחום התקשורים ?

אבוי... באמת שאין תקווה לפורום הזה. ניסיתי להיות הקול השפוי. יאמר לזכותי שניסיתי

פרויז1

New member
קול שפוי מציין בעיקר נקודות חיבור.

איני חדש פה. בעבר שהיתי והידיינתי כאן הרבה מאוד.

המחלוקת שעורת, אכן לגיטימית. אבל אין פתרון חתוך אחד :
דיון אינטלקטואלי לא יכול להיות מוגבל לנושא הפורום, הוא צריך - כך לטעמי וזה כאמור שנוי במחלוקת - להתמקד בנושא הפורום, ויחד עם זה, להסתכל לצדדים בנקודות הממשק.
רק כך ניתן לקים דיון - כך לדעתי - לא נטוי ומשוחרר מעכבות וכבלים מגבילים.

לגבי הביטווים שיחסת לאותם "שרלטנים" בתחום הרוחניות : בכל תחום, גם בתחום העבמים וחוצנים יש שרלטנים.
אז בוא ונסגוטר ת'בסטה ונלך הביתה.

שבת שלום, ידיד !

fire snake

New member
אבל , כמובן שיש קשר!

לטענתם ישויות חוצניות הן אלו שמתקשרים איתם.

מסכימה איתך

אל דאגה, לא תהיה פה פגיעה בחופש הביטוי, אין לי כל כוונה לצנזר דברים, גם אם הם נוגדים את עמדותי -- זה פורום ציבורי והוא יישאר פתוח לכולם.

אני באמת מאמינה, שיש פה מקום לכל הגישות ולכל הדעות.

פרויז1

New member
אסף ! הגישה הנקודה בידי דרור,

גם מאפשרת את המסקנה - נגיד - שאין עבמים וחוצנים., וכי הכל רוחניות.
מי שם אותי או אותך, לשלול מראש את האפשרות הזאת???

הגישה שאתה מציע, שולל מאיתנו דיון אפשרי - לפחות במישור התאורטי - שיוביל למסקנה שאין עבמים/חוצנים. וגישה כזאת כידוע לשנינו - אינה מדעית.

AsAf2810

New member
באמת ? תוקפים אותה חוצנים ?

מה אתה אומר...
אני ממליץ לאשפז אותה בכפייה ובכך למזער את הנזק שהיא ושאר חבורת הקוקוריקו מסבים לחקר העב"מים וחוצנים.

אחת הטענות נגד חקר עב"ם וET

היא שלא חלה התקדמות במשך 60 שנות החקר. שלא יודעים היום עליהם יותר מאשר אז.

AsAf2810

New member
לאיזו התקדמות מצפים אנשים ?

כולם מצפים לאיזה תסריט הוליוודי, שבו נשיא ארה"ב מכנס מסיבת עיתונאים ומציג חוצן. תשכחו מזה. זה לא יקרה.
ומי קבע שלא חלה התקדמות ?
מהי הגדרתך להתקדמות ?
ולמה אנשים חושבים שהם יודעים על כל מה שקורה או לא קורה מאחורי הקלעים ?

בהשוואה לענפי מחקר אחרים

בענפי מדע אחרים: פיענחו את הDNA, מצאו כוכבי לכת חוץ-סולאריות, שחררו אנרגיה גרעינית מבוקרת,זיהו נגיפים ולמדו לחסן נגדם, וכו'
בענף עב"מ וET ממשיכים לראות אורות בשמים וביער, אנשים טוענים שנחטפו, ואנשים אחרים טוענים שישנו קשר של ממשלות נגד אזרחיהן. אותו דבר כבר 60 שנה.

ביל בול

New member
גברי,חשובה היכולת שלך להוציא הבר מהתבן,

אנשים מתקשים לעשות זאת, לכן הבעיה שאסף כותב עליה היא אכן בעיה.

מסכים שרוחניות שונה ממדע ושיש להפריד בינהם

המדע אינו סובל "הרגשות בטן" וחוויות אישיות.
אבל במקום לעסוק במריבות ובמיון הודעות ושיפוט, אני חושב שדרור צודקת בגישתה, שאין צורך לצנזר הודעות שאינן בדיוק לעניינינו פה.

למעלה