"המתחשבת" - מה דעתכם?

La Milagrosa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הסתכלתי, ואני דווקא מאד מרוצה. אני אמנם לא מיס ונצואלה, אבל בשביל אישה בגילי אני לא יכולה להתלונן.
וגם אהובי מרוצה, שזה מה שחשוב. גברים אחרים מעניינים לי תתחת.
נשאלת השאלה מהיכן מצאת אתה את התמונות שלי. כמו שציינתי, חפרת לא מעט כדי לחפש עליי חומר, כמו שהיינו עושים בכיתה ו' כדי למצוא תמונות ופוסטרים של מייקל ג'קסון ודוראן דוראן.
מזל שאני לא בישראל, אחרת הייתי מסתובבת עם שכפ"ץ קרמי. סטוקרים אובססיביים יכולים להיות מסוכנים.
תמשיך לאונן, כי לא נראה לי שבקרוב תמצא איפה לפרק. בעצם אולי אם תשלם אז תשיג.

tal902

New member
לא מסכן ואומלל אל תדאג

לא הצעתי לה מראש שאשלם. אחרי שאמרה שהיא רוצה/מעדיפה שאבוא לירושליים, שאלתי מה הסיבה ושאם זה העניין הכספי זה יהיה עלי.
&nbsp
לעיתים לאנשים לא נעים להגיד (בטח במעמד שכזה) שזה העניין הזה, אז נותנים סיבות "נעלות" יותר...

tal902

New member
לא התחשבנתי איתה

על הזמן. ביקשתי התחשבות ושקצת תיסע לכיווני. כשסירבה שאלתי למה ואמרתי שאם זה העניין הכספי אני מוכן לקחת את זה עלי. לא הצעתי מראש לשלם על הוצאות הדלק שלה. אולי זה לא נוסח טוב בהודעה.
&nbsp
הגברת רוצה להיפגש בעיר מגוריה? אז רוצה. אני רוצה להיקבר בקבר בר יוחאי הצדיק. ובכלל עוד הרבה דברים (וגם באידאלי הייתי רוצה שהיא תבוא עד אליי לעיר שלי). לא כל מה שרוצים מקבלים. מותר להתגמש לפעמים ואף רצוי.

tal902

New member
כנראה בגיאוגרפיה קיבלת ציון נכשל בבית הספר....

אם את/ה אומר שמודיעין זה אמצע. ואגב, את/ה מוזמן לנסוע אליה אתה אם בא לך....

tal902

New member
אוהב את היסודיות שלך...

כנראה לא קראת את מה שכתבתי. כשדיברתי איתה שאלתי אם העניין הוא העלות ואם כן אני מוכן לשלם. אז איך בדיוק קמצנות?

tal902

New member
תתפלאי

קודם כל, לא ישר אמרתי לה שאקח את זה עלי. מה שאמרתי בהתחלה אם מתאים לה קצת להגיע לקראתי. אחרי שסירבה שאלתי לסיבות אפשריות והעלתי פתרונות בא םזה העניין.
&nbsp
אבל כנראה גם את חושבת שאת איזו פרינססה. שחושבת שעצם זה שהיא מסכימה להיפגש בזה תם תפקידה (בנסיבות הללו).

וואו, איזו מבאסת את. למה לוותר על בילויים

כיפיים כי את מרוויחה יותר מבן זוגך? אני שילמתי על בעלי (לעתיד דאז) כשהרווחתי יותר ממנו (למשל אכלנו כמעט כל יום שישי בצהריים בקרן, על חשבוני) - זה ממש לא "לא גברי" או "מסרס" - זה בילוי משותף, ואם הגבר יכול לשלם עליו, למה לא האישה? גם אני נשואה מעל עשור עם שלוש בנות חמודות, כך שזה בוודאות לא סירס אותו...

אממ... קודם כל זה לא זה או זה,

ודבר שני זה כן פחות מהנה - והיום גם כבר אי אפשר לאכול בקרן אז בכלל... ואגב, גם סיני היינו מזמינים מאהרוני אז וזה גם לא היה זול... ואפילו לראות סרט בבית עלה אז כסף, לא כמו היום... רק הים היה בחינם - אבל... בעלי לא אוהב ים... קורה...

tal902

New member
"המתחשבת" - מה דעתכם?

אתמול הייתי אמור לצאת לדייט. בסוף הדייט בוטל.

הנה תקציר האירועים. חוו דעתכם.

דיברתי עם מישהי והיה קליק טלפוני. אמרנו שנרצה להיפגש.

הבחורה גרה בירושלים. עבדכם הנאמן גר בנתניה (לא כולם מושלמים....)

בכל מקרה כשדיברנו שאלתי אם היא תוכל קצת להתחשב ולהגיע למודיעין (25 דרות נסיעה לכיוון מבחינתה) ואני אשלם את הוצאות הדלק שלה, במקום שאני אפרפר עד ירושלים, כך שבמקום שאהיה 2:30 שעות לפחות בדרכים אהיה רק 1:30

ככה גם נוכל עוד שעה להיות בדייט וזמן הדייט לא יהיה קצר מזמן הנסיעה אליו.

הבחורה סירבה.

ענתה לי:
"כך נהוג שזה ג'נטלמני שאם ניפגשים לראשונה הבחור מגיע אוטומטית בלי הצעות ביניים בעניין".

אמרתי לה שאני מכיר את חוקי הג'נטלמניות לכאורה וברור שאם הייתי גר בירושלים רבתי או מודיעין או פאתי ת"א לכיוון ירושליים לא הייתי מציע שקצת תתקרב. אבל כל מקרה לגופו. וחוץ מזה מה זאת אומרת "אוטומטית נהוג"?

(שללתי איתה אם יש סיבה אחרת מבחינתה שהיא לא יכולה לנהוג. עייפה או נגיד לא נוהגת בלילה בגלל בעיות ראיה וכדומה. לא בכך הבעיה).

אמרתי לה שהתחשבות זה דבר חשוב בקשר בין אנשים.

אמרה לי שכן אבל היא מתחשבת אם הקשר ממשיך ואז ברור שהיא תתחשב ויש הדדיות. אמרתי לה מי שהוא מתחשב או מגדיר את עצמו כמתחשב הוא לא מתחשב החל מ... או היה ו.....
הוא מתחשב תמיד. ולא ביקשתי משהו חריג. וגם יצאתי עם בחורה או שתיים בחיים והן לא נכנסו להלם או החליטו שאוטומטית הגבר בא. חלקן אף הציעו להיפגש באמצע או איפה שהוא על התוואי כשהן גרות קרוב הרבה יותר מאשר נתניה ירושלים.

היא לא השתכנעה ושאלתי מה, אף גבר שיצאה איתו לא הציע אולי שתיפגשו איפשהו בדרך. אמרה לי שהאמת לו והרוב שאני נפגשת הם לא מירושלים.

(ועל זה אני אומר לעצמי:
1. אולי הגיעו לירושליים אבל לא החליטו להישאר....
2. בגלל כמה סאקרים בלי עמוד שידרה שפירפרו מרחקים הבחורה יושבת כמו אפנדי וכולם צריכים לעלות לרגל אליה.....)

בקיצור לא ניפשנו. מבחינתי מדובר בבחורה לא מתחשבת ו/או מפונקת ושתי האפשרויות לא מקובולות עלי שתהיינה בבנות זוגי.

אגב, הגברת רווקה בת 41.

מה דעתכם?

דעתי שהיא אמרה לך את עמדתה.

לא מקובל עליך - אתה אדם חופשי, ולא חייב להיפגש איתה (ואכן לא נפגשתם בסוף). מהרגע שהיא אמרה שזו עמדתה, השאלה היא מה יותר חשוב לך - להיפגש איתה או העקרונות שלך בנושא נסיעות ופגישות ראשונות. אתה בחרת בעקרונות - סבבה, זכותך. היא מעדיפה גבר שבוחר בה על פני עקרונות שכאלה - גם זכותה. הכל טוב.
אגב, משונה שהצעת להחזיר לה את הוצאות הדלק. אתה כאילו מודה שהיית "אמור" להסיע אותה לפי הנורמות שמקובלות גם עליך, אבל מוכן לשלם את הכסף אבל לא להשקיע את הזמן והמאמץ בנסיעה הנוספת. זו עמדה משונה לטעמי.

La Milagrosa

New member

tal902

New member
כנראה לא הבנת....

לעיתים אנשים מסתתרים מאחורי "עקרונות" ו"ערכים" כשבסוף העניין הוא יותר פשוט -כסף. אז את זה ניטרלתי בהצעה הזאת. או ניסיתי לנטרל.
&nbsp
ולעניין הלהשקיע את הזמן והמאמץ והטירחה. גם לנסוע עד מודיעין זאת השקעה ולוקח זמן. (אני מכיר כמה גברים שאומרים לגברת: מותאק תגיעי עד אלי עם שלל תירוצים. והבחורות לא פעם מגיעות גם מגיעות).
&nbsp
אבל לשיטתך רק אני צריך להשקיע? ואיפה ההשקעה שלה? או שאני צריך להודות לאל הטוב שהבחורה נאותה להיפגש איתי. (או שתביאי לי עכשיו את זה שהיא השקיעה באיפור אז זה החלק שלה בהשקעה....)

אתה לא צריך להודות לאל הטוב,

כי היא לא בחרה להיפגש איתך. אתה מוזמן להמשיך עם העקרונות שלך, והאמת שיפה מצדך שאתה חושף אותם עוד לפני הפגישה הראשונה כדי שהגברות תוכלנה להחליט מראש שהן מעדיפות גבר עם קצת פחות עקרונות לגבי פגישה איתן וקצת יותר רצון להיפגש. הרי מי לא אוהבת לתפוס מקום שני ברשימה של הגבר, אחרי העקרונות, עוד לפני הפגישה הראשונה?

tal902

New member
אני יכול לומר אותו הדבר עליה

אם היתה מאוד רוצה להיפגש, היתה גם נאותה קצת להתאמץ.
זכותה שלא. זכותי גם כן לא.

אכן, כנראה אתה לא מציאה גדולה,

לכן המלצתי לך איך עדיף לך להתנהג בעתיד אם אתה מעוניין לבלות עם בת זוג ולא עם עקרונות.
אם היית ריצ'רד גיר, היא הייתה מגיעה עד מודיעין בריצה, ולא היה צורך בשאלה שלך או בהחזר הוצאות נסיעה...

tal902

New member
תודה על השיפוטיות

והקביעה על סמך משפט וחצי. שיהיה לך לבריאות.

ואגב, אני לא נראה כמו ריצרד גיר (וגם לא רוצה להיראות) וגם היא לא נראית כמו ג'וליה רוברטס....(ולא צריכה להיות.)

אתה אמרת שגם היא כנראה

לא כל כך מעוניינת בך, ואני בסך הכל הסכמתי איתך, אז מה נעלבת?
וג'וליה רוברטס... בוא נגיד שהיא שנויה במחלוקת. ריצ'רד פחות...

tal902

New member
אמרתי שהיא לא רצתה להתאמץ

לא בהכרח בגלל שהיא חושבת שאני לא מציאה. סתם כי היא פרינססה/מפונקת או לפחות מחשיבה את עצמה ככזאת. היא פנתה אלי. לא אני אליה.

למעלה