"המתחשבת" - מה דעתכם?

tal902

New member
לא. אם אתייחס לעקרון שלה וחשיבתה כפי שכתבה ואמרה:

הגבר אוטומטית בא בפגישה הראשונה. לא משנה מאיפה.
&nbsp
אז אולי גם ממנו היתה דורשת לבוא עד אליה.
&nbsp

באתי רק כדי לחלוק עליך

בעניין ריצ'רד גיר

מה? ידעתי על

הדפקט הזה שלך קודם או שפשוט להחרים אותך מעכשיו? את ברצינות לא אוהבת את ריצ'רד גיר? גם לא כשהוא מעפעף כי זה המקסימום שהוא מסוגל לו מבחינת משחק? גם לא בסומרסבי?

את עובדת עליי. תגידי שאת עובדת עליי.

אהמממם, אף אחד מהדור שלנו.

פעם אהבתי מאוד את ספנסר טרייסי, עד שקראתי על הבעיות הנפשיות שהיו לו.
עדיין אצפה בשמחה בכל אחד מהסרטים שלו.
נדמה לי שלפני כמה עשורים היה קונצנזוס לגבי ג'ון טרבולטה, אבל גם זה כבר התפוגג מזמן.
אני באמת לא מצליחה לחשוב על שחקן הוליוודי שהייתי רוצה להכיר.

ספנסר טרייסי? הוא ממש לא אטרקטיבי.

אבל אם את לא אוהבת אף אחד, אז בסדר, אני מרשה לך לא לאהוב את ריצ'רד גיר.

לא, לא, אני לא יכולה. את חייבת.

התכוונת לאטרקטיבי מבחינה חיצונית?

כי ספנסר טרייסי פשוט שידר רוגע ושיקול דעת, זה מה שאהבתי.
לא מצליחה להזכר במראה של כוכבי קולנוע. יכולה להמליץ לי על אתר בו אמצא תמונות בצורה מרוכזת? אולי אם אראה אותם אוכל למצוא מישהו שנראה טוב בעיני.

ברור שחיצונית (כלומר,

ברור גם שאי אפשר להתעלם לחלוטין מהאופי, או מה שנדמה שהוא האופי שלהם).

לגבי אתרים - את יכולה לגגל משהו כמו "50 השחקנים הכי לוהטים/יפים" או משהו (או של שנות ה-90 או של שנות ה-80 וכו' אם את רוצה להיות יותר ספציפית) כדי לקבל רשימה - נניח פה
http://www.harpersbazaar.com/culture/features/g4612/hottest-men-of-all-time/?slide=1
אם כי זו רשימה טיפה משונה (קורט קוביין? ג'סטין טימברלייק? אני לא מדברת על השחקנים הכוכבים של הדור החדש, שבאמת לא משהו, אבל הרשימה הזאת לא חריגה באלה שהיא מציינת).

אם מדברים על צעירים - אלה לאו דווקא כוכבי קולנוע, אבל זו באמת רשימה לא רעה בכלל (אם כי היא עדיין כוללת כמה שחקנים צעירים מהרשימה הקודמת, שעדיין לא משהו... אבל יש פה כמה שלא היכרתי קודם, וחבל...):
http://beauty-around.com/en/tops/item/1120-beautiful-men-of-the-world

חיצונית בלבד, יש הרבה.

לפי התמונות שמראות הרבה כוכבים בצעירותם- פול ניומן, רוברט רדפורד, קלינט איסטווד, ג'ו מנגניילו, שון אופרי, בתמונה ברשימה השניה צ'אנינג טייטום נראה פתאום נחמד, ובכלל יש שם כמה דוגמנים שנראים טוב.
מצד שני, את השחקנים כבר ראיתי בעבר, ואז לא הקדשתי מחשבה למראה שלהם. כנראה שהם לא באמת אטרקטיבים בעיני.
אבל אם הייתי בת 20 קלת דעת, אולי הייתי מנסה לתפוס את נסיך דובאי.

ואם כבר

קלינט איסטווד, את יכולה לגגל את הבן שלו, סקוט איסטווד.

וצ'אנינג טייטום ממש לא משהו.

לסקוט איסטווד יש את תווי הפנים,

אבל אין את המבט.
צ'אנינג טייטום נראה טוב רק בתמונה הספציפית באתר השני, בדרך כלל אני באמת לא חושבת שהוא נראה משהו.

tal902

New member
אה... שתי חרמניות

תפסיקו להחפיץ גברים..... (;
&nbsp
סתם, תמשיכו....

אנחנו מדברות על אטרקטיביות,

לא על מי היינו שוכבות איתם. לא הייתי שוכבת עם אף אחד מאלה שדיברנו עליהם (כלומר, אולי הייתי שוקלת את זה לפני שני עשורים, במסגרת קשר רציני, עם ריצ'רד. אבל רק אולי. בכל מקרה להגיע למודיעין כדי להיפגש איתו הייתי מגיעה...).

אני יכולה לדבר באותה צורה על אטרקטיביות של נשים (רק בלי הסייג בסוגריים). זו לא החפצה במובן שאין לי כוונה או רצון "להשתמש" באף אחד פה, אבל זו כן התייחסות לתכונה אחת מסוימת בהם, כלומר למראה החיצוני.

tal902

New member
אין אתן הנשים אלופות

לגבי הפיסקה האחרונה שלך. גם אני בפעם הבאה שאבחן מראה של נשים אגיד אני לא מחפיץ אני רק מתייחס אליהן על פי פרמטר אחד....
&nbsp
אלופות אתן...
&nbsp
זה לא החפצה מבחינתך כי אתן (הנשים) עשיתן את זה. כשאנחנו הגברים עושים את זה זאת החפצה בריבוע... (מבחינתכן)

אם להתייחס למראה הנאה של אדם זו החפצה בעיניך,

אז זו החפצה. אם החפצה כוללת עניין של מין, או איזשהו מימד של "שימוש" באותו אדם, זו לא החפצה. זה לא קשור לשאלה של אם זו אישה שעושה את זה, או אישה שמביטים בה, או שמדובר בגברים.
אם הומוסקסואל אומר על אישה שהיא יפה זו החפצה בעיניך?
אם אמא אומרת על הילדה שלה שהיא יפה זו החפצה בעיניך?
בשני המקרים האלה מדברים על המראה של האדם, אבל אין פה מימד מיני בכלל או מימד של שימוש באדם - רק הבעת דעה על המראה שלו.
אם תשים לב, גם לא דיברנו בכלל על אברי גוף או על מין - רק על אם הם אטרקטיביים או לא. האמת שאם תשאל אותי, אני לא יכולה להגיד לך אילו חלקים מהגוף, אם בכלל, בנוסף לפנים, הופיעו בתמונות או בחלק מהתמונות - אני הסתכלתי רק על הפנים (שוב, יכול להיות שזה כל מה שהופיע - אני פשוט לא יודעת).
אגב, גם אם גבר מסתכל על תמונה של, נניח, קתרין זטה ג'ונס, ואומר שהיא יפה או מושכת, זו לא החפצה בעיניי. אם הוא אומר שהיא כ)#@, או מתאר מה הוא היה רוצה לעשות לה - זה עניין אחר.

אגב, זה קצת מגוחך

לחשוב שהסיבה שהיא לא רוצה לנסוע למודיעין ברכב שלה היא הוצאות הדלק, וקשה לי להאמין שזה באמת מה שחשבת - כך שאנחנו חוזרים לעניין של "אתה מסכים שהגבר אחראי על הנסיעות" אבל מנסה לפטור את עצמך על ידי מתן "החזר הוצאות נסיעה". מציעה לך להבא לא להציע דבר כזה, כי מעטים האנשים שלא יגיעו למסקנה שאתה... לא יודעת, שנזם תשלים את המשפט. היא נהנית מהדברים האלה...

La Milagrosa

New member
היא צודקת. יצאת איש קטן וקמצן.

בטח אתה אחד שגם מתחשבן על כל כוס קפה בדייטים.
בקיצור, אני ישר הייתי פוסלת אותך. אגב מה קשור הגיל שלה? בגלל שהיא בת 40 היא אמורה להעלים עין מפגמים קשים ולצאת עם כל לוזר שיש בסביבה?
רק על ההערה המסריחה שלך על עיר מגוריך היפה הייתי מטיסה אותך לקיבינימט.

למעלה