המתישבים והחיילים

אוגי 2000

New member
המתישבים והחיילים

קצין בצהל חטף מכות לטענתו מהמתישבים, אני לא מאמין לתקשורת השמאלנית יכל להיות שהוא נעקץ על ידי דבורה בכלל. אבל נניח שזה נכון מה זה אומר,,,,,,,,,,? בסהכ החיילים והשוטרים גרשו בגזענות לשמה אנשים מבתיהם , מה שאומר שהם החיילים והשוטרים - הרעים. לעומת זאת המתישבים הם הטובים, ולכן אם מתישב נותן מכות לחייל או שוטר אני מבין אותו מאד.

FireBat

New member
תתבייש.

תגיד לי אתה נורמלי? אין הבדל ביניהם לבין ערבים או שמאלנים שמיידים אבנים, ואגב בכלל לפושטק שמכה חייל צה"ל צריך לשבור את כל העצמות. חיילים מסכנים את חייהם ומגנים עליהם יום יום, ושוב ושוב מקבלים יריקה בפנים. איך אתה לא מתבייש? ראית בכלל איך מפזרים הפגנות של ערבים בארץ? איך מפזרים הפגנות באירופה? (הפגנות סטודנטים אפילו). כפפות של משי משתמשים איתכם.

אבל באירופה החיילים לא מגרשים

אנשים מהבתים, משום מה הפרט הזה נעלם ממאמרך.

FireBat

New member
חחח מגרשים,

אתה יודע שבכוונה משתמשים במושג הזה "גירוש יהודים" כדי להשוות את זה למה שעשה היטלר. אחלה גירוש, עם דירה חדשה, מגרש שיהיה שווה בקרוב פי 3 מגוש קטיף, לחלק גם בילוי בבית מלון, והתרעה של כמה חודשים מראש, שיגרשו גם אותי. וזה גם מה שמפריע לי - שהם פוגעים בי גם בכך שהם מחממים את הגזרה, גם בכך שהם מסכנים את צה"ל, וגם עולים הרבה כסף למדינה, עם כל הכבוד לאידיאולוגיה, ויש כבוד. מעניין מה הם היו אומרים אם היו אומרים להם - "אחלה, אין פיצוי, תישארו אבל צה"ל הולך".

מה זה קשור להטלר

וזה באמת לא קשור בכלל הפיצוי של הכסף, מיכיוון שהאנשים לא רוצים לצאת -נקודה. זהו גירוש לא מוסרי בעליל , וזה לא בושה אם תודה בכך.

אתה ראית פעם איך מפזרים אותנו? אתה

יודע מה זה יסמניק? אתה יודע מה זה כש5 יסמניקים באים ביחד ומפוצצים לך תמוח במכות?! כנראה שלא אז עדיף שתשתוק... "כפפות של משי" עלק... אולי "אלות של יסמניקים".

FireBat

New member
טוב שבהתנתקות הצלמים היו חופשיים

ותאמין לי הם חיפשו דם. אבל מה, לא היה דם.

אתה רוצה אולי

לספר לי מה היה? מי היה שם אני או אתה? מי קיבל מכות אני או אתה? מי ראה אנשים שלקחו אותם לבית חולים בגלל יסמניקים אני או אתה? אז עכשיו בוא תספר לי מה קרה שם... כפפות של משי...

FireBat

New member
אל תתנשא מעליי,

ברוך הבא לישראל ותתחיל לעבוד כמו כולנו, פרזיט. אנשים חיים פה בעוני והמדינה מחזיקה התנחלויות שעולות הון עתק.

פרזיט עשה אותך. ההורים שלי משלמים

חוץ מהמיסים הרגילים עוד 1000 שקל בממוצע למיסי ישוב. מה אתה מבלבל תמוח.

אא דניאל-אנחנו אוהבים אותכם

ואנחנו הרוב במדינת ישראל

FireBat

New member
אם הייתם הרוב, לא הייתה התנתקות.

לא שיווקתם את עצמכם מספיק טוב. ולפי איך שזה נראה מבחינת תדמית המתנחלים בעיני העם, ההתנתקות הבאה רק מתקרבת.

FireBat

New member
קיצר מה שאני אומר זה מספיק

לפגוע בצה"ל, שבסך הכל הוא מבצע את החלטות הדרג המדיני. ותעבדו יותר טוב על התדמית, לפחות שהעם יתמוך בכם ושלא יהיה פה מצב של מיעוט שסוחף את כל המדינה אחריו בדרך למטה, כי ככה אתם נראים בינתיים.

הפגיעה שאני פוגע ויפגע

היא פגיעה בחיילים ושוטרים שעושים תהחלטות בכזאת שינאה ובכזאת אלימות.

למעלה