המתישבים והחיילים

בושה וחרפה -צבא ומשטרה גזעניים

גרשו אנשים מביתם. ובגלל שמתישב מביע את כעסו הצודק , עושים מזה רעש.

FireBat

New member
גזעני אולי במה שעושים לפלשתינאים

ולערביי ישראל. לא נראה לי שיש פה גזענות כלפי יהודים.

FireBat

New member
אחלה, אז אנחנו מדינה גזענית

בוא נעשה פה מדינה דו-לאומית ונסגור את הבאסטה, כי ככה בטוח לא נהיה גזעניים כלפי אף אחד.

FireBat

New member
זה שפינו אותם כי הם היו יהודים זה

לא דבר חדש ולא דבר בעייתי. אני בכלל בעד כמה שפחות חיכוכים של לאומים שונים אחד עם השני, זה רק יוצא בעיות, לפחות עד שכולנו נלמד לחיות ביחד. ולא רק אצלנו - בכל העולם. אז עד שנתבגר - הכי טוב שאנחנו פה והם שם.

FireBat

New member
אוקיי, אז למה אתה מתעצבן על הערבים

והשמאלנים שפוגעים בחיילים בבילעין?

תגיד אתה לא יודע לעשות הבחנה בין

מקרים.בבילעין לא היה גירוש ואילו בהתנתקות כן,זה הבדל עצום.

FireBat

New member
דווקא כן, אבל פה אין צורך.

"ובגלל שמתישב מביע את כעסו הצודק , עושים מזה רעש" - זה אתה אמרת. מתאים גם לערבי מבילעין שגזלו לו את האדמה. מתאים גם לערבי מציר פילדלפי ששיטחו לו את הבית. מתאים גם לערבי מישראל שגירשו אותו ב-48. אני נגד פגיעה בחיילים, במיוחד שזה נעשה בצביעות כמו שקרה בהתנתקות. ממש נאמני המולדת אתם מה?

יש לך ראיה חד צדדית מסוכנת

אתה רואה רק מה שהמתישבים עושים, אבל מה שהשוטרים והחיילים עשו שזה גרוש גזעני ומחליא ,זה נעלם מעיניך. שמעת פעם על המילה אובייקטיביות?

FireBat

New member
אתה לא יכול להיות אובייקטיבי,

אתה היית שם. ואגב אני ממש מרכז, אני מתון, אני צופה באירועים ומחליט את העמדה שלי. נכון, זה היה כואב, גם אני הרגשתי רע כשראיתי את התמונות, אבל אני ידעתי ואני עדיין יודע שאין ברירה, וזה לטובת מדינת ישראל.

FireBat

New member
חח שבת שולם גם לך ../images/Emo24.gif

לא יודע מה נכנסתי לפורום פוליטי, סתם מעצבן כי גם ככה כל אחד ישאר בעמדות שלו ועף אחד לא יצליח לשכנע את השני.

גירשו אותו מתל אביב ומיפו ועכו ו...

וחיפה בקיצור כמעט כל הארץ. אבל אם לא תבין שזאת הארץ שלנו ולא שלהם אז אתה באמת צריך להחזיר תמפתחות, לסגור תבסטה וללכת לגור באוגנדה.

טובים, רעים זה עניין סוביקטיבי...

לתת מכות לחיילים? זאת כפיות טובה. אני מבינה את הצער שלהם אבל אני בהחלט מתנגדת ולא מבינה הרמות יד.

למעלה