המתלוננת על בוכריס יצאה מבדיקת הפוליגרף דוברת אמת

מעמקים39

New member
מה עצוב?

שזה לא יעזור לה. גם אם היא ועוד רבות אחרות יימצאו דוברות אמת ואפילו אם יצלמו אותן נאנסות, יהיה מי שיגזור גזר דין מגוחך ומי שיקצר את גזר הדין הזה.

מעמקים39

New member
אלוהים ישמור, כמה מקרים, זה לא נגמר

ואלה רק המקרים שמגיעים לידיעתנו, תארי לך כמה אנחנו לא יודעים.
המדינה הולכת לאחור. מסכנות. לא יאמן. גיהנום עלי אדמות. אני מזועזעת.
גם נאנסות וגם עוברות השפלות פומביות וחקירות.
הבחורה נאנסה ועכשיו צריכה להוכיח זאת לכולם. לא יאמן

pov2

New member
מה שעוד עצוב

זה שלא רק עורכי דינו צפויים לדבר על חוסר האמינות של הפוליגרף
אלא גם חברים בקבוצת פורום פמיניזם.
&nbsp
ואני מקווה שהנבואה הנל תהפוך אותי לשוטה.
&nbsp

מעמקים39

New member
שוטה שוטה שוטה

ככה אתה רואה אותנו?
השתגעת?
תיכף תראה איך כולם פה מתייצבים מאחוריה ואפילו אומרים לך שהם לא היו צריכים בכלל את הפוליגרף הזה. במיוחד ברטור. אתה תראה...

Berethor

New member
מה אתם מצפים ממני להגיד חוץ מזה שבוכריס הוא ככל הנראה אשם?

וכמובן שאונס זה דבר רע, הדברים האלו מאוד ברורים מאליהם וזאת אחת הסיבות שאני בדרך כלל לא משתתף בנושאים כאלה. לגבי זה שלא היו צריכים בכלל את הפוליגרף, אני לא מסכים, ופה כבר נסחפתם, הפוליגרף יכול מאוד לעזור בלהוכיח שבוכריס אשם, משום שמדובר בפרשה מורכבת ומשום שבוכריס מואשם בכך שהוא אנס את המתלוננת בצימר ברמן הגולן, מה שיכול להעלות את השאלה למה היא נסעה איתו לצימר ברמן הגולן מכתחילה, מקום שידוע בכך שנוסעים עליו הרבה זוגות בכוונה לעשות דברים מיניים במקום.

pov2

New member
אני ציפיתי שבפורום פמניזם, לא יתנדבו לסנגר על בוכריס

שכשמתלוננת ואף יותר מ1, מעיזה להגיש תלונה כנגד הסוטה התורן, היא תזכה מחברי הפורום הזה לגיבוי ולא לרמיזות שהיא שקרנית שנהנתה איתו בצימר.
&nbsp
סתם- לא באמת ציפיתי לזה
אני הרי מכיר את חברי הפורום הזה ובמיוחד אותך, שנמצא כאן רק כדי להתנגח בנשים שעל הפרק (אלא אם הן חזקות ושעירות כמו גברים)

Berethor

New member
אם הייתי "מסנגר" על בוכריס אז לא הייתי אומר שהוא כנראה אשם

רק הסברתי למה היו צריכים את הפוליגרף, אבל כרגיל אתה מחפש למה להיטפל כדי לנסות להוציא אותי רע.

למה?

אני נוטה בד"כ להאמין למתלוננת אבל למה חשוב לך שכולם בפורום פמיניזם יסתדרו לפי הדעות שלך ותמיד תמיד יאמינו למתלוננות לפני שיש הכרעה בדין?

מה הקטע הזה של "כולם צריכים להיות כמוני בפורום פמיניזם"?
האמת היא שזה קטע די מגעיל ושתלטני מצידך.

אדם יכול להאמין או לא להאמין למתלוננת, יכול גם לומר "אני לא יודע" מבלי שדעתו תפסל.

אני יכול לקבל אנשים שחושבים אחרת ממני, לא מוכן לסבול אנשים שלא מוכנים לקבל דעות אחרות מדעתם.

pov2

New member
התמיכה במתלוננות חשובה לי כי

הסיכוי שהן משקרות שואף לאפס ובמקרה כזה, להאשים אותם בעלילה לפני שהוכחה אשמתן זה חמור הרבה יותר מלהאשים את החשוד לפני שהוכחה אשמתו
והדבר מאכזב/מקומם שבעתיים, לא כי ״לא חושבים כמוני״ אלא כי זה עוד מתבצע בפורום שאמור להיות למען נשים.
&nbsp
אנשים שלא מאמינים למתלוננת על בוכריס, יכולים אמנם להכריז על עצמם כפימיניסטים
אך זה כמו שבוגד יכריז על עצמו שהוא נאמן.
&nbsp
*נ.ב- בוגד אמנם יכול לכתוב ״בפורום נאמנים״ אבל לפחות שלא יכריז על עצמו שהוא נאמן.
&nbsp

Berethor

New member
משום שבשם "השוויון" צריכים להאמין לנשים ולא להאמין לגברים

ובשם "השוויון" צריכים להכניס גברים לכלא ללא שום הוכחות וללא חקירה מספקת של האירוע, אחרת זה "לא פימיניסטי". אתה ומעמקים39 לא תצליחו להוציא ממני "שצריך" להאמין למתלוננת ללא שום הוכחות וללא פוליגרף, בסך הכל אמרתי שהיה צריך פוליגרף בניגוד למה שאתה ומעמקים39 חושבים, במיוחד בהתחשב בנסיבות השנויות במחלוקת של הפרשה, ובגלל השאלות שיכלו להעלות חוקרי המשטרה.

pov2

New member
ברטור, אל תכניס לי מילים לפה

האינסטינקט להאמין למתלוננות על תקיפה מינית צריך להתבצע לא משום שהן נשים, אלא משום שאחוז תלונות השווא בנושא הוא אפסי.
אם היתה בארץ מגיפת עלילות ולא מגיפת תקיפות מיניות, הייתי מבין מדוע הרפלקס הוא לחשוד במתלוננות.
כל עוד זה לא המצב, אז כל מי שקפוץ להאשים את המתלוננת בשקרים, הוא בודאי לא פמיניסט
והוא מוסיף חטא על פשע, כשאת סינגוריו על החשוד, הוא מבצע בפורום זה.

aaa123

Member
הטענה שאחוז תלונות השווא אפסי אינה טענה מוסכמת

אני בהחלט מבין שיכולות להיות דעות שונות בנושא.
&nbsp
הבעייתיות שאני ראיתי בהודעה של ברטור אינה הטענה שצריך פוליגרף אלא השאלות שהוא העלה שהן שאלות שרומזות על האשמת הקורבן גם אם מוסכם שכן היה אונס.

pov2

New member
הנה עוד ״פמיניסט״ שהצטרף לקעקע אמינותן של מתלוננות

הפורום הזה מבזה את הפמיניזם, כי עוד עלולים לקשר את הכותבים בו, למושג הזה.
&nbsp
&nbsp

aaa123

Member
קודם כל העמדה הראשונית שלי היא להאמין למתלוננות

במיוחד אם יש יותר מאחת אבל אני בהחלט פתוח לשנות את דעתי אם יהיו ראיות נגדיות.
&nbsp
אני חושב שצריך לתת לכל אדם את האפשרות להגן על עצמו ואילו הייתי מואשם באשמת שווא כזאת בהחלט התגובה שלי היתה שאני רוצה שיקחו אותי ואת מי שמאשים אותי לפוליגרף.
&nbsp
אבהיר שהמצב אינו סימטרי מבחינתי בגלל הנטיה הראשונית שלי להאמין למתלוננת(ששונה מהטענה שאחוז תלונות השווא אפסי,ואני לא מתיימר לדעת מה אחוז תלונות השווא).
אם הפוליגרף תומך במתלוננת אגיד שאני מאמין לה.
אם הפוליגרף נגד המתלוננת,לא אגיד שאני מאמין שהיא משקרת אלא שיש לי ספק סביר.

ושוב אתה ממשיך במסע הטיהורים שלך

מי שמך לתת ציונים לגולשים כאן?
זה פמיניסט, זה לא פמיניסט, זה חצי פמיניסט, זה שוביניסט.

מה הקטע שלך?
הפורום הזה משווע לנושאים ואתה מתעקש להבריח גולשים שלא עומדים בתקן שהמצאת.

אתה באמת רוצה פורום שיביע רק את הדעות שלך וכל מי שחורג מהדעות שלך יעזוב? כי זה לא פורום, קוראים למה שאתה מנסה להשיג "בלוג".

מי שמך? משגיח הכשרות של פורום פמיניזם?

אתה מזכיר לי למה הפסקתי לכתוב כאן.

הנסיון המתועב הזה של לחפש איך להאשים מישהו אחר שאינו מספיק פמיניסט. מישהו שאינו "ראוי" לכתוב בפורום פמיניזם.
הדרך שלך לטהר את עצמך כגבר שכותב בפורום פמיניזם דרך השפלתם של אחרים.

הפורום הזה גוסס, ואתה ואנשים כמוך הם הסיבה.
במקום שהפורום יהיה כר רחב לדיונים בנושא פמיניזם אתה ועוד כמה כמוך מחפשים מקום מוגן בו רק מי שחושב כמוכם יכול לכתוב בו, הפחד מדעות שונות, מחריגה מהסטנדרט סוגר את הפורום הזה.

למעלה