המתלוננת על בוכריס יצאה מבדיקת הפוליגרף דוברת אמת

pov2

New member
יובן, לדעתך האשמת מתלוננות זה דבר לגיטימי בפורום פמיניזים?

אם אפילו מאשימי מתלוננות יכולים להגדיר עצמם כפמיניסטים, אז מהו הגבול?
זה כמו שחנין זועבי תגדיר עצמה כציונית ותתעקש לכתוב את משנתה למען החזבאללה בפורום ציונות ועוד להתלונן שתוקפים אותה על כך.

הפורום הזה גוסס לא מפני שחוסמים פה פמיניסטים מלכתוב אלא מפני שפמיניסטים פשוט לא נכנסים לפה.
מי שכן נכנס לפה זה חובבי ויכוחים שכל קשר בינם לבין קידום נשים הוא מקרי בהחלט והם נכנסים דווקא לפה, כדי להתווכח עם הפמיניסטים (המעטים) שעוד נותרו.

מי מדבר על האשמת הקרבן?

אתה דיברת על מי שבכלל יעז לפקפק בפוליגרף.
זה מגוחך. פוליגרף הוא מכשיר בעייתי וברור לשנינו שגם אם הוא היה עובר כדובר אמת בפוליגרף לא היית משנה את דעתך.

אם אדם כותב בפורום פמיניזם, כנראה שהוא מתענין בתחום.
למה חשוב לך כל כך להוקיע אותו כלא פמיניסט מספיק?

אף אחד אינו מנסה להביס אותך בתור אלוף הפמיניסטים, זכית בתחרות.
תן לאחרים לחיות גם אם דעתם שונה משלך.

אני בספק אם חנין זועבי היתה מגדירה עצמה כציונית וכותבת בפורום ציונות.
לא הכרתי מספיק את ברטור אבל אני די בטוח שהוא בעד שוויון הזדמנויות לנשים.
למה לתקוף אותו רק בגלל שהוא לא מדקלם את המנטרות האחרונות מהחוג למגדר?

Berethor

New member
בקיצור כל גבר שלא מאמין אוטומטית לכל תלונה של אישה על גבר

"מאשים את הקורבן" או/ו "לא פמיניסט" מבחינתך, גם אם הוא בסך הכל ציין את העובדה שלא כל תלונה של אישה על גבר היא תמיד נכונה, ולכן צריך לחקור את הפרשה.

Berethor

New member
תחרות הMangina השנתית, צריך להקריב כמעט כל דבר כדי לזכות בא

פלא שpov2 חושב שאף אחד כאן לא פמיניסט חוץ ממנו, בשביל להיות "פמיניסט גדול" כמו pov2 צריך לחפש כל תירוץ כדי לנסות להוציא גברים כמה שיותר רע, וגם לא צריך הרבה הוכחות לשם כך.

[URL]http://www.urbandictionary.com/define.php?term=mangina[/URL]

pov2

New member
שום אתה מדבר שטויות בשמי וחבל

אני לא מנסה להוציא גברים רע, אלא רק לחשוף את הרוע של הגברים הרעים.
יש הבדל.
כדי לגלות שהקשר בינך לבין פמיניזים הוא מקרי בהחלט, אין צורך להיות פמיניסט גדול. מספיק לדעת לקרוא.
&nbsp
&nbsp

GreenMamba

New member
לא ציפיתי ממך לפחות מהאשמת הקורבן

והנה, אתה ממלא את תפקידך נאמנה, כאחרון השוביניסטים.
&nbsp

aaa123

Member
הטקסט שלו בהחלט עומד על הגבול של האשמת הקורבן

ואני מסכים עם ההסתייגות ממנו.
יחד עם זאת לא הייתי מגדיר אותו כהאשמת הקורבן.
&nbsp
יש בו רמיזה שאולי הקורבן אשמה אבל אין האשמה מפורשת(להעלות שאלה זה לא לקבוע מה התשובה לשאלה,ומי שממש רוצה להאשים את הקורבן היה מתבטא באופן גרוע הרבה יותר).

GreenMamba

New member
כל טקסט ש"שואל"

למה היא בכלל הלכה איתו?
מי עולה לדירה של גבר אם היא לא רוצה לשכב איתו? מה היא חשבה שיקרה שם?
למה היא נסעה איתו לצימר, שהרי ידוע שצימר זה מקום שזוגות נוסעים אליו להז***?
למה היא התלבשה ככה?
למה היא שתתה?
וכו' וכו'
&nbsp
הוא טקסט מפורש של האשמת הקורבן.
עצם זה שהנאנסת נשאלת את השאלות האלו וצריכה "לספק הסברים" במקום לשאול אותה שאלה אחת פשוטה- זה היה מרצון או בכפיה? וזה הכל.
כל היתר- פשוט לא רלוונטי במקרה הטוב, ומאשים את הקורבן במקרה הרע.

pov2

New member
האשמת הקורבן פה אמנם ״רק״ מרומזת- אך ברורה

ומה שעוד ברור, שמי שעושה זאת, מסנגר בצורה מרומזת על בוכריס
כאן- בפורום פמיניזים.
כאמור- זה לא מפתיע כי מס׳ הפמיניסטים פה אפסי.
&nbsp

pov2

New member
ובכן- לצערי צדקתי

aaa123

Member
ובכן לא צדקת לפי ההודעות עד עכשיו

אתה כתבת:"לא רק עורכי דינו צפויים לדבר על חוסר האמינות של הפוליגרף
אלא גם חברים בקבוצת פורום פמיניזם."
&nbsp
מי בדיוק כתב בפורום על חוסר האמינות של הפוליגרף?
גם Berethor לא כתב על חוסר האמינות של הפוליגרף.
&nbsp
גם אני בדומה אליו חושב שפוליגרף רלבנטי(שזאת טענה שונה מטענה שאומרת שלא מאמינים למתלוננות).
&nbsp
בניגוד לברטור לא הייתי בכלל מעלה את האפשרות של יחסי מין בהסכמה מ2 סיבות:
א)זה לא מצב שבוכריס מודה ביחסי מין בהסכמה והוא בכלל מכחיש כך שלדעתי צריך להכריע בין האפשרות של אונס והאפשרות שבוכריס צודק והוא בכלל לא פגע במתלוננות(שראויה לבדיקה בפוליגרף גם אם מראש אני מעריך שהיא לא נכונה במיוחד שיש יותר ממתלוננת אחת).
ב)גם במצב תיאורטי שבוכריס היה מודה ביחסי מין בהסכמה אז השאלה היא לא אם הוא אשם אלא מה חומרת אשמתו(מאחר שגם יחסי מין בהסכמה עם מישהי שמתחתיו זאת אשמה חמורה).

aaa123

Member
במיוחד שיש יותר ממתלוננת אחת מתייחס

להערכה הראשונית שלי שבוכריס משקר כלומר העובדה שיש יותר ממתלוננת אחת מחזקת את המתלוננות עוד לפני הפוליגרף.
&nbsp
עדיין אני חושב שצריך לבדוק את כל האפשרויות, ובכל פשע חמור אם אין ממש ראיות ברורות כמו DNA של הפושע בזירת הפשע צריך לעשות בדיקת פוליגרף.
&nbsp
אגב אני לא טוען שהפוליגרף אמין ב100 אחוז אבל גם בני אדם לא אמינים ב100 אחוז וכמו ששומעים בני אדם אז לדעתי רצוי גם לשמוע מה "אומר" הפוליגרף(ואני לא חושב שזה בסדר שבית משפט מסרב לקבל פוליגרף כראיה).
&nbsp
אילו הפוליגרף היה "אומר" דברים הפוכים מ2 המתלוננות היה לי ספק סביר בלי ראיות נוספות אבל מכיון שלפי מה שאני קורא זה לא קרה בעיני אשמתו של בוכריס הוכחה מעבר לספק סביר.

Berethor

New member
לפי הכתבה הזאת הפוליגרף הוא אמין וכמעט בלתי אפשרי לרמות אותו

"כולם רוצים להצליח בבדיקה, גם מי שמשקר וגם מי שאומר אמת. השאלה היא מה אחוז הטעויות שיכולות להיות", אומר גזית, "בגלל שזה תחום דיאגנוסטי, יכולות להיות טעויות באבחון. יש אנשים שטעו באבחונים שלהם אך לנבדק אין יכולת לרמות את הפוליגרף. התגובות שבודקים הם של מערכת העצבים האוטונומית, תגובות שלא נשלטות כי אני לא יכול לשלוט בשינויים בלחץ הדם או בדופק. הטעויות נובעות מניסוח לא נכון של שאלות או מקבלת חומר חלקי ולא מלא. מי שעושה את הטעות זה הבודק, בניסוח השאלות או בפענוח לא נכון של התרשימים".

[URL]http://www.mako.co.il/health-magazine/articles/Article-af1c4c31efe7351006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=294620603[/URL]

הערה עובדתית

התלונה היא על אונס שהתבצע לפני שנים, קשה להאמין שיש ראיות פיזיות.
למיטב ידיעתי, התלונה השניה היא הטרדות בסמסים שנעשו בשעות מאוחרות של הלילה. (תקנו אותי אם אני טועה, יש מצב שאני לא מעודכן)

pov2

New member
נו, ואתה עוד שואל מי מאשים מתלוננות בעלילה...

pov2

New member
נבואה: הפרשה תסתיים בהתפטרותו מצהל בלבד.

כמו שקורה רבות לבכירים שמואשמים בעבירות מין.
עזיבת התפקיד מספקת את מערכת המשפט
ואילו החוק שמדבר על 18 שנות מאסר על אונס ומס׳ שנות מאסר על מעשים מגונים, נותר בלא שימוש- באדיבות שופטי ופרקליטי מדינת ישראל.

מאחר והתלונה הוגשה למשטרה הצבאית

ולא למשטרה הרגילה, יש מצב לשתי אפשרויות קיצון.
1. אם יורשע, העונש יהיה קשה במיוחד.
2. אם השופטים, שהם שופט מקצועי אחד + שני קצינים לא ימצאו מספיק ראיות, הוא ישוחרר או יודח מהצבא.

לא ברור לי מדוע בחרו דוקא לגשת למש"צ בתלונה הזאת, אני בטוח שיש סיבה טובה.

למעלה