מין הסתם כנסי רוצה גם תמונות של מתמודדות אחרות????
J JULI4561 New member 22/7/05 #12 נחמדה .. אבל העונה ה-3 עוד לא נגמרה אז אני לא רוצה לפתח לימעכשיו פיבוריטית לעונה ה-4 כי לא ראיתי אות כולן עדיין
נחמדה .. אבל העונה ה-3 עוד לא נגמרה אז אני לא רוצה לפתח לימעכשיו פיבוריטית לעונה ה-4 כי לא ראיתי אות כולן עדיין
M MeetLofe New member 22/7/05 #27 את לא יכולה לקבוע לעצמך פיבוריטית.. גם אם את רואה את כל המתמודדות את צריכה לראות את האופי שלהן ואיך הן מתנהגות בסדרה...
את לא יכולה לקבוע לעצמך פיבוריטית.. גם אם את רואה את כל המתמודדות את צריכה לראות את האופי שלהן ואיך הן מתנהגות בסדרה...
ס ס י מ ס י ת New member 22/7/05 #17 שאלה למנהל/ת אם תרצה/י אז אני יכולה להשים תמונות של כל מתמודדת בטופ מודל 4 אז תענה/י לי
M MeetLofe New member 22/7/05 #31 כן...בקרוב באתר הישראלי... המון המון סרטונים http://www.antm.exe.co.il/
O oOBAGIRAOo New member 22/7/05 #35 לא נכון, זאת הכי יפה--> תראו איזה שיער מושלם, תראו כמה היא כוסית.
O oOBAGIRAOo New member 22/7/05 #37 כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
M MeetLofe New member 22/7/05 #38 אוי איכס שרה נראית יפה רק בתמונות אבל היא ממש דומה לשרית חדד והיא בלעט