הנאים השכנים מאוחרי עיני השקד האלו?

שאלווווום../images/Emo9.gif

אני הדר
איך קוראים לך?
גיל?
מאיפה?
כתבת כ"כ הרבה ושכחת להציג את עצמך

Danielle b3

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo74.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני דניאל
השתלבות נעימה

breakaway girl

New member
חחח..אוקיי

אז אסי כבר נראה לי מת עליך!! ו.. ברוכה הבאה
נ.ב. חברה אני טסה לכמה ימים לחו"ל.. חח..לאליפות בינלאומית של הכדור עף! כי בארצי זכיתי מקום שני! אני כמעט הכי טובה בארץ אתם קולטים?! חח.. טוב אז ביי ותאחלו לי בהצחלה! אני חוזרת יום שבת.. ואני אתחבר למסנג'ר כי אני לוקחת איתי את הלפטופ שלי כמובן איך אפשר בלעדיו?!

../images/Emo12.gif

וואו!! בהצלחה!!! ולאיפה את טסה?
אה, ואיזה כייף לך את טובה בכדור עף, אני ממש גרועה בזה!! הכי גרועה שיש
ושוב, בהצלחה! ותהני!

timtamtum1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ייייייאאא! איזה כיף לך!! בהצלחה ינבלה
תביאי משהו מהדיוטי

breakaway girl

New member
חחחח

תודה מה אתה רוצה מהדיוטי?! חחח.. אני הולכת לפוצץ ת'עגלה הקטנה הזאת בממתקים!! אני אקנה לך M&M חח.. עם בוטנים או לא?! חחחחחח.. טוב תודה מותק!!!!

timtamtum1

New member
../images/Emo128.gifמה בוטנייםםם?&^!%#^$

שקדים!
ותביאי גם טובלרון לבן עם פצפוצי אורז, תביאי לי מערכת קולנוע ביתית ואדידס.. זהו בערך.. אולי אני אזכר בעוד משהו

breakaway girl

New member
חחחחחח

קודם אני אקנה לי ג'ינסים של דיזל! ואז נדבר על האדידס שלך! חחחח... תמירושששש אתה יודע כמה בקבוקים מותר לבן אדם אחד לקחת?

breakaway girl

New member
חחח..נו אני חייבת לדעת!!

איזה להשתכר.. אני שנה שעברה חיפשתי שמפניה בכל מקום ולא מצאתי.. ובסוף קניתי בספרד עצמה.. ושתיתי עם חבר שלי לשעבר.. וואי זה דבר טעים..חחח...

timtamtum1

New member
פעם

פעם פעם הייתי באילת עם ההורים שלי ואני ואחותי אמרנו לקבלנית (זאת שבקבלה
) שהם חוגגים חתונת הכסף וביקשנו שישימו להם בחדר שמפניה עם 2 כוסות ואמרנו להם את המספר חדר שלנו.. חחחחח חחחחחח
עכשיו זה נשמע מפגר אבל פעם זה היה כאילו "ווואוו" איזה חטא עשינו! חחחחח היינו קטנים

למעלה