הנבואה התגשמה!!! קין מופיעים בלבנון!!!!!!!!!

הנבואה התגשמה!!! קין מופיעים בלבנון!!!!!!!!!

אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לבנוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אמאלהההה אני

לא מאמינההההההה איזה !@#!@#@!#$%$#^&^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M a a y a n K

New member
אוי זה פשוט רוע...

עכשיו ראיתי את זה בפייסבוק...הם מטר מאיתנו!!! מה יותר קרוב מלבנון?!

אוקיי כעת שלחתי מייל למוזיקה נטו לברר את

העניין כדי שאולי יכתבו על זה ואולי יבררו עוד פרטים.. ואני הולכת להתקשר לכמה מפיקים כדי להודיע להם שיש הזדמנות פה ליד הידיים.. אנדרו (כידוע, המקור יודע הדבר) טוען בכל תוקף שאני לא צריכה להתעצבן כי לדעתו הפרסום של היום היה רק הקדמה לכך שהם יופיעו בישראל, והוא ממש בטוח שיכריזו את זה בימים הקרובים! הלוואי!!! אני אישית חושבת שזו פשוט עצירת הביניים שלהם לפני דובאי (הם יהיו בדובאי יומיים אחרי זה) כך שבישראל לא יהיה להם זמן ללכת בין לבנון לדובאי... מצד שני לפני שהם נוחתים בלבנון יש להם שבועיים ריקים בלוח..........................................! וזה הגיוני שאם הם היו עוצרים רק בישראל אולי לא היתה להם טיסה אבל בהחלט יש מסלול טיסה של לונדון-תל אביב-לבנון-דובאי... בכל אופן אם הם באמת יהיו בלבנון ויעשו שם פוטובלוג אני אצא מדעתי!!! בטח ריצ'רד יצטלם עם נסראללה!!!!!

M a a y a n K

New member
רק כדי שאני אבין יותר טוב

כי באמת לא הייתי פה הרבה זמן... מי זה אנדרו ואיך הוא קשור ללהקה?

אה! הוא זה שעושה את הפודקאסט

שזה כמו תכנית רדיו כזאת של קין... הוא מבין בדברים האלה

M a a y a n K

New member
אה!

אוקיי...אז באמת יכול להיות שבעוד כמה ימים תתחיל חרושת שמועות שגם קין מגיעים לארץ? ואז ניכנס לאתר שלהם ונגלה שהם הוסיפו Tel Aviv Israel לטור הנוכחי????

כאילו הם רציניים???

אם הם יהיו בלבנון ולא יבואו גם לארץ בדרך, אני נשבעת שאני אדיח אותם מהפלייליסט שלי (עד כמה שזה יהיה עצוב). כאילו, אין סיכוי שאני באמת אעשה את זה. אבל העיקרון.

אני עדיין בשוק מהעניין ../images/Emo2.gif

אני מרגישה כאילו מישהו עושה לי דווקא. מה הדבר הבא שיקרה??? הם יבואו לבקר פה אבל לא יופיעו??!?! לבנון זה כבר מוגזם! כמה מעריצים כבר יש להם שם??? ואז מה אם זה פסטיבל???! אנחנו נארגן איזה אחד כאן!! והלוואי ומה שאנדרו אומר נכון, אבל אני כבר למדתי לא לצפות לשום דבר מקין...
אבל הלוואי!

Lyla Bellamy

New member
חח איזה הזוי

אני מנסה להשאר אופטימית ולקוות שהם יגיעו לפה בדרך ! ואם לא שישרפו . ברצינות

Lyla Bellamy

New member
אוקיי זה ממש מתחיל לעצבן אותי !!!!!

אני בעד לפתוח עצומות , קבוצה בפייסבוק , לאיודעת מה . החרמת קין !!!1 במקרה הגרוע ביותר רצינית , אני לא אוכל לשמוע אותם אם הם באמת לא יבואו ככה , דו פרצופיים פלצנים שכמותם . כל המוזיקה שלהם תאבד משמעות . היום שבו הם יופיעו בלבנון זה היום שהם יהפכו לRIS מבחינתי !! אוקיי דובאי , בכיף אבל לבנון ? שילכו להזדיין מדורה המונית של שריפת קין ?D: הייתי חולה בל"ג בעומר אני באמת צריכה דברים לשרוף .

../images/Emo45.gif

ראיתי את התגובה שלך ברשמי, אחלה, אבל אל תזכירי כלום על מה שהיה עם ריצ'רד כי לא הייתי אמורה לפרסם את זה!!!!! אז לא להזכיר טוב??

Lyla Bellamy

New member
אוקיי , לא תכננתי

אני בדרך כלל לא רושמת תגובות אבל התעוררתי באמצע הלילה וטוב התעצבנתי כזה דם הגבתי בפייסבוק ובטוויטר למרות שזה לא באמת הם אבל הייתי צריכה להוציא כעס איפשהו

מי כמוני מבינה אותך

אבל בגלל שיש עוד מקומות שהם לא הופיעו בהם ואנשים לא יודעים מה ריצ'רד אמר לי אז זה לכאורה נראה לאנשים מוזר שמתעצבנים שהם לא באים כי הם גם לא באים למקומות אחרים. קיצר אנשים לא יבינו.. אני פשוט ממש מתעצבנת שזה לבנון מכל המקומות\, מעוז החיזבאללה והשחיתות, ועוד הם יהיו בג'ביל אם אני לא טועה שזה עושה לי רק קונוטציות רעות, ורק התמונה של המחבלים שחייכו לפני שהחזירו לנו את הגופות של גולדווסר ורגב עושה לי כזאת חלחלה וזעם ואני לא מאמינה שזה מקום שהם מסכימים להופיע בו, אבל שיהיה. כפי שאמרתי- אנשים לא יוכלו להבין למה הכעס שלנו כל כך גדול, הם פשוט לא יוכלו, זה דברים שרק אנחנו באמת יכולים להרגיש, אבל אי אפשר להסביר להם

Lyla Bellamy

New member
אהא..

גם אחרי המצב בשנים האחרונות קצת קשה להגיד שהם סתם הולכים ככה ללבנון .. לא כל להקה תלך ללבנון . סביר להניח שאם הם הסכימו בטח ישלהם משהו להגיד בנושא . באמת אי אפשר להסביר לאנשים שלא חיים במצב הזה , שיודעים רק מהתקשורת . תכלס אין לי בעיה שיופיעו באירן , אבל שלא יהיו דו פרצופיים כאלו . גם ללבנון מגיע קין , אני ממש מקנאה .

galoosh33

New member
מה הם דפוקים?

זה שני מטר מפה
כנראה שבאמת יש להם בעיה עקרונית עם להופיע בישראל..

קצת חדשות מלבנון, בשבילכם:

|הלינקhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3717874,00.html|סלינק| טוב, אם באמת אנחנו הולכים להפציץ, אני מקווה שזה יהיה תוך כדי ההופעה.

למעלה