הנבואה התגשמה!!! קין מופיעים בלבנון!!!!!!!!!

../images/Emo6.gif כן כן כן!!!!!

ולהגיד לכם את האמת, לא משנה מה יצא מכל הסיפור הזה, אני עדיין שמחה שזה קורה בגלל שלרגע קטן אחד קיוויתי באמת שהם יבואו להופיע פה. וזה אחרי שכבר מזמן התייאשתי מזה לגמרי... אז לפחות היה לי רגע של תקווה... ועכשיו נחזור לשנוא את ריצ'רד...

האמת אני כל הזמן נכנסת לרשמי בתקווה לראות -

"ישראל!" אני פשוט מתה שזה יקרה, כולי בדפיקות לב כל היום
האמת גם שהמנהלת של הרשמי, קרי הזאת, היא זאת שהודיעה לי ישר שזה קורה, שלחה לי על הקיר (ממש בשניה שזה התפרסם כך שאולי ידעה על זה קודם?) ואז עניתי לה שאני חייבת לדבר עם מישהו מהרשמי.. (אה גם שלחתי מייל לkeanemusic) בקיצור, ניסיתי לחשוב מה המניעים שלה לומר לי. זה ניתוח העניין שלי: יש שתי אופציות, או שהיא דיווחה לי בתמימות, או שהיא יודעת משהו שאנחנו לא יודעים. אם היא דיווחה בתמימות- למה היא חושבת שזה מעניין שהם באים ללבנון, כאן שוב יש שתי אופציות: או שהיא סתם רצתה לעצבן שהם באים קרוב ולא אלינו, או שהיא פשוט חשבה (בטיפשות מסוימת) שזה אומר שאנחנו יכולים לגלגל את עצמנו לאיזור. אם היא לא דיווחה בתמימות והיא יודעת משהו שאנחנו לא יודעים- דהיינו שקין באים לישראל וזה עניין של זמן שזה יתפרסם-------- too good to be true?? תנו לי להסחף אל תאוריות חלומיות (סתם בשביל הכיף
) קרי ראתה (כי היא רואה את העדכונים שלי בפייסבוק כמובן
) שכל כך הרבה להקות מגיעות לארץ, ודיווחה את העניין הלאה, בה בעת המנהלים של הלהקה כבר שקלו עצירת ביניים באיזור המזרח התיכון והאנטישמיים שבהם שמחו ללכת לבקר את גדר ההפרדה... ראשונים שקפצו על המציאה לסגור תאריך ברגע האחרון היו הלבנונים, ונשלחה הצעה גם לישראל, אך התאריך עתיד להתפרסם רק בימים הקרובים, לכן קרי רמזה לי שזה שהם הולכים ללבנון אמור לשמח אותנו, ולכן היא גם לא הגיבה לי על כך שנדהמתי שהם לא יבואו להופיע בישראל, היא רק מחכה לרגע שבו היא תשלח לי לינק לאתר! חלום יפה, אה?

וואו ../images/Emo2.gif

אני הייתי עוצרת את עצמי בערך בשלב הראשון של כל הניתוחים האלה, כי אם הייתי ממשיכה (בכישרון רב, יש להגיד
) לאורך כל השלבים שלך, כבר הייתי בטוחה שהם באים לפה, ואז מתאכזבת כשזה לא יקרה..
אז למרות שכל זה נשמע קצת הזוי (ועם זאת- קצת הגיונינ), הלוואי הלוואי הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

justin9

New member
אין פאקינג מצב! לבנון?!

מה? איך? מי בכלל אוהב את קין בעולם המוסלמי? ועוד בלבנון? אז להופיע במדינה שנשלטת על ידי ארגון טרור מרושע נראה יותר טוב מלהופיע בישראל? פשוט לא ייאמן... גית, באמת יצרת קשר עם מפיקים וכאלה? והאם רק בימים האחרונים הם החליטו והודיעוו על ההופעה בלבנון? דרך אגב, סליחה על חוסר הנוכחות החמור שלי ושל לסלי אבל יש לנו בעיה עם המחשב בבית :( אי אפשר להיכנס לפורום (אני עכשיו כותבת מהעבודה)

שלחתי מייל לשוקי וויס, אני בהתלבטות אם גם

להתקשר. מוזיקה נטו ענו לי ואמרו שהלוואי והם יבואו, והם בדקו את זה קצת ובינתיים אין בינתיים חדשות שהם באים (למרות שהם בטח נכנסו לפורום כדי לבדוק או משהו
) שלחתי מיילים לוואלה וYNET... הם הודיעו על העניין רק אתמול וזו היתה הידיעה הראשונה... חבל שאתן לא פה יותר אבל לא נורא אנחנו תמיד נחכה לכם!!!

galoosh33

New member
תותחית!

לפי דעתי צריך להמשיך , להציק ולהתמיד. עכשיו זה הרגע, מי יודע אם שוב תהיה הזדמנות שכזו? שוב - אני מקווה שיש משהו שאנחנו לא יודעים ושמחכה לנו איזושהי הפתעה.. גיתית, אם יש משהו שנוכל לעזור בו, את מוזמנת לדבר איתי.

אני מתלבטת האם לטלפן אליהם ובכך לדרוש תגובה

אם אתם יכולים תשלחו גם אתם מיילים ל[email protected] אבל לא מיילים כועסים אלא מיילים מבקשים, ואם אפשר גם מיילים לאמרגנים זה יהיה טוב!

עזרה.............!>>>>

מישהו יודע אולי מי המפיק\אמרגן שהביא את רופוס וויינרייט לארץ??? זה ממש חשוב!

את מכירה את מונוקרייב?

http://www.monocrave.com זה אתר המנסה להביא אומנים (בעיקר אינדיים) לישראל!! והוא אכן הצליח להביא כמה.. אז עכשיו אני שולחת מייל לאמרגן בארץ ולאמרגן בלונדון. אני מקווה שאולי זה יעזור. ואני כבר אכתוב מייל לקיןמיוזיק! ואני לא מוצאת מי היה המפיק של רופוס.. אני אמשיך לחפש.
וגיתית כל הכבוד על התושייה! אני מקווה שהפניות יעזרו..

עזרו לי לברר, זה היה שוקי ווייס, ושלחתי לו

אתמול בלילה מייל ארוך דרך הפייסבוק, אני מקווה שתהיה תשובה. תודה קארין על העזרה אני מקווה שזה יישא פרי! שאלתי אתמול את קרי אם היא יודעת משהו על ישראל והיא אמרה לי "בכנות, לא" אבל אני כה לא מאמינה לה

CrazyPenguin

New member
שימותוווווווווווווווו../images/Emo191.gif|פינגווין|

אנטישמים מסריחים!! שונאת אותם ! אבל כלכך!! יואו! אני עוד בשוק!

קיבלתי תגובה מוואלה!:

אני כתבתי: הלהקה קין הולכים להופיע בלבנון ביולי, ומה עם ישראל? יש אפשרות לברר האם גם הם הולכים לפקוד אותנו בקיץ הקרוב? והתשובה: "שלום ג' נברר את העניין תודה על הבאת המידע לתשומת לבנו. יום טוב" יופי! הם יבררו! אולי גם הם יפנו למפיק או שניים!!!

אני אפילו לא יודעת מה לכתוב!!!!!!!

יואו איזה גועל.. להופיע בלבנון? דווקא הם? אף אחד לא מופיע בלבנון!! ואני לא אומרת שלבנונים לא מגיע להם שיראו הופעות, כי הם כן! הם בדיוק באותו מצב כמונו שאף אחד לא רוצה לבוא לפה, אבל באים! והרשימה ארוכההההההההההה רק ההבדל בינינו ללבונים זה שפה בטוח!! פה אין אירגון טרור שמנסה להפיל את השלטון ומתמודד לראשות הממשלה! פה אין אירגון שמוציא את כל לבנון למלחמה.|סדגש יואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה. ובדיוק אתמול היה לי ניצוץ של תקווה שהם יופיעו בארץ. קראתי בהארץ שפט שופ בויז והקייזר צ'יפס וכנראה גם קינגס אוף לאון מופיעים בארץ בפסטיבל המוזיקה בחסות פפסי מקס.. אז חשבתי לעצמי, אולי גם קין יבואו?????????? אני מקווה שהם יודיעו גם על הופעה בישראל :( ואתם יודעים מה עוד עצוב? אני הרי נהרייתית במקור, כל המשפחה של מנהריה. אתם יודעים כמה זמן נסיעה מהגבול לבנון לנהריה? כלום!!!!!!!אתה לא מספיק למצמץ ואתה כבר בראש הנקרה. אז כ"כ קשה לקפוץ??

ממש מזעזע , את חייבת לכתוב לקיןמיוזיק

ותזכירי אולי גם את המלחמה
אם את צריכה עזרה שלחי לי מייל או הודעה בפייסבוק ואני אתחבר ואעזור לך!

למעלה