האמת אני כל הזמן נכנסת לרשמי בתקווה לראות -
"ישראל!" אני פשוט מתה שזה יקרה, כולי בדפיקות לב כל היום
האמת גם שהמנהלת של הרשמי, קרי הזאת, היא זאת שהודיעה לי ישר שזה קורה, שלחה לי על הקיר (ממש בשניה שזה התפרסם כך שאולי ידעה על זה קודם?) ואז עניתי לה שאני חייבת לדבר עם מישהו מהרשמי.. (אה גם שלחתי מייל לkeanemusic) בקיצור, ניסיתי לחשוב מה המניעים שלה לומר לי. זה ניתוח העניין שלי: יש שתי אופציות, או שהיא דיווחה לי בתמימות, או שהיא יודעת משהו שאנחנו לא יודעים. אם היא דיווחה בתמימות- למה היא חושבת שזה מעניין שהם באים ללבנון, כאן שוב יש שתי אופציות: או שהיא סתם רצתה לעצבן שהם באים קרוב ולא אלינו, או שהיא פשוט חשבה (בטיפשות מסוימת) שזה אומר שאנחנו יכולים לגלגל את עצמנו לאיזור. אם היא לא דיווחה בתמימות והיא יודעת משהו שאנחנו לא יודעים- דהיינו שקין באים לישראל וזה עניין של זמן שזה יתפרסם-------- too good to be true?? תנו לי להסחף אל תאוריות חלומיות (סתם בשביל הכיף
) קרי ראתה (כי היא רואה את העדכונים שלי בפייסבוק כמובן
) שכל כך הרבה להקות מגיעות לארץ, ודיווחה את העניין הלאה, בה בעת המנהלים של הלהקה כבר שקלו עצירת ביניים באיזור המזרח התיכון והאנטישמיים שבהם שמחו ללכת לבקר את גדר ההפרדה... ראשונים שקפצו על המציאה לסגור תאריך ברגע האחרון היו הלבנונים, ונשלחה הצעה גם לישראל, אך התאריך עתיד להתפרסם רק בימים הקרובים, לכן קרי רמזה לי שזה שהם הולכים ללבנון אמור לשמח אותנו, ולכן היא גם לא הגיבה לי על כך שנדהמתי שהם לא יבואו להופיע בישראל, היא רק מחכה לרגע שבו היא תשלח לי לינק לאתר! חלום יפה, אה?