הנביאה (האורקל)

שלום... מה נשמע?!

לפי הבנתי הנביאה היא אדם. היא לא יכולה לשנות דברים בתוך המאטריקס כמו "האחד". היא פשוט אדם שיודע דברים. יש כאלה. ומתוכם, יש כאלה שיודעים דברים באופן מיוחד, כמוה. "האחד" הוא בעל כשרון מיוחד - ולא סתם הוא מתכנת במקצועו. יש לו את היכולת לשנות כל מה שהוא רוצה בתוך הקוד של המאטריקס. זהו כשרון לא פשוט. אחרים יכולים לעשות הרבה פחות מכך. יכול להיות שפה ושם יש עוד כמה יצורים אנושיים בעלי יכולת דומה, אבל מסיבות אחרות, הם לא "האחד". ולדעתי היא כן נמצאת בעולם האמיתי. גופה לא מזין את המכונות. לדעתי היא משודרת אל תוך המאטריקס, בצורה פיראטית, בדומה לניו ולשאר חבורתו של מורפיוס, או בצורה אחרת כלשהי. אמנם יש כמה מגרעות בתיאוריה הזאת שלי ובהחלט יתכן שאני טועה, אבל כפי שציינתי בהודעה אחרת שלי, זה מאוד לא הגיוני שהגוף של הנביאה יהיה נתון לחסדיהם של הסוכנים. הם הרי יכולים להריץ חיפוש פשוט ולאתר אותה בקלות, כפי שהם עשו עם ניו, כאשר הוא עוד היה חלק ממערכת המאטריקס (לפני שהוא שוחרר).

RedStorm

New member
אולי היא שידור פיראטי מציון...

שנועד לעזור לחבורה...

צוחה

New member
אני בספק

היא פשוט אדם בתוך המערכת שיש לה כישורים מיוחדים כמו ש"האחד" בעצם נולד בתוך המטריקס היא גם, רק שהוא יכול לשנות את המטריקס והיא יכולה לנבא את העתיד

IC4

New member
קראתי "מצוין" :))))

וחשבתי גם על ציון אבל עדיין מאיפה הם יודעים את העתיד

צוחה

New member
לדעתי

האחד שיכול לשנות מה שהוא רוצה במטריקס, זה בעצם glich במטריקס, תקלה, (לא באג) אז גם היא זה כמו מן תקלה קטנה במטריקס אבל היא יכולה לדעת את העתיד אבל יש לי עוד כמה תיאוריות שנאי לא רוצה לשתף אתכם

למעלה