הנדון: מי הגשמים מסכנים את הבית שלי-פניה מס11

• פותח הנושא amera
  • פורסם בתאריך

amera

New member

שלוב רב

שלחתי את המכתב למטה 11 פעמים לעירייה ולא היתה שום תגובה. ממש שום תגובה. מה ניתן לעשות? למי בנוסף אפשר לשלוח העתקים?

"לכבוד מחלקת ההנדסה -
ראש עיריית כפר קאסם -

הנדון: מי הגשמים מסכנים את הבית שלי - פניה מס 11

עונת הגשמים מתקרבת ועדיין לא הייתה התייחסות מצדכם לפנייתי. זה קרוב לשלוש שנים שאני פונה לכבודכם ללא תגובה מצדכם. פניתי אליכם הרבה פעמים ואין התייחסות!! גדר הבית עומד להתמוטט והבית שלי בסכנה!

הבית שלי נמצא בצפון מזרח העיר (הבית הרחוק ביותר בעיר והכי קרוב לאורנית). הבית נמצא במקור ליד ואדי. לפני כשלוש שנים נסגר הואדי ומאז בכל חורף מי הגשמים נכנסים לבית שלי ומגיעים לגובה של 60 ס"מ.

בשלוש שנים האחרונות (לאחר שמי הגשמים הגיעו לגובה 60 ס"מ) פניתי לעירייה למצוא פתרון. העירייה הגיעה בכל פעם באיחור של כמה ימים ותמיד חיפשו פתרון זמני מגושם. המים עדיין מגיעים לגובה של 60 ס"מ לתוך הבית!

אני פונה לכבודכם למצוא פתרון קבוע לסכנה זו.

כבודכם יישא באחריות על כל נזק בבית או באלה שגרים בו

מדובר באזרח משלם מיסים ללא חובות!"
=============================

בנוסף יש בעיה אחרת והיא שדרך העפר ליד הבית (שנבנה ברשיון עם כל האישורים לפני 16 שנים) עדיין לא הפכה לכביש ובחלקים מהדרך יש עשבים ולכלוך 2 מטרים בתוך הדרך וזה כבר שנים ולא נעשה כלום. איך גורמים לעירייה ולעובדים בה לעשות את העבודה שלהם

תודה מראש

תשובה

אפשר לפנות למשרד הפנים, למבקר המדינה, ואפשר גם לפנות לעיתונאים - עיתונות מקומית, טלוויזיה (תוכניות תחקירים וכד'). בהצלחה.

mr dish

New member
אהלן יואב, משלומך?

הייתי מפנה את המלין לנבחריו בכנסת, אלה שלא מוצאים לעצמם די זמן לטפל גם בבעיות ארציות יותר, כגון אלו של המלין...

אני מקווה שהגניקולוג יתפנה לטפל בבעייתו של המלין, בין פגישה עם אסד ודיון במדיניות האפרטהייד של ממשלת ישראל.

למעלה