הנהגת בוגרים...

אני?../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

תווווווווודה.
סופסוף אנבת 15
כיף
תודה שירלי.
*עוד 4 דקות נגמר יומלדת...*

assafein

New member
קצת באיחור אבל....

מיזל טוב!!!!!!!!
אגב, 15 זה מספר טוב
וגם.... למטה יש הפתעה!!! (תרדי עוד קצת, זה ממש מקורי
) |הפתעה|

yaelhr

New member
מזל טובבבבב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

עד מאה כעשרים שנה^^

kuzi19

New member
הדעה שלי בעניין

בעקרון מתחילת שנה מהסניף שלי (ב"ש) אין נציגות ולמה? אני נבחתי להיות נציג רק בתנאי שהישיבות יוצאות בימי שני. לכל הבוגרים יש שבוע לחוץ מאוד, והרי הנסיעות עד לכפר לוקחת משהו כמו 5 שעות הלוך וחזור. ועניינים כספיים אם הכל יסתדר אני כבר בישיבה הקרובה. אגב רק העניין של היום מקשה עלי.

אממ..

תראה..הנהגת בוגרים זה נראה לי מאוד חשוב וטוב וכן הייתי שמחה לקחת בזה חלק אבל הקטע הוא שמכבי גם ככה תופס חלק נכבד מהחיים שלנו אפשר אפילו להגיד שכל החיים שלי זה מכבי.. באמת כל הזמן אני שמה וההורים כבר כועסים וזה לא רק אני ככה, כמעט כל הבוגרים בסניף שלי אנחנו פשוט מכבי מכבי מכבי אז זה קשה לקחת על עצמנו עוד פעילות של מכבי תראו: ראשון ורביעי בונים ומאשרים פעולות שלישי ושישי ימי פעילות שזה יום שלישי גם ישיבת בוגרים אז שם משלוש עד תשע ולפעמים גם יותר וימי שישי זה 3 עד שבע. ועוד ימי עבודה לפני כל מפעל/טקס (עכשיו למשל טקס יום השואה) ועוד ישיבת צוות פעם בשבוע-שבועיים אז בנוסף לכל זה להיות גם בהנהגת בוגרים זה יותר מדי בשבילי וככה גם בשביל עוד המון בוגרים ..

idanshaf2

New member
הצעה

אני יודע שכולכם משקיעים המון זמן במכבי וזה סבבה.. אז מה שאני מציע זה שתגדירו תפקיד חדש- נציג הנה"ב. מה זה אומר.. שלוקחים בוגר שהוא לא מדריך (ואני בטוח שיש לכם כמה כאלה) ונותנים לו את התפקיד הזה. ככה גם הוא עוזר לסניף וככה אתם לא צריכים לתמרן בין לבנות פעולות ללכת לכפר המכביה. וחוץ מזה.. מישהו פעם אמר לי- להיות בוגר במכבי זה לא משהו שאני עושה זה פשוט חלק ממי שאני. מה זאת אומרת? אל תסתכלו על מכבי כעל עוד משהו שיש לי לעשות אלא כחלק בלתי נפרד ממי שאתם ואולי ככה תבנו ותארגנו את הדברים אחרת...

cenas girl

New member
אתה מתכוון לרכז צעיר?!

אם ככה, זה תפקיד מבוזבז. אין שום סיבה שבעולם שמישהו יבזבז שנה שלמה כבוגר רק כנציג הנהגת בוגרים שיש כל כך הרבה תפקידים בסניף לתפקיד הזה אין שום פואנטה, או כיוון, או פוטנציאל, או מימוש זה מבטיח לך את הקיום של הנהגת בוגרים אבל רבאק, הבוגר הזה-מה הוא כבר יכול לעשות בסניף?! כלוםם...הוא כל הזמן רק בכפר אבל תכלס אין לו שום תרומה לסניף אלא רק לתנועה וזה חבל לבזבז ככה עוד בוגר..

למעלה