הנהלת הפורומים בתפוז שלום,

הנהלת הפורומים בתפוז שלום,

לפני כחודשיים פניתם לנירה ואלי בבקשה לנהל פורום חדש בתפוז- "תפוז למען הקהילה". לבקשתכם התגיסנו לניהול מהרגע להרגע ועשינו כל שביכולתנו למען הפורום ולמען שמו הטוב של תפוז. מסיבותינו אנו -איננו מעונינות להמשיך בניהול הפורום. כול טוב לכם , ובהצלחה בהמשך, נירה ונעמי.

Naama P

New member
נעמי ונירה יקרות ../images/Emo20.gif

אני מבינה את החלטתכן ויודעת שנקלעתן שלא בטובתכן למערכת לחצים לא פשוטה. מעריכה את העשיה והנתינה ובטוחה שלא תפסיקו לעשות ושהרגעים הקשים שעברתן כאן לא יסגרו את לבכן הרחב. הרבה הרבה הרבה תודה מאביהו וממני.
נעמה

cial 1

New member
למה ומדוע.ומי יענה לי.כואב../images/Emo24.gifל.נ.נ.../images/Emo10.gif

לנירה63 ולנעמי
פסי
לא מבינה ולא יודעת למה כן אשמח לקבל תגובה אני רק המוממה והמומה על מה ושוב אשאל למה. ומכאן אני מאחלת לכם את כול הטוב שבחיים מגיע לכן והרי לזה כאן תרמתם מזנכם במסירות גדולה גם על חשבון הבית שלכן. חבל שכך קורה מאחלת לכם דרך הצלחה. ואני תיקווה שעוד אשמע את השם שלכם עולה כאן וכך יעלה גם מזלכם בכול פינה בחיים שלכן חני באהבה אם גם אפשר הכרות עם הנכבדה החדשה בהנהלה כאן NAAMA P
גם לך מאחלת הרבה הצלחה כאן ביום זה גם מהול בשמחה וכאב. ומבינה מקבלת את כול רצונו של האחר. וכול החלתתו. את אביהו אני מכירה.? יום טוב לכולם פה שוב חני

Avihu S

New member
נעמי ונירה../images/Emo142.gif

אני מבין ומכבד את החלטתכן. חשוב לי להוסיף ולהגיב בנפרד מנעמה, כדי להבהיר גם בעצמי כמה שאני מעריך את העשיה והנתינה. מקווה שתמשיכו לעשות מכל הלב. המון תודה
! אביהוא

דני 12

New member
נירה ונעמי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

חבל מאוד ולא יפה יש הרגשה שמשו לכם רגל בכוונה פורום שיש הרגשה שהזקקים עושים בלאגן וזה לא יפה ומוכבד לעשות את מה שעשתים לנירה ונעמי להתראות נירה ונעמי בהצלחה

איתי 85

New member
../images/Emo140.gifמירה ונעמי../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

חבל מאוד שכך עשו לכם עכשיו מי שצריך עזרה מהצפון ישאר בלי עזרה רק המרכז זה מה שרציתם קבלתם בושה ואפליה

גב' איתי הנכבדה

נירה ונעמי עזבו את הניהול לא את הנתינה. למה את חושבת שהצפון ישאר ללא עזרה?? יש להן את ההזדמנות להוכיח עכשיו שהן פה בשביל לתת!!! מי שנתינה זה חידק עבורו, ימשיך בה בדרך זו או אחרת, כי דרך חיים קשה לשנות. אלא אם כן זו הייתה דרך חיים מהמקום שהרבה פה סברו.

רותה לי

New member
לנעמי ונירה - חיזוק+../images/Emo24.gif ..ויודעת גם.....

שחבל שכך קרה. ברור ל כ ו ל ם שהיה כאן מי שטרח כל כך הרבה להרוס.... (גם לחברים הטובים שלי - שאני אוהבת ואוהב לנצח בלי קשר לפורום הזה בכלל - חברים שחלקם בחרו לא להיות בפורום מאז שהחל הבלגן...) לצערי הרב, כל יום היה מי שישב לילות וחשב לעצמו - באיזה ניק אני אכנס היום ואיזה שירשור מרושע אני אפתח היום, כדי להרוס, לשים מקלות בין הגלגלים......ושאר מיני ירקות.... חבל שלא מבינים, שמי שבטוח בעצמו ובוטח בקדוש ברוך הוא - לא צריך להקטין מישהו אחר כדי לצמוח. נאחל לכל המזיקים שטרחו ועמלו כל כך כדי להרוס - נאחל להם שיהיה להם קצת יותר אור בחיים, נתפלל עבורם שהשם ישלח להם רפואה שלמה, אושר, אהבה והרבה טוב לב בליבם, כדיי שיוכלו להעניק לאחרים. אין לי ספק נירה ונעמי, שאתן יודעות היטב היטב מה אתן עושות. מחזקת, אוהבת... ולא בגלל שגם אני מהצפון.... אלא בגלל שאני מקווה שגם אני שייכת לזן הזה של האנשים - שמנהלים את חייהם לפי: "סור מרע ועשה טוב" תמשיכו לעשות. דרך צלחה למנהלים החדשים, ומי יתן, ולקראת חג החנוכה, נס ישלח לנו בורא עולם, ולא יזדקקו יותר היהודים למתנות חסד מי יתן ושפע ירד לעולם כך פתאם, ולא נזדקק לפורומים מן הסוג הזה.

33 אבי

New member
אין לי מילים

להביע עד כמה אני עצובה לדעת שגם במקומות של קשיים ונתינה יש כזה רוע וכזו אטימות לב. לנירה היקרה אני מקוה שאצליח להבליג על הבחילה שהתקופה האחרונה כאן גרמה לי ואמשיך להועיל במקום שאוכל. ובכלל בהצלחה ותודה על הכל.

נירה קבלי הרבה חיבוקים וגם נעמי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גועל נפש לכל מי שכתב בזמן אחרון אני לא מאמינה לדברים הלאה גועל וגם אלה שכותבים היום הם עשו את כל הבלאגנים עכשיו מה יחפשו לעשות חבל שכך נראה המקום

1 5

New member
חותם על כל מילה של רותה לי ../images/Emo46.gif

אין לי מושג מה קרה פה, ולמה קרה. הפורום נועד לניהול תרומות, לא להתדיינויות מה כן ומה לא
מי שמכירה אותי, יודעת שאינני מהצפון. מי שמכירה אותי יותר טוב, יודעת גם שלא קיבלתי תרומות או שינועים מנעמי או נירה. מזעזע מה שקרה כאן בפורום, ועוד יותר מזעזעת הקלות הבלתי נסבלת בה זה קרה
אם היה נגזר עלי לנהל פורום בתנאים כאלה, הייתי עוזב אחרי הרבה פחות מחודשיים

למעלה