הנהלת הפורומים בתפוז שלום,

נירה63

New member
לנעמה ,לאביהו ולהנהלת תפוז -תודה על

זר הפרחים הגדול ודברי החיזוק, מעריכה זאת מאוד מאוד.

Sigali

New member
חבל שהרמתן ידיים../images/Emo7.gif

אם אתן חושבות שכל המלעיזות יחזרו לכאן אחריי שעזבתן אתן טועות ובענק!!! מקווה שהמקום יחזור למה שהיה למרות שלא מאמינה מאחלת לכן נעמי ונירה הצלחה בכל אשר תפנו ואת הנתינה וכל מה שעשיתן בורא עולם רואה ועל כך תבורכו

orlyone1

New member
חבל שהרוע השתלט על הפורום

בגלל קבוצת אנשים קטנים שכל לילה נכנסו וכתבו כאן דברי נעצה כנגד הניהול מאז רונה ושלום ועד נעמי ומירה הכניסו רעל וחרא למקום הזה. חבל שאנשים לא למדו לשים דברים מכוערים בצד ולהמשיך בדרך של עזרה לזולת. אני אישה מאמינה, ומאמינה שמי שעשה רע לאדם אחר אלוהים ישלם ויעשה לו רע בחזרה. חשבו גם על זה לפני שאתם מלכלכים על אנשים אחרים. לנעמי ולנירה תודה על כל מה שעשיתן וגם לפני שהייתן מנהלות תרמתן ועזרתם, אולי תוכלו להמשיך כאן ולתרום כמו בעבר זה יהיה טוב לכולם. תודה רבה לכן.

לאביהו, נעמה והנהלת תפוז-

תודה על הפרחים, המילים הטובות וההבנה מהלב, נעמי.

שוקולתה

New member
שיהיה לכם נעמי פסי ונירה 63 בהצלחה ../images/Emo24.gif

|סלינק|

gorly00

New member
קשה להאמין שיש כזאת שנאה וקנאה בעולם../images/Emo7.gif

נירה ונעמי לא הספיקו לתת מעצמם בניהול הפורום וכל האנשים "הטובים" החליטו לקלקל להם נירה עזרה בצפון להמון אנשים באהבה ובטוב לב למה אנשים שוכחים זאת? אני לא נמצאת כאן הרבה אך כל פעם שנכנסתי ראיתי הכפשות בכל מיני ניקים אנשים רעים שניסו לשים למנהלות רגל מקנאה וצרות עין, נירה ונעמי חבל מאוד לראות שזה כך אני בטוחה שאתן לא הגורמות למצב הזה ובטוחה עוד יותר שכל אלו שקילקלו ווהרסו בפורום ומתחבאות מאחורי ניקים אלו אנשים שהרסו הרבה בחייהם והגיעו למצב של שעמום חוסר חברה ועבודה וכל עולמם מתרכז עכשיו בלהרוס גם בעולם הוירטואלי שזה הכי קל כי כאן אפשר גם להתחבא ולהוציא את האישיות המתוסכלת בלי שאף אחד ידע מי מאחורי זה באמת. הייתי חייבת לכתוב את דעתי על כך מכיוון שלא מגיע לכן יחס כזה מאף אחד אתן סה"כ רוצות לעזור ולתרום מזמנכם ומרצונכם החופשי אתן לא מקבלות על כך משכורת ושום דבר אחר וקל מאוד לאחרים לשפוט מהצד בלי להתאמץ. בכל אופן נירה ונעמי שיהיה לכן בהצלחה בכל אשר תפנו , נירה את מקסימה , חרוצה, וטובת לב אל תרימי ידיים ותמשיכי תמיד להיות כזאת

berry23

New member
אני אף פעם לא מגיבה לשרשורי חילוקי דעות

או מריבות וכאלו אבל הפעם אני אחרוג כי חבל לי שמנהלים מתחלפים פה כי הם מובנים לא נכון ולא מקבלים את ההערכה המגיעה להם... להיות מנהיג זה לא קל בכלל בכל מקום שיש בו מתנגדים לכל דבר (כמו בכל מקום) יש כאלו שיאהבו אותך ויש שלא, וזאת עובדה קיימת לא משנה מי יהיה מנהל, רק חבל שתמיד מחפשים את השעיר לעזעזל, תמיד "צריך" להיות מישהו שיקח עליו את האשם וזה לא נכון, לפעמים כולם אשמים כשם שהם חפים מפשע... לא לקחת שום דבר אישי נירה ונעמי היקרות...

1 5

New member
לאורלי היקרה ולכל הצפוניים

אני מבין ומסכים עם האהדה שלכן לנירה ונעמי, ורוצה להבהיר שוב שכל ההכפשות ודברי הנאצה האיומים בפורום נכתבו ע"י גורמים שליליים לחלוטין שאינם שייכים לקהילת הפורום, הכל כפי שכתבתי לדני.

סור מרע ועשה טוב שתמשיכו בעשיה ובנתינה גם בלי

כתר ההנהלה תמשיכו להיות כאן ולתת מכל הלב

דני 12

New member
בדיוק איפה הרעות שכתבו בצורה שממש מגיעלה

ומיאמות עכשיו הם נעלמו עד להתקפה הבאה רעות מקנאות הם הרסו את כל הפורום לחסום אותם לתמיד

1 5

New member
אני בן, ובשאלות אנא פנה אל הנהלת תפוז

[email protected] או במסר אל הנהלת הפורומים. סוף שבוע נעים ושקט.

קורין1

New member
לנירה ונעמי, אני לא מצליחה כלכך להיות--->>>

בפורום כמו שהייתי רוצה מיכוון שאין לי זמן (עבודה ילדים וכו') אבל הרבה זמן אני עוקבת אחרי מה שקורה כאן, אני לא יודעת מה קורה מאחורי המסך, אבל משום מה אני מרגישה, (וזה רגש צורב וחזק של אינטואיציה) שנעש לכן עוול. צר לי שכך קרה לכן שזה מה שאתן מקבלות תמורת עבודה קשה בגיוס משאבים ועזרה לזולת, והאמת שזה גורם לי לשאול את עצמי אם זה מה שמקבלים אחרי שעוזרים לאחרים. אני כואבת את כאבכן, ואני כולי תקווה שלמרות הקושי תמישכו לעשות מה שאתן יודעת לעשות, לדעת לתת ולעזור ללא תמורה זה משהו שניתן רק למי שיש לו נשמה גדול ואני חושבת שזה מה שיש לכן. אני מרגישה שבזה שאתן לא כאן הרוע ניצח על הטוב, וזה לא חשוב מי שמנהל את הפורום עכשיו, אני בטוחה שהסיפור הזה יחזור גם למנהלים החדשים, הרוע ניצח ובגדול!!!! ובכל זאת אני מאחלת למנהלים החדשים המון הצלחה כי הם יזדקקו ומי כמוכן מנהלות הפורום לשעבר יודעות זאת. ושוב חבל! חבל! חבל! זה פשוט מרגיז

למעלה