פרויקט STARGATE עסק ב- Remote Viewing או יציאה מן הגוף (OBE)
או טיול אסטראלי, לצרכי מודיעין צבאי כמובן.
הפרויקט האמריקאי נכשל, ואנו יודעים זאת, פשוט מכיוון שהקצאת המשאבים מובאת לדיון בפני ועדות הקונגרס, וניתן פומבי לדיונים, או לפחות להקצאות הכספים, גם אם הדיונים עצמם סגורים בפני עיתונאים.
בבריה"מ לשעבר, לא היתה שקיפות, ואין אנו יודעים על מידת הצלחתם מפרסומים ממשלתיים, אלא שזה שהם ממשיכים להסתמך על ריגול קונבנציונלי אומר לי כי נכשלו ב- Remote Viewing אף הם.
לא משנה מה מספרים לך מיסטיקנים, שהרי לא עולה להם לספר. הבעיה היא שהם נכשלים בכל מבחן שנהגה לצורך בחינת טענותיהם.
הפרויקט הרוסי - נכשל.
כתבת "בריכוז מסוים אפשר להזיז עצמים,אתה יכול בבית שלך ולהפיל משהו שנמצא בכלל בחוץ,תאמין או לא זאת לא בעיה שלי".
אתה יכול להתרכז עד שתתיבש, אולם לא תצליח להזיז אפילו נוצה ממקומה בכח מחשבתך, אתה או כל אדם אחר, אם כי, כאמור, לא עולה לך לטעון שהצלחת. על מי אתה עובד?!
כתבת "לגבי נעדרים רשמתי לך שאין לי יכולת כאלה ואם היה לא הייתי מבזבז על החלאה המחבל נשאת לחם ימח שמו וזכרו וגם רשמתי לך שכהוחות יתפסו אותו. אם היתה לי יכולת כזאת הייתי משתמש בה למצוא את החייל הנעדר גיא חבר ונעדרים אחרים".
אין לך יכולת, וגם לא תהיה, ואין הדברים אמורים רק בך, פשוט מכיוון שיכולות כאלה הן רק אגדות אורבניות.
כתבת "המידע של המיסטיקה עובר מדור לדור כמו אצל האינדאנים או ההודים שמסוגלים ללכת על גחלים".
אין כאן ענין מיסטי, אלא טכניקת חסימת כאב למשך זמן מסוים.
כתבת "גם אצלנו היהודים התלמוד מלמד המון על מסיטיקה על פתרון חלומות ואף על מסעות אסטרלים רק ששם זה נכתב בשפה ארמית מאוד מסובכת כדי שלא כל אחד יבין זאת מי שצריך להבין יבין זאת".
היכן, הצבע נא על מקומות בתלמוד הדנים הדנים במיסטיקה או במסעים אסטראליים.
ארמית אינה מסובכת למי שמכיר אותה. כל תלמיד ישיבה יודע ארמית, פשוט מכיוון שחלקים גדולים מן התלמוד כתובים ארמית.
פתרון חלומות הוא "משלח-יד" עתיק וראה פתרונות יוסף לחלומות שרי פרעה...