הנה הזדמנות פז למיסטיקנים להדגים כישורים פאראנורמליים!

Critical Thinking

Well-known member
אני עדיין ממתיך למשוטט אסטראלי שיביא לנו מידע משולחן

העבודה של חסאן נסראללה, אך נראה כי חרף מציאות עשרות אם לא מאות מתימרים להיות בעלי יכולת שוטטות אסטראלית - איש מהם לא יצליח במשימה זו, או כל משימה ממין זה.
פשוט, לא עולה לטעון טענות מיסטיות.
הכל הולך...

ובאמת נראה לך שיפרסמו אותם?

בגוש המזרחי של שנות ה70 היתה יחידה מיוחדת כזאת לברית המועצות
בארצות הברית התעוררו רק בשנות 80 בתכנית סטאר גייט ואותו קצין שחשף את התכנית שמו עליו תווית של משוגע וחסר כישרונות ואנשי היחידה נעלמו..

כיום מדינת ישראל במלחמה נגד אירן הכור הגרעיני
נראה לך שאם יש אנשים כאלה הם היו מתפרסמים?
זה לא הליצנים כמו אורי גלר..

אגב,הזזת חפצים בכח המחשבה אין צורך לגעת בידיים כמו שאורי גלר עושה
אפשר להיות כמה מטרים רחוק ובריכוז מסוים להפעיל את הזזת החפץ

Critical Thinking

Well-known member
אין לי מושג מנין מצצת את השטות שניתן להזיז עצמים בכח

המחשבה. איש מעולם לא הדגים הצלחה כלשהי בענין זה.

אשר לפרויקט Stargate - הוא נכשל. וכנראה שגם הרוסים נכשלו בפרויקט שלהם.

אגב, ביום שישי ב- 16:20, הסתיים שבוע של אימפוטנטיות מבישה של עולם המיסטיקה הישראלי.
איש מבין אלפי הנוכלים בישראל המכנים עצמם מיסטיקנים, לא ידע היכן מסתתר נשאת מלחם (המחבל שביצע את הפיגוע בדיזינגוף).
מי שלבסוף הוביל את השב"כ אליו היו אמצעי מעקב אלקטרוניים (מערכות המחשב של רשתות הסלולאר הישראליות), ובעזרתם בלבד אותר המחבל ונהרג בחילופי אש, לאחר שסרב להיכנע ולהניח נשקו...

לא ממש

לגבי "המועדון הרוסי" הוא ממש לא נכשל הם פעלו בברית המועצות לשעבר אחרי הפירוק בשנת 90 "המועדון" נסגר. אחד מהם הכרתי אישית.

לגבי האמרקאים..לא נכשל דבר ולפי השמועות לנשיא ארצות הברית יש "שומרים" מהסוג הזה שכל תפקידהם למנוע שליטה מוחית על הנשיא עצמו בקבלות החלטות ועוד..

בריכוז מסוים אפשר להזיז עצמים,אתה יכול בבית שלך ולהפיל משהו שנמצא בכלל בחוץ,תאמין או לא זאת לא בעיה שלי.

לגבי נעדרים רשמתי לך שאין לי יכולת כאלה ואם היה לא הייתי מבזבז על החלאה המחבל נשאת לחם ימח שמו וזכרו וגם רשמתי לך שכהוחות יתפסו אותו.
אם היתה לי יכולת כזאת הייתי משתמש בה למצוא את החייל הנעדר גיא חבר ונעדרים אחרים..

אגב,אני לא מיסטקין שיושב בקניון ולא מזמין אנשים..ובטח לא לוקח כסף מאנשים.
יש2 סוגי מיסטקנים שלדעתי הם הכי גרועים:
1-המיסטקין הדתי לגבי כל "הבבות" למינהם שמייחסים לעצמם יכולות סגולה רק בשל האמונה של האנשים כל "הבבות"מתפרנסים וחיים מצויינים למרות שאף אחד לא ריפא מחלה ולא גרם לנכה לקום על רגליו.

2-המסיטקין -"הקורא בקפה או בקלפי טארות ונמצא בקניון או איכשהו מפרסם את עצמו" אלה מיסטקנים שהפכו את המקצוע שלהם לפרנסה העיקרית שלהם
ועוד מעבירים כל מיני קורסים לאחרים.

המידע של המיסטיקה עובר מדור לדור כמו אצל האינדאנים או ההודים
שמסוגלים ללכת על גחלים ורגע לפני זה נכנסים למצב טראנס בלי שימוש בסמים ואין להם שום כוויה ברגלים או מסוגלים לישון על מסמרים,כח המחשבה גובר על הכח הפיזי.
גם אצלנו היהודים התלמוד מלמד המון על מסיטיקה על פתרון חלומות ואף על מסעות אסטרלים רק ששם זה נכתב בשפה ארמית מאוד מסובכת כדי שלא כל אחד יבין זאת מי שצריך להבין יבין זאת.

בעבר בפורום זה היה מיסטקין שהיו עולים אליו לרגל מאות אנשים..והוא לא היה לוקח כסף מאף אחד.

לדעתי יש לכל אדם יכולת מיסטית הוא פשוט צריך להיות מודע לתת מודע שלו ודברים "שקרו במקרה" ממש לא היו במקרה.

אצלי המסע מיסטיקה התחיל לפני 10 שנים בגיל 31 ,כיום בן 41
וכל מה שנראה לי מאוד מוזר לפני 10 שנים כיום אני מבין הכל

ולכן אני ממליץ לך לא להתענין במיסטקנים אלא להתענין במיסטיקה
אולי תגלה דברים שלא שמת לב אליהם.

Critical Thinking

Well-known member
פרויקט STARGATE עסק ב- Remote Viewing או יציאה מן הגוף (OBE)

או טיול אסטראלי, לצרכי מודיעין צבאי כמובן.
הפרויקט האמריקאי נכשל, ואנו יודעים זאת, פשוט מכיוון שהקצאת המשאבים מובאת לדיון בפני ועדות הקונגרס, וניתן פומבי לדיונים, או לפחות להקצאות הכספים, גם אם הדיונים עצמם סגורים בפני עיתונאים.
בבריה"מ לשעבר, לא היתה שקיפות, ואין אנו יודעים על מידת הצלחתם מפרסומים ממשלתיים, אלא שזה שהם ממשיכים להסתמך על ריגול קונבנציונלי אומר לי כי נכשלו ב- Remote Viewing אף הם.
לא משנה מה מספרים לך מיסטיקנים, שהרי לא עולה להם לספר. הבעיה היא שהם נכשלים בכל מבחן שנהגה לצורך בחינת טענותיהם.
הפרויקט הרוסי - נכשל.

כתבת "בריכוז מסוים אפשר להזיז עצמים,אתה יכול בבית שלך ולהפיל משהו שנמצא בכלל בחוץ,תאמין או לא זאת לא בעיה שלי".
אתה יכול להתרכז עד שתתיבש, אולם לא תצליח להזיז אפילו נוצה ממקומה בכח מחשבתך, אתה או כל אדם אחר, אם כי, כאמור, לא עולה לך לטעון שהצלחת. על מי אתה עובד?!

כתבת "לגבי נעדרים רשמתי לך שאין לי יכולת כאלה ואם היה לא הייתי מבזבז על החלאה המחבל נשאת לחם ימח שמו וזכרו וגם רשמתי לך שכהוחות יתפסו אותו. אם היתה לי יכולת כזאת הייתי משתמש בה למצוא את החייל הנעדר גיא חבר ונעדרים אחרים".
אין לך יכולת, וגם לא תהיה, ואין הדברים אמורים רק בך, פשוט מכיוון שיכולות כאלה הן רק אגדות אורבניות.

כתבת "המידע של המיסטיקה עובר מדור לדור כמו אצל האינדאנים או ההודים שמסוגלים ללכת על גחלים".
אין כאן ענין מיסטי, אלא טכניקת חסימת כאב למשך זמן מסוים.

כתבת "גם אצלנו היהודים התלמוד מלמד המון על מסיטיקה על פתרון חלומות ואף על מסעות אסטרלים רק ששם זה נכתב בשפה ארמית מאוד מסובכת כדי שלא כל אחד יבין זאת מי שצריך להבין יבין זאת".
היכן, הצבע נא על מקומות בתלמוד הדנים הדנים במיסטיקה או במסעים אסטראליים.
ארמית אינה מסובכת למי שמכיר אותה. כל תלמיד ישיבה יודע ארמית, פשוט מכיוון שחלקים גדולים מן התלמוד כתובים ארמית.
פתרון חלומות הוא "משלח-יד" עתיק וראה פתרונות יוסף לחלומות שרי פרעה...

גלעד220

New member
דוגמא טובה להבין את גבולות היכולת של המיסטיקנים בסרטון הזה

יש בסרטון אפשרות להבין וללמוד על היכולת המיסטית של אנשים מסויימים.
יש דברים שרואים בקלות, יש דברים שבכלל לא רואים (כן, הרבה) ויש דברים שהם ממש על התפר וכאן רואים את התפר.
צפייה נעימה
https://www.youtube.com/watch?v=vgBKBxaijEM

פשקרב

New member
נו… באמת… סרט מבית זאב אבירז !!!

אחד מגדולי הנוכלים שקמו לעם היהודי בציון

למעלה