הנה הלכה לה הדיאטה

הנה הלכה לה הדיאטה

כבר התכוננתי נפשית לשבוע האחרון לפני החתונה, להוריד את כמות האוכל, או בעברית דיאטה. רק מה, מעריב החליטו להרוס לי את כל ה"כיף" ולתקוע את שבוע המסעדות שלהם (שהועתק משבוע מאוד מוצלח שמתקיים בניו יורק כל שנה) בדיוק בשבוע הבא. אז לכל הרעבים, זמן טוב לצאת לאכול בחוץ.

nanushi

New member
זה השבוע לדעתי...

תבדוק שוב שלא תפספסו לדעתי זה 22-29

מ של א

New member
חן חן.

מבצע ראוי שינוצל היטב

סנאץ

New member
אנחנו היינו באדוארדו אתמול ../images/Emo5.gif

עליתי 2 טון לפחות .... (ביהודה הלוי בת"א) למנה ראשונה חלקנו 2 מנות : קרפצ'יו בקר וטבעות קלאמרי עם רוטב מדהים. מנה עקרית - אני 500 גרם ספריבס ברוטב תפוזים וסומק (שהיה קצת חריף) הוא רצה אנטרקוט מטוגן בחמאה- אבל נגמר, אז הוא גם לקח ספריבס, וכל את שלו + חצי משלי = 750 גרם צלעות .... קינוחים: טארט תפוחים - נחמד, טראפלס- נחמד מינוס (הזכיר כדורי שוקולד והיה מצופה קוקוס?!?!) סה"כ היה טעים מינוס, השרות היה ממש איטי וחירפן אותנו (היינו עם עוד עברים שכמעט חנקו את המלצרית) מישהוא היה בעוד מקום? המלצות?

אדוארדו באמת קצת איטיים

אני ממליץ ללכת לאלי אולי, גם לא במסגרת המבצע. שכן בחודש הבא הם סוגרים את שעריהם!!

סנאץ

New member
או ! ודאי שהיינו שם !

לא אחת ! ופעם ממש ממש ממש אהבנו אותו (עם דגש על פעם) האמת, אני קצת יכולה להבין למה הם סוגרים, הם ירדו קצת בזמן האחרון (חוסר מוטיבציה?), בפעם האחרונה אכלתי שם מיקס פרות ים שהכיל - שני שליש דג מטוגן בבלילה , שני שרימפס, שתי טבעות קלאמארי ומול אחת ... אך ... איפה הימים שהמוסד הקולינארי הזה היה יכול לגרום לי לסוע טרוטת עיניים לת"א לשים ביס בכל מנה שלהם ...

ronchikit

New member
אחותי את חייבת ללכת לאכול בגיליס

בנמל תל אביב, היינו שם לצהריים עסקית לפני כמה ימים והיה פשוט סוף הדרך יש להם מנת פירות ים, פשוט לקק תאצבעות בחיי והמנות הראשונות היו מעולות, בקיצור נהננו מאד מאד ולא יצא כל כך יקר, 85 שח עסקית והמנות ענקיות! ישבנו ממש על המים, שפריצים קטנים מהים ישר לצלחת פשוט הנאה!

סנאץ

New member
נשמה, גיליס ירושלמים במקור ...

הם עשו עליה לתל אביב רק לפני מספר שנים מועט .... כשאומרים גיליס יש לי רפלקס מותנה של הזלת ריר כמו הכלבים של פאבלוב ... כמה שאנחנו היינו טוחנים שם כשהם עוד היו בירושלים (ולא לקחו 85 למנה ...) מצטרפת בחום להמלצה המעולה הזאת של רונצ'יקית ...

ronchikit

New member
אני יודעת, ואפילו אכלנו שם כשהם עוד

היו שם, אבל בירושלים אין ים והאפקט הזה של לאכול פירות ים כשהטיפות משפריצות עליך זה ממש כמו להיות בקולנוע תלת מימד
האמת נראה לי שהם יותר טעימים היום אבל לא חותמת על זה... ואגב 85 שח לארוחה עסקית לא למנה!

סנאץ

New member
די ... אני מריירת פה ../images/Emo3.gif

התכוונתי לארוחה ... וכן.. מסכימה , יש קסם בים .... (אנחת רווחה ארוכה .....)

סנאץ

New member
יש הרבה צדק בדברייך

נראה לי שבירושלים גולת הכותרת היו הסטקים ברטבי השמנת למינהם, ובתל אביב הם התפתחו עם הקטע של פרות הים

nishlup

New member
רגע....

זה סטייל שוק האוכל וכו...??? תסביר קצת.. כי אני לא מעוניינת להידחק בין מאות אנשים ושידרכו עלי בזמן שאני מנסה לאכול בעמידה...

ש ר י ק ה

New member
אני גם ככה רק משמינה

כל הזמן סיפרו לי איך כלות מרזות בחודש האחרון, מהלחץ, ואני - ממש לא לחוצה, ונוסף לזה עוד הפסקתי ספינינג שעשיתי כבר שנה וחצי לפני חודש, וזה בטח לא תורם לגוף שלי להראות נורמלי. ואני עוד הולכת עם שמלה שקופה בבטן... (לפני 4 חודשים הייתי בטוחה שעד לחתונה אני אהיה רזה ב-5 קילו לפחות)

ronchikit

New member
../images/Emo124.gifירושלמים...???? אתם ממליצים

ללכת ליריד חוצות היוצר? איך שם? איפה זה בדיוק? ומה יש שם... צריכה

lulalo

New member
איזה יריד?

בתור חצי ירושלמית (למרות שאני שם במרבית השעות שאני ערה בהן) לא שמעתי על זה.... בכל מקרה יש אתר של ירושלים.

למעלה