הנה הלכה לה הדיאטה

סנאץ

New member
בטח כדאי !

האמת שאני לא יודעת איפה זה השנה ? בד"כ זה היה בגיא בן הינום מול החומות , אבל, בגלל הביטחון, שנה שעברה זה היה במדרחוב במרכז העיר, ביצרו אותו מכל הכיוונים (אבטחה) ובפנים היו מיליון דוכנים של אומנים (זה יריד אומנות) בכל נושא אפשרי: תכשיטים, בדים, בגדים, כריות, וילונות, ציורים, פסלים, מקרמה, ...בקיצור כל דבר) וגם המון דברים מיוחדים מכל מיני מקומות בעולם, בקיצור חוויה, זה כבר התחיל??? איך לא שמתי לב, אני כנראה אלך, אז תודה שהזכרת לי

ronchikit

New member
כן נראה לי שהתחיל היתה על זה כתבה

בטלויזיה... נראה ממש סבבה ומאל אנשים איפה לדעתכם אפשר לברר פרטים?

ט ו ש ה

New member
חוצות היוצר זה כיף!!!

קודם כל לירושלמית כמוני, שהתרגלה לירושלים הפיגועית (ריקה, נטושה ועגמומית), יריד חוצות היוצר הוא הזדמנות נהדרת לראות את העיר מתמלאה, והמון אנשים שממלאים את המקום. יש ליריד שני חלקים עיקריים: חלק אחד של יצירות של אומנים ישראלים, וחלק בינלאומי שבוא אפשר למצוא עבודות אומנות וחפצים מחו"ל. יש המון תכשיטים, צעצועים ובדים נהדרים. המחירים לא נמוכים אבל ברי מיקוח, מה שכן, בדרך כלל מאד צפוף... אני יותר נהנתי כשהיו עושים את זה ליד החומות בגיא בן הינום, הנוף מקסים...

ויש מלא מקומות שווים בשלומציון

המלכה, שנפתחו לאחרונה, אם תהיו רעבים לאחר הסיבוב בחוצות היוצר. רק לציין כמה: שונקה, סול, פוקציטה...

lulalo

New member
את שונקה אני מכירה!

ראיתם! אני באמת ירושלמית (חצי...) מאוד טעים ולא כשר. כאילו זה מזיז למשהי פה. טוב אולי למישהי

סנאץ

New member
פרטים על היריד....

מתוך WALLA חדשות: יריד חוצות היוצר במדרחוב בן יהודה בירושלים ייפתח ב-25 באוגוסט. ביריד יימכרו עבודות ציור, פיסול, תכשיטנות, קרמיקה, יודאיקה, אריגה, עבודות עץ ואמנות שימושית. השנה ישתתפו ביריד תיאטרון הזירה הבין-תחומית בהופעות רחוב, קבוצות אמנים מתיאטרון הקרון, קבוצת התיאטרון הירושלמי ותזמורת קאמרטה הירושלמית בהרכבים קלאסיים. מדי ערב ב-21:00 יתקיים מופע בכיכר ציון. בין השאר יופיעו יהודית רביץ, "הברירה הטבעית", עינת שרוף, להקת המחול הירושלמית "קומבינע" וסי היימן, הכושים העבריים וגידי גוב. היריד יהיה פתוח בימי חול מ-18:00 עד 23:00 ובמוצאי שבת.

actress

New member
../images/Emo24.gifהולך להיות באמת שמח../images/Emo24.gif

כמי שנכחה באירוע אני יכולה לומר שהרחבות שם באמת מדליקות ויש מכל טוב

actress

New member
ואם מותר לפרסם לינק של האירוע אז

בכיף בשמחה ובהנאה ואם אסור אז למחוק הודעה זו פה

למעלה